25.Bölüm

10.3K 800 370
                                    

Şarkı:  Ellie Goulding-Vincent *işaret koyduğum yerden okuyabilirsiniz.

"Yeon."

"Immh."

"Yeon."

"Ya bi gitşşssıhm"

Belimde hissettiğim dürtükle yataktan sıçradım ve birbirine girmiş, karışık saçlarımı görüş açımı kapattığı için elimle arkaya attım. Açamadığım puslu gözlerimi ovuşturdum vs önümde okul formasıyla dikilen, muşmula suratlı- tanrım affet- Jungkook'a baktım.

"Ne var?"

"Günaydın. Kalk çabuk hazırlan kahvaltıya gel diyecektim de..- bir süre tüm vücudumu süzdü- zaten formayla yatmışsın."

Evet dün okuldan geldiğim gibi senin sayende ağlayarak uyuya kaldım ve şuan bok yemiş gibi hissediyorum.

Öptüğüm parkeden kalktım ve ellerimle saçlarımı karıştırıp, banyoya doğru ilerlemeye başladım. Eteğim yukarı kalktığı için ve tam arkamda ergenliğini henüz tamamlamamış birisi olduğu için eteğimi aşağı çekiştirdim ve uzun koridorda adımladım.

"Bugün gidecek misin?" Sabit sesine karşın göz devirdim.

"Seni ilgilendirmez."

"Ondan gerçekten hoşlanıyor musun?"

"Bu da ilgilendirmiyor."

Banyodan gireceğim sırada hala arkamda olduğunu fark edince ona döndüm ve çatık kaşlarına karşın gülme isteğimi bastırdım.

Kapıyı yüzüne kapattıktan sonra musluğu açtım.

+

KÜÇÜK KIZIMIZ RANDEVUYA ÇIKIYOR wp grubu

Hae: Hala fikrini değiştirmedin mi?

Jessie: Niye değiştirsin ayol

Taş gibi çocuğu bulmuş

Okulun bi yarısı Jungkook'u seviyorsa bi yarısı Kyul'u seviyor

Hae: Kyul ile lisenin başından beri kedi köpek gibiler

Seninki biraz nispet yapar gibi oldu

Parlak ekranda gözlerimi gezdirirken iç çektim. Bütün konularda Hae bir omuzumdaki iyilik meleği olurken Jessie kötülük meleği oluyordu.

Telefonu kapattıktan sonra iç geçirdim ve gardrobun önüne geçtim. İlk buluşmada ne giyileceği hakkında en ufak fikrim yoktu. Gösterişli ya da çok sade bir şey giymek istemiyordum. Yaklaşık bir saat sonra Kyul gelecekti ve kıyafet seçmek için girdiğim evden beni alacaktı. Sonrasında bir iki saatlik randevu olacaktı ve Jungkooklara geri dönecektim. Planımı gözden geçirdikten sonra derin bir nefes aldım.

Bunu yapmak istemediğimi biliyordum. Her ne kadar inkar etsem de Jungkook'un inadına gidiyordum ve sonunun iyi bitmeyeceğinin farkındaydım. Fakat bir söz vermiştim. Her defasında kalbimi parçalayan Jungkook'un buzullarını kıracak, çırılçıplak kaldığında bana yaptıklarını ödetecektim. Saf sevgi bu değildi belki ama yorulmuştum,fazlasıyla. Benden sakladıkları benimle ilgili şeyi bulana kadar bu böyle devam edecekti.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ruins /jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin