04

1.3K 98 93
                                    

ГТН

След като Куки се успокои, момчетата влязоха отново в час, а Техьонг го заведе при сестрата.

Прочистиха раните им и се върнаха обратно в час.

<<<skip time>>>

Часовете минаха без повече проблеми. Чен и приятелите му не се появиха повече. И по-добре, защото Техьонг вече им беше насъбрал много.

Куки се изниза набързо от училище. Не искаше да закъснява, защото знаеше, че баща му отново е пиян, а закъснението само щеше да направи положението по-зле.

Техьонг забеляза това и хукна след него. Успя да го настигне и му каза, че ще го изпрати до тях. Притесняваше се да го остави сам за да не го набарат пак онези.

Куки от началото не искаше Техьонг да го изпраща, но след като разбра, че той няма да спре се отказа.

Изминаха пътя в пълна тишина.

Техьонг постоянно поглеждаше Куки. Виждаше, че има нещо което го притеснява. Изражението му го показваше. Искаше да го пита, но реши да го направи друг път. Просто и на двамата им се насъбра много.

Вече бяха пред дома на момчето. Куки каза едно тихичко "Благодаря" и тръгна да влиза в дома си, но Тае го хвана за ръката.

Амм Куки... - почеса се нервно по главата Тае.

Д-да.. - погледна го, засрамен от ситуацията, Куки.

Може ли да остана тази вечер у вас. Нашите се наложи да отидат до съседния град по работа и ще се върнат чак утре. - попита го Тае с надежда в очите.

Ами аз.. не мисля, че е добра идея.. Не съм казал на баща ми.. - Джънгкук се притесни. Знаеше какво ще стане и не искаше Техьонг да става свидетел на това.

Ако искаш може да говорим с него. Той у вас ли е сега?

Ами.. в къщи е.. да.. - отговори Куки.

Ами хайде да отиваме да говорим с него. - Техьонг се запъти към входната врата на къщата преди Джънгкук да е казал нещо.

Тъкмо Куки щеше да спре по-голямото момче, когато то влезе вътре. Вече беше прекалено късно. Куки изпадна в паника. Сега момчето, в което е влюбен щеше да стане свидетел на една много грозна сценка. Техьонг щеше да го намрази.

Момчетата отидоха в хола, където беше бащата на Куки и Техьонг проговори.

Здравейте. - Техьонг се поклони в знак на уважение.

Hard Love |Taekook|Where stories live. Discover now