33

417 12 0
                                    

POV Emily
We zijn net thuis gebracht door Emma en Daniel. Het feest was geweldig. Ik heb heel veel met Isla, Reese, Christina en de jongens gedanst. Het meest met Christina, maar waar waren echte dansgoden. Ik grinnik bij die gedachte. "Ik ga even wat comfortabeler aan doen." zeg ik en loop de trap langzaam op. Ik ben namelijk niet zo goed met hakken. "Wacht! Ik kom ook." zegt Christina en ze loopt achter mij de trap op.

"Wij waren echt geweldig aan het dansen." zegt ze als we weer naar beneden lopen. "Sowieso." zeg ik lachend en we lopen de woonkamer in. De jongens zijn gewoon met ze alle aan het praten. Christina gaat bij ze zitten en ik blijf even staan. Geen idee waarom. Als ik net naast Zach wil gaan zitten gaat me mobiel af. Ik neem op. "Hey spreek ik met Emily Besson?" vraagt een vrouwenstem. "Uhmm ja, met wie spreek ik?" vraag ik. Ik zet hem op luidspreker. "Ow ja, sorry ik ben Tina Camp, ik werk bij CelebNews en ik wou graag morgen een interview met Emma, de boys van Why Don't We en jou." zegt ze. Ik kijk even naar de jongens. Ze knikken. "Uhmm ja is goed, maar Daniel en Emma die zijn er niet morgen, die zijn dan op hun Honeymoon." zeg ik. "Ow wat jammer, maar de rest is er toch wel?" vraagt ze. "Ja." zeg ik droog. "Kunnen jullie 12 uur?" vraagt ze. "Ja." zeg ik weer. "Oké, ik sms het adres nog even en dan zie ik jullie morgen, doei." zegt ze en hangt op.

"Oké, ja dat dus." zeg ik en doe me mobiel in me broekzak. "Wat gaan we nu doen?" vraag ik. "Geen idee." zegt Corbyn. "Ik heb echt hoofdpijn." zeg ik random. "Heb je wel genoeg water gedronken na al dat drank?" vraagt Zach bezorgd. "Ja ja." zeg ik. "Zeker weten?" vraagt Corbyn bezorgd. Ik knik. "Ik heb ook hoofdpijn." zegt Christina lachend. Iedereen lacht. "Logisch, jullie dronken samen en gingen samen dansen." zegt Jack lachend. "Het was het waard." zeggen Christina en ik. "Ik zal Emma even appen of ze er om 12 uur nog zijn, want misschien kunnen ze wel mee naar dat interview." zegt Jack en begint druk te typen op zijn mobiel. Ik leun vermoeid tegen Zach aan. Het is ook al best laat. "Ze kunnen wel komen, ze moeten om 2 uur op het vliegveld staan." zegt Jack. Ik knik en gaap. "Ik ga slapen." zeg ik en sta op. Ik loop de trap op. "Ik ga ook." zegt Zach en komt me snel achterna.

Ik lig in Zach's bed. Ik ben net gedoucht. Nu is Zach aan het douchen. Een paar minuten later komt Zach aan in zijn boxer. "Sexy hoor." grinnik ik als ik zie dat hij roze is. Hij doet een rare pose. Ik begin keihard te lachen. "Wat was dat voor debiele pose?" vraag ik lachend terwijl hij naast me komt liggen. "Dat was uhmmm...." zegt hij bedenkelijk. "Ik heb echt geen idee." zegt hij dan lachend. Hij trekt me tegen hem aan en ik kijk hem aan. "Jij bent raar." zeg ik en geef hem een kus. "Truste babe." zeg ik en leg mijn hoofd op zijn borstkast. "Truste babygirl." zegt hij en geeft me een kus op me haren en zo vallen we in slaap.

Our Boyfriends ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now