Anunt!!

19 3 0
                                    


Imi pare nespus de rau ca nu am mai actualizat povestea. O sa o continui!! Asta va promit. Am avut cateva probleme personale si a trebuit sa ma concentrez pe scoala si nu am avut nici timp si nici inspiratie. Imi pare chiar foarte rau ca nu am mai zis nimic de atata timp. Cel mai probabil o sa lucrez la capitole si o sa actualizez povestea doar pe la sfarsitul lui mai. Vreau sa va multumesc pentru voturi!! Sunt 16 pana acum si peste 200 de citiri. Va multumesc enorm. Sper ca o sa continuati sa cititi povestea si sper ca nu v-am dezamagit prea tare. 

Urmatorul caapitol probabil o sa apara peste o luna, dar o sa am mai multe capitole gata pana atunci si probabil voi posta cate un capitol pe saptamana. Va multumesc ca ati coninuat sa cititi povestea chiar daca nu a mai fost actualizata. Datorita faptului ca sunt vreo 20 de oameni care citesc povestea o sa o continui. Datorita voua "Don't be afraid" va continua.

Povestea lui Agnes nu s-a terminat si este un drum plin de dezamagiri, dar si de iubire.

daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati. Daca vreti sa imi spuneti sugetiile voastra puteti sa o faceti. Accept orice critica menita intr-un mod constructiv!



Povestea va fi continuata!!!!

Don't be afraidUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum