14

458 14 0
                                    

POV Emma

Emily blijft rennen en Zach spuit haar nat, de andere jongens komen nu ook aan met waterpistolen. "Ooo helll nooo." Gillen Christina en ik en rennen weg van de jongens. We worden helemaal nat gespoten. Emily, Christina en ik verschuilen ons en bedenken dan om naar het zwembad te gaan en de boys er in te duwen. We zijn Logan voor op en de rest volgt. We rennen er naartoe en duwen ze in het zwembad. "Dat is zo niet eerlijk!!" Roepen de jongens dan. "Jullie begonnen." En Emily haalt haar schouders op.

We liggen een beetje in de zon muziek te luisteren en te praten over basic stuff. "Kom laten we gaan skateboarden." Roep ik dan enthousiast. "OMG JAH!!" roept Emily. We skateboarden door de straat en opeens wordt er wat geschreeuwd waardoor ik en Daniel stoppen en Zach en Emily op ons knallen en vallen we op de grond. We beginnen met ze alle te lachen. "Hey wat was er nou?" Vraagt Emily zodra we zijn uitgelachen. "Nou ik wou een leuke foto maken maar ja toen flikkerde jullie." Zegt Jonah lachend. We stappen weer op het skateboard en gaan verder. Ik pak Daniels hand vast en val bijna maar weet net op tijd mezelf te reden. "Emma je bent ook zo onhandig." Lacht Christina dan. We stoppen bij het strand en opeens voel ik me mobiel trillen. Ik open mijn telefoon en zie dat Jonah mij een tot heeft gestuurd en ik zet hem gelijk op insta.

739,394 mensen vinden dit leuk@emmaxavery:  just skating to somewhere🏔❤️539,394 reacties@jonahmarais: Made By me🔥😏@emilybesson:  that's look great😂😝@seaveydaniel: Crazy kiddo😂 falling of a skateboard😏

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

739,394 mensen vinden dit leuk
@emmaxavery: just skating to somewhere🏔❤️
539,394 reacties
@jonahmarais: Made By me🔥😏
@emilybesson: that's look great😂😝
@seaveydaniel: Crazy kiddo😂 falling of a skateboard😏

We hebben Angel, Aaron en Kong ook mee genomen naar het strand. Ze zijn druk aan het rollen in het zand en spelen met de bal. Ik ben aan het klote met Emily en Christina. Jack is in gesprek met een over andere knappe meid. De andere jongens zijn ook aan het klote en rennen richting de zee. Iedereen is druk en de honden rennen achter de jongens aan.

Our Boyfriends ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now