6| Kiruccanás a kaszinóba

29.5K 1.1K 232
                                    

Hatodik fejezet
• Kiruccanás a kaszinóba •
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

- Szóval, még mindig nem mesélted el miért beszéltél Jakeel. Azt hittem utálod azt az idiótát - Ace egy laza mozdulattal megönti az imént kikapott Pancake-jét mézzel. A férfi nem néz rám hanem inkább a késsel félbe vágja reggelijét. Én eközben csendben letekintek a tányéromra amin egy még gőzölgő tükörtojás és három szelet bacon van. Kezeim az asztal alatt összeszorítom. Nem vagyok benne biztos, hogy elmeséljem-e neki az okot, amiért reggel meglátogattam Jaket az edzésen.

- Ha most azért nem mesélsz, mert félsz a reakciómtól, akkor megnyugtatlak. Semmi közöm nincsen a magánélethez. Szívesen meghallgatlak, de nem ítélkezem. Tudom milyen ha ítélkeznek az ember felett - végre valahára Ace rám emeli óceán kék szemeit. Barna bőre a világos szemeinek köszönhetően még szebbnek mutatnak. Fekete haja a jól ismert kócos, egekbe álló frizurában virít.

- Nem tudom, hogy mit gondoljak - mondom inkább magamnak. Ace pár pillanatig arcom fürkészi, míg fel nem sóhajt.

- Ez egy elég toxikus kapcsolat - jegyzi meg és tovább figyel. Érzem ahogyan magába szívja a legapróbb tulajdonságom is.

- A szüleim rendeznek egy jótékonysági estét ahová meghívtak engem és Jaket. Nekik még nem meséltem el, hogy már nem vagyunk egy pár Jakeel, és ha őszinte vagyok, egy ideig nincsen is tervben, hogy elújságoljam nekik. Apu oda és vissza van Jaketől, neki Jake a tökéletes pár számomra, és ezzel anyu sincsen másképp. Egy világ dőlne bennük össze ha megtudnák szakítottunk - a szavak csak úgy folynak ki belőlem. Ace irritáltan homlokát ráncolja, azonban csendben végig hallgat. A mondandóm után kétségbeesetten eltemetem az arcom kezeim közt.

- Akkor ha jól gondolom, te belementél, hogy együtt menjetek el arra a jótékonysági estére? - nem kell ránéznem, hogy tudjam most éppen az állát masszírozza. Szótlanul bólogatok.

- Ez volt életed egyik leghülyébb döntése, Blair. Komolyan! - nem hangzik dühösnek vagy feldúltnak. Ő csak közölte a véleményét, és a tényeket.

- Tudom - fújom ki a levegőt hangosan, és végre felnézek rá. Ace felhúzott szemöldökkel néz rá vissza.

- Sok sikert kívánok neked. Remélem jól sül majd el - duruzsolja. A fejem oldalra döntöm, így figyelem Acet. A tenyerem szinte viszket, hogy érintsem meg.

- Dühös vagy? - tudom, hogy nem az, azonban tőle akarom hallani. A férfi végig nyalja a száját és megvonja az erős vállait.

- Nem, nem vagyok az. Talán csalódott, azért amiért hirtelen ilyen naiv lettél. A férfiak pont az ilyen gyenge pillanatokat használják ki. Jake egyszer már megcsalt, szerinted máskor nem tenné meg? Én úgy gondolom, ha egyszer megtette akkor máskor is megfogja. Meg, kikérem magamnak! Jake Bennettről beszélünk. Majdnem ugyanannyi csaj bugyija lesz nedves tőle mint tőlem. Nem hiszed, hogy talán kísértésbe esne? Mert úgyis úgy lenne vele, hogy te úgyis vissza veszed magadhoz - Ace végig a szemembe nézett. Nem beszélt keményen, viszont szavai mint egy kés mellkasomba.

Naivnak nevezett. Blair Rom minden csak nem egy naiv csitri!

- Naiv vagyok? Gyenge? Tudod te kivel beszélsz, Ace? Én minden vagyok csak nem egy lotyó a sok közül! Egyáltalán nem dőlők be megint Jakenek! Csakis kizárólag a családomnak csinálom az egészet. Semmit nem tudsz a kapcsolatomról Jakeel. Nem tudod milyen érzelmeket fűzők Jake iránt. Fogalmad sincsen arról, hogy mi - Jakeel, miken mentünk már keresztül! Semmit nem tudsz se rólam, se Jakeről, se rólunk! - csattanok fel hangosan. Sok dolog van amit utálok, és az egyik az, ha gyengének hisznek. Erősebb vagyok mint sokan hinnék.

D E A R   E N E M Y | ✓Where stories live. Discover now