24.Bölüm

10.5K 841 396
                                    

Şarkı: Epik High ft Lee Hi- Can You Hear my heart (özellikle son bölümlere doğru bununla okuyun lütfen işaret koyacağım.)

"Yüzüme bak, genç hanım."

Önümde ellerini beline koymuş, çalışma gözlüğünü de gözlerine geçirmiş bir şekilde bana eğilen anneme alt dudağımı büktüm.

"Anne amerikan annelerine neden özeniyorsun? Ne o öyle genç hanım falan?"

Kaşları daha çok çatıldığında başımı eğdim ve halının motiflerini izlemeye devam ettim. Dün gece kıpkırmızı gözlerimle ve burnumla, dağılmış saçlarımla eve geldiğim de kapıda beni bekleyen annemi görmeyi beklemiyordum. Beni o halde gördüğünde ilk olarak endişelenmiş, sonra doğal olarak sorguya tutmuştu. Taehyung'u ele veremeyeceğimden dolayı partiye gittiğimi ve orada da kötü bir şey yaşadığım yalanını uydurmuştum ama ne kadar inanmıştı bilmiyorum.

"Son zamanlarda yoğun olduğumu biliyorsun. Şirketi büyültmeye çalışıyoruz ve bunun için gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum. Biliyorum, sağlam bir aile yapımız en başından beri olamadı Yeon. Fakat senin için endişelenen biri olduğunu artık ne zaman anlayacaksın? Büyüyorsun, bunun yanında olgunlaşman da gerekir."

Başımı ağır bir şekilde olumlu anlamda salladım. Annemi üzmek isteyeceğim son şeylerden biriydi.

"Son bir çalışmam var ve sonrasında işleri yardımcıma bırakıp biraz dinleneceğim. Üç günlüğüne Japonya'ya gitmem gerekiyor ve teyzenlerde anneanneni ziyarete gidecekler. Taehyung ile kalmana müsade edemeyeceğim için Yung teyzende kalmanı istiyorum."

İrileşmiş gözlerimle birkaç saniye anneme baktıktan sonra yutkundum.

En son Taehyung ile beraber kaldığımız da yemek yapmaya çalışırken mutfağı yakmıştık bu yüzden bizi yalnız bırakmazlardı.  Fakat Jungkooklarda kalmak şu durumda en son isteyeceğim şeydi.

"Söz veriyorum hiçbir şey olmayacak Taelerde-"

"Yeon." Uyarıcı sesinden susmam gerektiğini anlamıştım.

"Pekala."

+

YEON'UN BEZELYEYLE İMTİHANI wp grubu

Yeon: Grup adını

Hangi

Angut koydu? :)

Jessie: ANANMADKKANFLSJFEL

Hae: Knk şimdi üç gün bezelye mi yiycen knk?:D

Jessie: ÇOK DARK CLSLFJWODNWKDJW

Yeon: Dua et terbiyemi bozmuyorum

Jessie: Dedi kilisede günah çıkartırken rahibe kalp krizi geçirten kız

Hae: OF CKEŞFMELFKE

Yeon: Komik demi?:D

Yeon: Komik demi?:D

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ruins /jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin