👔SAM-7👗

11.4K 592 62
                                    


"Dur bekle Alvina biz seninle evlenelim"

duyduğu şeye inanmak istemiyordu Alvina. Evlilik bu kadar basit değildi hem de ona daha dün neler söyleyen bir adamdı bu evlilik teklifini yapan.

"Kusura bakmayın Asaf Bey. Ben böyle bir şeyi kabul edemem. Bugüne kadar yaptıklarınız için teşekkür ederim ama ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun hepiniz."

dediğinde Mira ve Sima ona sarılarak gitmesin diye uğraşmışlardı. Ama Alvina aniden çıktı evden. Koşarak gidiyordu. Kendini çok zavallı hissediyordu. Asafın onu zavallı görüp acıdığı için bunu yaptığını biliyordu. Belki de bu ağır gelmişti ona. Ben sevilmeyecek kadar çirkin miyim diye düşündü çünkü Efe'nin söyledikleri aklına geldikçe daha da artıyordu gözyaşları. Nereye kadar koşacaktı bilmiyordu. Ama yorulmuştu artık. Durduğunda arkasında bir ses duydu. Evet evet doğru duyuyordu köpek sesi. Ama koşamayacak kadar yorulmuştu. Ama köpeklerden çok korktuğu için arkasını döndüğünde ona doğru koşan köpeği görmesi ve koşmaya başlaması bir oldu . Ve bir bedene çarptığında durmuştu.

"Tamam gitti artık korkmans gerek yok"

dedi Asaf köpeğin uzaklaştığını gördüğü için. Alvina ise nefes nefese kalmıştı.

"Been ben çok korktum. Küçüklüğümden bu yana acayip korkuyom köpeklerden."

dedi. Asaf'a sarılır durumda olduğu için hemen geri çekildi. Kızgınlıkla baktı ve

"Ama sizin yardımınıza ihtiyacım yoktu . Başımın çaresine bakardım ben."

dedi.

"Tabi canım kesin bakardın. "

dediğinde Alvina sinirle arkasını döndü ve yürümeye başladı. Asaf ta peşinden gitti ve

"Alvina sen ne diye dinlemeden kaçıp gidiyorsun her zaman böyle misin sen?"

Alvina sessizliğini koruyordu. Kırılmıştı işte konuşmayacaktı. Asaf devam etti

"Anlamadan dinlemeden kafanda kurup bir hükme varmışsın anladığım kadarıyla ama ne düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Ben gerçek bir evlilikten bahsetmiyorum. Kağıt üstünde bir evlilik ve sen herşeyini geri aldıktan sonra da boşanacağımız bir evlilik. İş anlaşması gibi düşün bir nevi. "

"Tam da doğru anlamışım işte. Herşeyi yüzüme vuruyorsun daha bir kaç gün önce evlilik hazırlığı yapan mutlu bir kızken sonra sevdiği adamın onu aldattığını öğreniyor ve bu adam o kıza söylemediği lafı bırakmıyor. Çirkin olduğunu, sevilmeyecek biri olduğunu söylüyor. Şimdi de adamın biri sırf bana acıdığı için benimle evlenmek istediğini söylüyor. Gayet iyi anladım ben."

"Alvina yine ..."

"Devam etmenize gerek yok Asaf Bey. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Sadece bu. Ve son olarak da ben Babaannemin yanına gidiyorum."

Alvina Asafın evine doğru yürüdü. En azından Ziya Amca ve kızlarla vedalaşıp giderdi Babaannesinin yanına en azından o öyle olacağını düşünüyordu.

Asaf ise hiç bu açıdan düşünmemişti. Tek amacı ona yardım etmekti. Sadece yardım etmek asla onu incitmek için yapmamıştı. O da Alvina'nın peşinden gidiyordu.

Alvina Asafın evine geldiğinde Asafın anne, babası ve kardeşi ile vedalaştı. Sonra da kızların odasında olduğunu ve odanın da yukarıda olduğunu öğrendi. Merdivenlerden çıktığında kapısı aralık olan odanın önüne geldi. Kızların sesini duyduğu için onların odası olduğunu anladı. Tam içeriye girecekken. Küçük Mira'nın ağlayarak anlattıklarını duyunca giremedi o odadan içeri

SENİN ADIN MUCİZE  "S.A.M."(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now