Chapter 24

737 24 1
                                    

*Nikki's pov*

Ik stap onder de douche vandaan en droog me af. Ik bind mijn haar in een slordige knot en loop met m'n badjas aan mijn kamer binnen. Niall zit op het bed, hij kijkt naar z'n telefoon. Hij merkt dat ik de kamer binnen kom en kijkt gelijk op. Hij glimlacht naar me, geen grijns. Maar een echte glimlach. Ik glimlach terug en loop dan naar mijn kast. Als ik mijn jurk zie hangen laat ik 'm aan Niall zien. Ik wil me omkleden en zeg

'Ni, draai je om. Ik moet me omkleden' Ik weet dat ik al bij Niall heb geslapen enzo, maar we hebben het nog niet gedaan. Dus hij moet zich gewoon omdraaien. Terwijl ik hem afwachtend aankijk verschijnt er weer een grijns op zijn gezicht.

'Neh, ik sta wel goed zo' Zegt hij uitdagend.

Hij komt als een gek op me afgerend en tilt me op. Hij gooit me op het bed en begint me te kietelen. Iets waar ik totaal niet tegen kan. Ik schater van het lachen en probeer Niall weg te duwen, maar hij is te sterk.

'Zeg dat ik geweldig ben'

'Nooit'

'Je weet dat ik dit heel lang kan volhouden he, jou kietelen' Hij weet dat kietelen in mijn zij, mijn zwakke plek is. Maar toch doet hij het.

'Oke, oke! Ik geef me over' Zeg ik lachend.

Hij kijkt me ongelovig aan.

'Zeg het dan' zegt hij.

'Je, je bent ge- STOORD!'

Ik spring van het bed af, gris het jurkje van mijn bureaustoel en loop 'voorzichtig' de badkamer in. Ik wil niet weer bewusteloos tegen een wc pot aan vallen.

Ik kleed me om en maak mijn haar los. Ik föhn het en zet daarna de krultang aan. Zodra de krultang heet is wikkel ik mijn blonden lokken er omheen. Daarna doe ik nog wat mascara op en loop mijn slaapkamer in. Ik zie dat Niall al naar beneden is. Als ik de trap af loop de woonkamer in, zitten mijn moeder en Niall gezellig te kletsen. Ik maak een kuch geluidje en ze draaien zich onmiddelijk om. Er verschijnt een glimlach op beide gezichten en mijn moeder loopt de woonkamer uit. Niall staat op en loopt naar me toe. Hij geeft me een kus en zegt dat ik er prachtig uit zie. Ik merk dat ik moet blozen.

'Fotooo!!' Hoor ik ineens achter ons.

Ik draai me om en zie mijn moeder staan, met het fototoestel in haar handen. Ook Niall moet lachen en slaat dan zijn arm om me heen. Hij trekt me stevig tegen zich aan. Jeetje, wat voelt dat goed zeg. Mijn moeder maakt de foto, en dan gaan we op de bank zitten. Na een tijdje gaat de bel en Eleanor komt binnengelopen. Ze heeft een grote bos bloemen en een klein pakketje in haar handen. Ze loopt naar me toe en omhelst me.

'Van harte! Dat je maar een grote meid mag worden!' We kijken elkaar aan en moeten dan heel hard lachen. Ik pak de bloemen aan en geef ze aan mijn moeder. Daarna maak ik het pakketje open. Er zit een prachtig horloge in, het horloge wat ik al heel lang wilde hebben. Ik slaak een gilletje en geef El een knuffel.

Na een tijdje is het heel druk met de visite. Het lijkt wel een kippenhok met al dat geklets. Ik merk dat Niall zijn arm om me heen slaat en dan fluistert hij iets in m'n oor.

'Kom je mee, ik heb nog een verrassing voor je'

One day (dutch Niall Horan)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz