76

308 14 0
                                    

POV Emma

We zijn nu een paar maanden verder. Katelyn begint nu bijna met lopen wat echt een hel is. Emily en de jongens komen zo naar ons nieuwe huis. We wonen nu dichterbij en in een groter huis. Daniel en de jongens gaan volgende week op tour naar Europa. Dit wordt me eerste keer twee maanden alleen met Katelyn. "Emma heb jij me nette blous gezien?" Roept Daniel. "Ja in de inloopkast, in de derde la." Zeg ik terug. "Thanks babe." En hij geeft me een kus als hij beneden is. "Ga jij nou maar omkleden ik let wel op Katelyn." Ik zucht en loop dan naar boven. Ik pak een net set je kleding en trek dat aan. We hebben zo een interview althans de jongens. Ze moeten naar TRL omdat er bekent is gemaakt dat er een deel twee komt van de film waar ze in speelde. Ik loop naar beneden en de bel gaat.

"Hey Emily je ziet er goed uit." Zeg ik glimlachend. "Thanks jij ook, je ziet eruit als een echte zakenvrouw." Ik zucht en draai met me ogen en laat de rest dan binnen. "Hey Emma zou je even mee willen gaan?" Vraagt Zach en ik knik en loop met hem naar buiten. "Wat is er aan de hand Zach?" Vraag ik voorzichtig. "Ik wil Emily ten huwelijk vragen maar ik weet niet hoe, weet jij misschien iets?" Ik kijk hem met glinsteren ogen aan. "Nou Emily houd ervan dat het spontaan is en niet te voorspelbaar. Ook niet te simpel breng haar naar jullie favoriete plek en daar maak je het dan iets specialer dan normaal." Zach knikt. "Thanks Emma." En hij geeft me een knuffel.

"Waar hadden jullie het over?" Vraagt Emily gelijk nieuwsgierig als we terug zijn. "Over de tour." Zeg ik en knipoog naar Zach. "Ja over waar we starten enzo." Voegt Zach me toe en geeft Emily een kus. "Emma heb je Katelyns tas dan kunnen we gaan?" Vraagt Jonah en ik knik. Ik pak Katelyn op en loop naar de auto. Ik zet Katelyn in de auto en Emily en Corbyn stappen bij ons in. Daniel rijdt en ik zit naast hem.

Our Boyfriends ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now