Deel 71

1.9K 97 7
                                    

'Yemma, ik ga' roep ik van uit de gang. 'Safe, tot straks' roept ze terug. Ik loop naar buiten en sluit de deur achter mij. Ik stap in bij Yassine en geef hem een korte kus. 'Hoe gaat het met onze prinses' zegt hij. 'Goed' zeg ik.

We rijden richting een restaurant waar we gaan uit eten met zn tweeën. Als we op de snelweg komen rijd Yassine meer dan 120 km/u. Als hij ziet dat zijn benzine bijna op is gaat hij naar een tankstation en tankt hij snelle jelle. Als dat gebeurd is stapt hij in en en rijdt terug de snelweg op.

Als we er zijn stappen we af en lopen een stukje door. Yassine klemt zijn handen in de mijne en zo lopen we door. 'Honger?' Zegt hij. 'Ja' zeg ik en wrijf over mijn buik. Hij begint te lachen, ik kijk hem aan en damn zijn gezicht blijft altijd zo mooi. 'Kan je alles goed zien?' Zegt hij terwijl hij voor zich uit kijkt. Ik word rood en kijk weg. Ik hoor hem grinniken.

Als we naar binnen lopen zoeken we een plaatsje en gaan zitten. De ober loopt naar onze tafel en neemt onze bestelling op. Na een kwartier wachten komt ons eten en beginnen we te eten.

-

Na het eten rekent Yassine weer af en lopen we naar buiten. Yassine trekt me naar zich toe en geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Yas' zeg ik. 'Hmm' zegt hij en kijkt me aan. 'Hoeveel kids wil je eigenlijk?' vraag ik. '1 is genoeg voor mij' zegt hij. 'Ik heb er geen nodig' zeg ik. 'Dus je wilt geen kids?' Vraagt hij lachend. 'Je bent zelf een kind' zeg ik en kijk hem lachend aan.

Als we instappen start Yassine de auto en rijdt naar Aicha en Adam hun huis. We zetten wat rustig muziek op en kletsen wat bij over ditjes en datjes.

Als we er zijn parkeert Yassine de auto en stappen samen af. Hij loop naast mij en bekijkt de buurt. 'Mooi' zegt hij droog. 'Ja inderdaad' zeg ik lachend. Ik bel aan en er wordt open gedaan door Adam. 'Ewa' zegt Adam. 'Faka' zegt Yassine en geeft hem een boks. 'Ewa schoonzus' zegt hij lachend en geeft me een boks.

We lopen naar binnen en groeten Aicha. Ik ga zitten en kijk met glinsterende ogen naar het buikje van Aicha. 'Maak je geen zorgen schat, binnenkort gaat dat wel allemaal' zegt ze zonder schaamte. Yassine begint te lachen en ik kijk met een rode hoofd weg.

'Doe niet eens zo verlegen schatje' zegt Aicha en trekt mijn hoofd weer terug. Ik kijk naar Yassine en hij gunt me een glimlach. Ik glimlach terug, als ik mijn telefoon erbij wil pakken bedank ik me dat die nog in de auto zit.

'Yassine wil je aub de sleutels van de auto geven' zeg ik en sta op. 'Waarom?' Zegt hij en haalt hem uit zijn zakken. 'Voor mijn telefoon' zeg ik en neem de sleutels aan. Ik loop naar buiten en doe de auto open en pak mijn telefoon. Ik zoek nog voor kauwgom en kijk daarvoor in de boorddocument auto.

Als ik hem open doe kijk er met grote ogen naar. Er ligt een wapen in, ik pak hem en zie dat het een echte is met kogels daarin. Ik leg hem terug en doe de auto op slot. Ik loop naar binnen en kijk Yassine met een boze blik aan. Hij kijkt me niet begrijpend aan waarna ik weg kijk en met Aicha naar de keuken loop.

'Wat gaan we maken?' Zegt ze blij. 'Ik weet het niet' zeg ik droog en ga zitten. 'Wat is er?' Zegt ze. 'Niks, laten we gewoon bastilla maken ofzo' zeg ik om van onderwerp te veranderen en sta op. Ze kijkt me raar aan en pakt de benodigdheden erbij.

-

Als alles klaar is ga ik terug zitten en zucht hard. 'Boush, sinds je uit de auto komt ben je zo down' zegt ze en komt op haar hurken voor me zitten. Ik kijk haar even diep aan. 'Yassine' zeg ik snel. 'Yassine wat?' Zegt ze. Net toen ik wou beginnen met uitleggen hoor ik iemand naar binnen lopen dus herstel ik me snel.

Yassine loopt naar binnen en geeft een teken aan Aicha dat ze even weg moet. Aicha staat op en loopt de keuken uit en sluit de deur achter haar. Ik rol met mijn ogen en kijk de andere kant op. Yassine komt voor me staan en trekt mijn hoofd zijn richting op.

Hij gaat op zijn hurken en zucht hard. 'Wat is er hbiba?' Zegt hij. 'Niks' zeg ik en kijk weer weg. 'Hmm' zegt hij en legt zijn handen op mijn knieën. 'Vertel het me Boush' zegt hij. 'Er is niks Yassine, niks!' Zeg ik met een toon hoger. 'Toontje lager' zegt hij koel. 'Nee, wie ben jij misschien om dat tegen mij te zeggen?' zeg ik boos. 'Ik word binnenkort je man' zegt hij.

'Wie zegt dat ik wil dat jij mijn man wordt?' zeg ik. 'Kifesh?' zegt hij en staat boos op. 'Maak je een grapje met mij ofzo?' Zegt hij schreeuwend. 'Nee, ik maak geen grapje!' Zeg ik schreeuwend terug. Aicha en Adam lopen naar binnen en kijk ons toe.

'Waarom heb je zelfs een fucking wapen in je auto' zeg ik boos. Yassine staat even stil en zucht hard. 'Putain' mompelt hij. 'Als jij niks gaat zeggen maakt het me niks uit, doe wat je lekker leuk vindt joh' zeg ik boos en loop de woonkamer in. 'Aicha wil jij me thuis afzetten aub?' Zeg ik. Ze knikt en loopt met mij de gang in.

Ik trek mijn schoenen en jas aan en loop met Aicha naar buiten. We stappen in haar auto en ze rijdt haar straat uit. Als ze me thuis heeft afgezet bedank ik haar en loop naar de deur. Ik bel aan en er wordt open gedaan door me moeder, ik groet haar en groet daarna mijn vader.

Ik loop naar boven en doe mijn routine. Ik loop mijn kamer in en pak mijn telefoon erbij, ik zie dat ik 9 gemiste gesprekken heb van Yassine. Hij belt me nog keer, ik haak af en zet mijn telefoon helemaal uit.

Ik loop de badkamer in en poets mijn tanden en verzorg mijn gezicht. Ik pak mijn laptop en kijk nog wat naar Netflix. Als mijn film is afgelopen leg ik mijn laptop weg en kruip mijn bed in.

Ik hoop dat Yassine niet met domme dingen bezig is.

———

'Je moet meer tijd geven aan jezelf babe'

In loveWhere stories live. Discover now