Glyfosat+ magnesiumbrist = hypercalcemi ?

21 0 0
                                    


Vissa läkare o forskare verkar ha svårt med orsak o verkan o kroppens strategi när den pajar. De tror att symptomen är orsaken som ska åtgärdas o fattar inte att det är kroppens sätt att överleva.  Tex när binjurarna hller på att krascha pga stress vill kroppen spara på energi genom att sänka omsättningen av T4 till T3 så vi spar energi. Ett annat exempel är när vi har plack i våra ådror så hjärtat måste jobba hårdare.  Då ges man betablockerare som stryper det o pajar levern oxå..

Arr vi fick skrumplever utan att de kunde skylla på att vi söp var nog rätt trist för deras enkla värld?  Just en lever som inte fungerar är verkligen rätt ställe att sätta in en stöt om man vill paja hela kroppens organ eftersom resten följer som ett korthus. I princip blir det domino-effekten vilket organ man än tar även om vissa har svårt att se följd-effekterna o tror att organen liksom elever isolerat o om något funkar dåligt tar man bort det bara. Fram med niven så kirurgen blir lycklig. De älskar att skära.

När jag nedkyld, föll handlöst från taket, 2,5 m på en lika nedkyld altan o krossade mitt knä o fick inre blödningar i hela underbenet fixade kroppen det med att klumpa blodet för att strypa flödet. Mitt HB var 80 som är gränsen för transfusion. Självklart fick jag förtunnande trots mina varningar som jag bad dem uttryckligen skriva in i journalen. Jag ville inte ha det o jag visade dagen efter inre blödningr på handleden som INTE uppkom av fallet. Jag blodade oxå ner sängen med "månatlig" blödning jag inte haft på många år. "Hormon-rubbningar" av chocken sa de. Hur blödde mina inre organ? Det var blod i avföringen oxå . Kroppen höjde mina blodplättar till 1300 vilket gör det tjockt  o trögflytande så man inte förblöder. Det var riktigt duktigt jobbat må jag säga. Annars hade jag nog varit död.

Så vad är då boven till vår ohälsa ? Vi har redan isolerat vacciner, gifter, strålning o patogener men vi ska försöka förstås HUR.

Näringsbrist är en av de största orsakerna. Hur har denna uppkommit när vi är feta,övergödda o undernärda?. Det kan sammanfattas med vad vi ger jorden kan vi ta därifrån. Om vi inte ger jorden några mineraler o spårämne kommer de att ta slut. Om vi dessutom sprejar medel som hindrar plantan att ta upp den lilla mängd som finns, ja då får vi en produkt utan näring. Som att tugga bark typ. Fast den innehåller säkert tio gånger mer näring än Skogaholmslimpan. Om de inte sprutade så mycket extra skit från himlen vore jag nog sugen på att gå ut o skära av en bit. Man kanske borde tugga på lite gran- o tallskott nu när pollensäsongen drar igång?
Våra jordar idag gödslas  enbart med kväve fosfor o nitrat. (NPK). Mängden magnesium o spårämnen som Glyfosat binder till sig aluminium som normalt stannar i tarmen ( om man inte anv fluor) o hjälper till att föra ut det i blodet o in i hjärnan. Den passerar båda membranen o för den vidare till tallskotts-körteln som har dubbelt så mkt som övriga delar i hjärnan vilket orsakar sömnstörningar som sänker immunförsvare.

Kost & kunskapWhere stories live. Discover now