🌹Özel Bölüm 🌹

1.6K 133 13
                                    

Şarkı hüzünlü falan ama tam anlamına çok takılmayalım lütfen ehehehe

Uzun bir aradan sonra size iyi okumalar

Kısa ve öz oldu ama yazılabilecek pek bir şey yoktu bu hikayeye artık, dürüst olalım ddhfjdhsjwk

............

Aylardan ilkbahardı.

Kiraz çiçeklerinin açma dönemi gelmiş, havalar yavaştan ısınmaya başlamıştı.

Chanyeol, bir akşamüstü evine doğru yürürken hava normale göre daha serin olduğundan arabasının klimasını çalıştırdı ve kapanmasına dakikalar kalan çiçekçiye yetişmek için biraz daha hızlı sürdü.

Çiçekçi dükanının önüne geldiğinde zaten hazır olan çiçekleri alıp eve gelmesi çok uzun sürmemişti.

Evet, elinde tuttuğu çiçeklerin bir anlamı vardı.

Tüm klişelerin aksine tatlı bir klişeydi ama bunu tüm klişesiyle kutlamaya karar vermişti. Tüm ilişkileri tatlı bir klişeydi zaten. elinde tuttuğu çiçek ile kapının açılmasını beklerken bir kez daha çaldı zili. Kapıya doğru gelen ayak seslerini duyduğunda ister istemez gülümsedi. Baekhyun daha kapıyı açmadan azarlamaya başlamıştı bile. Normalde Minji'y, uyutan kişi Chanyeol olurdu. Eğer Chan yoksa bunu yapan kişi Baekhyun oluyordu. Ve bunu yapmak cidden zordu. Minji sanki inat edip tüm enerjisini uyumamak için kullanıyor gibiydi. Baekhyun bunu Chanyeol'e her anlattığında Chan'in yaptığı şey dalga geçmek oluyordu çünkü ona göre kızlarını uyutmak çok kolaydı.

"Chan biliyorsun, Minji uyu-" Ve kapıyı açıp sevgilisinin elinde tuttuğu gülü gördüğü zaman çatık kaşlarının yerini güzel gülümsemesinden biri yerleşti yüzüne.

"Chaneyol..senin yüzünden sürekli bu ilişkinin romantizmden anlamayan tarafı ben oluyorum." Chanyeol, Baekhyun ellerinde tuttuğu gülleri alırken kaşlarını kaldırdı ve alaycı bir şekilde güldü.

"Normalde anlıyorsun yani?" Baekhyun eşinin koluna hafife vurdu ve sahte bir şekilde kaşlarını çattı.

"Kes sesini stajyer, bugün seni şaşırtacağım."

"Hadi ya, cidden mi?" Baekhyun sinirli gibi görünmeye çalışsa bile bu zordu çünkü eşi ile yaptığı bu anlamsız diyalogları nedensizce seviyordu.

"Belki hayır, belki evet..kim bilebilir?"

"Belli ki sen değil hayatım."

"Belli ki öyle ama açım ben yemek yapsak mı?"

"Sanırım demek istediğin şey 'sen yemek yapsan ben de yesem mi' oluyor?" Baek, sevgilisinin dediğine gülüp omuz silkti.

"Belki birazcık onu ima etmiş olabilirim ama birazcık."

Baekhyun gülleri vazoya yerleştirirken içlerinden birini kenara ayrımayı unutmadı. Onları saklamayı seviyordu. Evet, çoğunu çürüdüğünden dolayı atmak zorunda kalmıştı ama olsundu..seviyordu işte.

...

Yemeklerini yerlerken gülüştüler ve her zaman yaptıkları gibi yorucu iş günlerinden, kızlarının okul durumundan bahsettiler. Bu yıl farklılık olması için yemeklerini küçük evlerinin küçük ama bir o kadar güzel bahçesinde yemeye karar vermişlerdi.

Yıldönümleri için sürprizler yapıp deli gibi paralar harcayan çiftlerden olmamışlardı. Basit şeyler seviyorlardı. En büyük romantizmleri ise Chanyeol'ün aldığı güller ve baş başa geçirdikleri geceler oluyordu çoğu zaman.

Sonunda yemeklerini bitirip tembellik yaparlarken, o tabaklar sonunda mutfağa gidecektiama ne zaman olacağı bilinmiyordu, bir süre bakıştılar.

Telefonlarının müzik listeleri 'karışık çal'a ayarlanmıştı. Bazen şarkının değiştiğini fark etmezken bazen ufaktan eşlik ediyorlardı.

Chanyeol duyduğu melodiyle gülümsedi ve ayağa kalktı. Belki şarkının genel havası hüzündü ama kimin umrundaydı.

Sevgilisinin yanına geldiğinde elini uzattı ve onu oturduğu yerden kaldırdı. Baek, eşinin bu hareketine güldükten sonra ona ayak uydurmayı seçti.

Kollarını birbirlerine sarmışlar, yeşil çimlerin üstünde çıplak ayakları ve ev halleriyle usulca sallanıyorlardı işte.

Adele'nin sesi Chanyeol'ün kalın sesine karışıyor ve bu Baekhyun için resmen bir şöleni anımsatıyordu.

I could offer you a warm embrace
Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim

To make you feel my love
Sana aşkımı hissettirmek için

Baekhyun hafifçe geri çekilip sevgilisinim yüzüne baktı. "Bana o gülleri gönderdiğiniçin o kadar şanslıyım ki Chan..bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum."

Chanyeol, Baekhyun'un kendisindem ufak bedenini biraz daha sardı ve usulca gülümsedi.

"O gülleri kabul ettiğin için o kadar şanslıyım ki Baek...bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum."

İkili bir süre bakıştılar ve gülümsemeleri yüzlerinden düşmedi. Chanyeol eğildiği sırada Baekhyun da parmak uçlarına yükseldiğinde dudakları buluştu.

Birbirlerini sevgi dolu bir öpücüğün içine çekmişleri.

Arkada çalan müzik onlara eşlik ederken birbirlerine biraz daha sarındılar.

I could hold you for a million years
Ben sana sarılabilirim bir milyon yıl için

To make you feel my love
Sana aşkımı hissettirmek için





..

Öncelikle bu acemi ve olabildiğine kitabı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Resmen 35k olmuşuz ve ben buna dair hislerimi nasıl tarif edebilirim..inanın bilmiyorum.

Bu kitabı yazmam için herhangi bir sebebim yoktu aslında. Bir sitede dolaşırken gördüğüm çiçek resmi bana minik bir ilham verdi ve şimdi o ilhamdan çıkan olabildiğine acemice ama bir o kadar heyecanla yazmış olduğum bu texting 35k oldu.

Size ne kadar teşekkür etsem az.

Çünkü bu kitaba verdiğiniz oylar, yazdığınız yorumlar olmasa ben profilimde bulunun diğer hikayeleri yazmazdım herhalde ya da kendimiaz bile olsa geliştiremezdim.

Tekrar tekrar teşekkürler.

Profilimin kapıları size her zaman açık~

Rose ത ChanbaekWhere stories live. Discover now