👔SAM-15👗

9.3K 484 65
                                    

Eden bulur sözü ne kadar da doğru öyle değil mi? Bir insan birine yaşattığı acıları,kederi kendi de yaşadığında, kısacası  ilahi adalet yerini buldu deriz. Alvina'nın da bugün birilerine ders verme günüydü. Adımlarını atarken sadece Asafın gözlerinin içine bakıyordu. Onun mavilerine kendi kahveleri ile usulca teşekkür ediyordu. İyiki tanıdım seni be adam, dedi kalbinin içinden bir yerlerden.

Alvina Asafın yanına geldiğinde Asaf Alvina'nın elinden tuttu .

"Evet Sevtap sen de buna hazır ol. Çünkü benim karım Alvina. Onunla çoktan evlenmiştim .Bu nikah memuru da nikahta sahteydi?"

"Bunu bana basın yaparsın? Sana inanmıştım ben"

"Alvina da Efe'ye , Efe de sana, sen de bana. Döngü başa döndü. Artık şirkette evde gerçek sahibine geri döndü yani benim karıma."

İçeri giren polisleri gören Efe salonun diğer kapısından koşarak gitti. Polislerden bazıları da peşinden. Sevtap olayın şokunu yaşıyordu hâlâ. Belki açgözlülük belki hırstı onu bu duruma düşüren. Alvina gururla bakıyordu kocasına. Karşındaki kıza acıyarak baktı.

"Sana acıyorum gerçekten tam bi4 zavallısın. Anca Efe gibi biri layıktı sana onu da kendi elinle kaybettin. Ama ben yine de size bir teşekkür borçluyum. Sizin oyunlarınızı öğrendiğim gün hayatıma Asaf girdi. Şimdi ise tek söyleyeceğim şey umarım tekrardan karşılaşmayız."

Kız gülüyordu. Ya sinirden ya da iyice delirmişti kesin dedi Alvina. Alvina'nın kulağına eğilip

"Sence ben tek nikah karşılığı kabul eder miyim evi ve şirketi vermeyi. Bir hafta önce olan o olay için verdim. Kocan dedin adamın oldum ben, şimdi nikah olamasa ne olur "

"Yalanlarına inanacak değilim"

Kızı polisler götürürken Alvina'nın içine yerleşmişti bile şüphe. Aslında biliyordu Asaf böyle bir şey yapmazdı. Ama o kadından her şeyi bekleyebilirdi. Asafın geçenki sözleri geldi aklına Asaf ona böyle çok güvenirken Alvina'nın da ona güvenmesi gerekirdi. Onu tanıyordu biliyordu. Kocasına güveni tamdı. İçindeki şüphe uçup gitmişti. Sırf mutluluğuna engel olmak için yapmıştı değil ki bunu o kadın. Kötü bir insandan iyilik mı bekliyordu ki sanki. Polisler Efe'nin ellerinden kaçtığını söylediğinde biraz huzursuz olmuşlardı.

"Umarım en kısa zamanda yakalanır"

dedi Alvina.

"Umarım "

diyerek karşılık verdi Asaf. Sonrasında da

"Eee hadi şimdi bir yere gidiyoruz. Hep birlikte. "

"Nereye dedi Alvina merakla."

"Aaa ne meraklısın karıcığım sen. Gidince öğreneceksin."

Kızlar ve Alvina arabaya bindiğinde Mira elindeki örtüyü uzatıp

"Alvina abla bunu gözlerine bağlayabilir miyiz? Senin için sürprizimiz var da ?"

"Peki tamam. Ama beni meraktan öldüreceksiniz ama"

dedi gülerek. Asaf gözlerini kapatıp arkasından da bağlamıştı. Alvina merak etsede cevap vermeyeceklerini bildiğinden sormuyordu artık. Ama bu karanlık ta hoşuna gitmiyordu. Asaf Alvina'ya baktıktan sonra kızlara göz kırptı. Araba durduğunda

"Geldik mi? "

diye sordu Alvina. Aslında çok merak ediyordu şu an nereye geldiklerini.

"Evet geldik ama sakın açma. Ben seni yönlendireceğim."

SENİN ADIN MUCİZE  "S.A.M."(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now