5 dio

580 20 0
                                    

Probudio me je alarm u 08:00. Bila sam sretna, valjda zbog zbog toga što ću se danas naći s Amarom. Čudno ali on me na neki način privlači, njegov osmijeh mi oduzima dah.....

Ustala sam iz kreveta, obavila higijenu pokupila kosu u visoku punđu. Stavila sam maskaru, i malo ruža. Otišla sam do ormara i obukla crne traperice i žutu majicu kratki rukava.

Otišla sam u kuhinju i pripremila kajganu. Sjela sam za stol, sa šoljom kafe u ruci. Ne mogu vjerovati koliko volim taj miris. Razmišljala sam o događajima od neki dan. Nisam mislila da ću ikada više biti sretna. Da ću ikada više biti sretna zbog "dejta" s nekim muškarcem. Srce mi je govorilo da je Amar poseban.

Doručkovala sam, i otišla na posao u firmu. Dan na poslu mi je prošao veoma brzo, svakih 10 minuta sam gledala na sat u kancelariji, i odbrojavala koliko još imam do izlaska s njim.

Došla sam kući, istuširala se, obavila higijenu i uvila kosu. Našminkala sam se i odbrala usku crvenu haljinu. Svi su mi govorili kako mi ona najbolje ističe figuru. Obukla sam je i zastala pred ogledalom.
"Zašto se ovoliko sređujem, zašto se ovoliko radujem pa on je stranac. Može me povrijediti a nisam u stanju primiti još jedan udarac.

U tom trenutku se začulo zvono na vratima.Pomislih: "Bože evo ga to je on, pomozi mi molim te ne dopusti da se opet opečem..."

Otvorila sam vrata i ostala bez teksta, on je bio ispred mene tako.......

#Ako želite nastavak podržavajte me i naravno pišite u komentare...jako mi to znači!!
Hvala unaprijed!!

Opasna ljubav (ZAVRŠENA)✔Where stories live. Discover now