Dugnas

1K 33 0
                                    

Praėjo mėnuo, kaip Zayn sakė po mėnesio turėsiu užsiimti seksu. Idomu kas bus tas pirmasis? Na tai žinoma spręs Zayn, tikiuosi jis atsižvelgs į mano norus. Ši mėnesį jis buvo kaip šmėkla, mažai vaidenosi, bet keletą kartų mane sutiko žvilgsniu, nejaukiai jaučiausi kaip mūsų žvilgsniai susidurdavo . Nesijaučiu čia taip ir blogai. Tikiuosi, kad tai nebus koks senis. Sule klube renkasi tiek pagyvenusių senolių, kad man baisu.

20val.
Zayn ateina į mano kambarį ir sako:
-Šiandien nešoksi, eisi su manim.
Paklusau Zayn, juk nuo jo aš priklausau. Jau pripratau, kad Zayn visur vadovauja.

Įėjome į mėlynomis durimis kambarį. Išvydusi tą vaizdą išsigandau. Kambarys atrodė kaip iš penkiasdešimt pilkų atspalvių. Apkabinau Zayn ir jis tyliai pakuždėjo:
-Būsiu švelnus.
Ką aš su Zayn ? Aš su Zayn turėsiu savo pirmą kartą? Omg!!!! Jis toks šiurkštus ir grubus. Tai bus baisiausia naktis mano gyvenime. Zayn atsidarė spintele ir išgėrė kažkokia tabletę, užsigėrė ją degtine. "Man šakės"pagalvojau mintyse. Jis buna labai žiaurus kai išgeria. Ši mėnesį tai jau patyriau. Jis sumušė vieną merginą.
-Nusirenk lėtai, lyg viliotum mane.-tarė Zayn.
Lėtai nusirengiau atsisėdau ant Zayn ir jis glostė mano užpakaliuką. Kelis kartus trinktelėjo.
-Auč!!!!-uzrėkiau, kai Zayn trenkė paskutinį kartą.
Zayn atsistojo iš lentynos paėmė antrankius, spenelių gnybtus, kamuoliuką, ir virbratorių. Liepė jam pačiulpt.
-Ne,Zayn, aš negaliu. Aš ne kekšė, kad čiulpčiau.
Jis atsisegė savo kelnias, nusimovė apatinius. Ir prieš mane stovėjo jo pasididžiavimas. Jis buvo gana didelis. Dabar man dar labiau skaudės. Zayn paliepė dar kartą ir aš paklusau. Čiulpiau. Skruostais riedėjo sūrios ašaros.
Tada Zayn kilstelėjo mano smakra aukštyn. Paguldė mane į lovą. Aš paklausiau:
-Ar gali ne prirakinti manęs?
-Galiu.-atkirto jis.
Jis paėmė kamuoliuką ir įgrūdo man į burną.
Ant rankų uždėjo kažkokią apyrankę. Įjungė kamerą, užsidėjo apsauga ant savo pasididžiavimo.
Jis glostė mane, o mano mintys šokinėjo. Gal ne taip jau blogai prarasti nekaltybę su savo bosu. Jis gan seksualus. Tada jis įjungė vibratorių, pridėjo tai prie mano vieteles, aš sudejevau, tai buvo išties malonu, bet tada jis padidino greiti ir man jau nebepatiko, iširę ciau nugara ir alsavau. Sudrėkau. Zayn numovė kelnaites ir numetė į kitą kambario pusę.



Suinkščiau iš skausmo kai jis grabaliojo mano papus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suinkščiau iš skausmo kai jis grabaliojo mano papus. Tada po kelių akimirkų nusileido žemiau. Pradėjo dirbti liežuviu. Labai kutena. Pajaučiau dar didesnę drėgmę. Tada Zayn vėl užgulė mane savo svoriu, negalėjau pajudėti. Jis įėjo į mane, man taip skauda aš verkiu, inkščiu. Zayn nuima nuo manęs kamuoliuką ir pabučiuoja. Jo judesiai buvo lėti, negilus. Staigiai viskas pasikeitė jis pamiršo apie mano skausmą. Jis savo judesius pagilino ir paspartino. Mano rankos atsidūrė ant Zayn nugaros. Prašiau liautis. Suleidus nagus į jo nugarą. Jis tik dar labiau padidino mano kančias. Jo lupos buvo ant mano papų. Jis juos kramtė. Klykiau. Pagaliau jis baigė . Nuleido ant manęs. Buvau purvina ne tik išorėje, bet ir viduje.

Kryžkelė Where stories live. Discover now