Deel 78

2.1K 91 6
                                    

Ik word wakker en zie dat ik in de armen van Yassine lig. Ik sluit weer mijn ogen met een glimlach en kruip dichter bij hem. Als ik mijn ogen weer open staar ik even naar hem, zelfs wanneer hij slaapt is hij knap. Ik geef hem een kusje op zijn neus en sta op. Ik zie al onze kleding op de grond liggen en word rood.

Ik trek mijn badjas aan en ga onder de douche. Als ik heb gedoucht kom ik er van onder en wikkel een handdoek om mijn lichaam. Ik trek mijn sokken aan en doe weer mijn slippers aan. Ik droog mijn haren af, doe mijn producten daarin en poets nog mijn tanden. Ik laat mijn haar lekker los en ga weer naar onze kamer toe. Ik zie Yassine langzaam wakker worden en doe een raam open voor frisse lucht.

Hij loopt maar de badkamer en neemt ook een douche. Terwijl hij doucht ruim ik onze kamer op en trek mijn kleren aan. Ik doe een witte pantalon aan met een hemdje vol met bloemetjes. Ik doe mijn makeup en loop naar beneden toe. Als ik de koelkast open zie ik allemaal eten en drinken in zitten.

Ik pak van alles en nog wat en leg het op tafel neer. Als ik daarmee klaar ben komt Yassine naar beneden en geeft me een kus op mijn wang. 'Lekker geslapen?' Vraagt hij en gaat zitten. 'Ja, jij?' Vraag ik. 'Zeker wel' zegt hij en knipoogt naar mij. Ik glimlach en ga erbij zitten. We kletsen wat bij over gisteren en ruimen daarna alles samen op.

Als ik de afwas heb gedaan ga ik zitten en zet de tv aan. Ik sluit weer de tv want er was niks om naar te kijken. Yassine komt naast me zitten en neemt mij in zijn armen. 'Het is lekker weer, wil je naar buiten?' Vraagt hij. 'Ja is goed' zeg ik. Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee naar de voordeur. 'Wacht mijn schoenen en tas' Zeg ik lachend.

Ik trek mijn hakken aan en pak mijn Louis Vuitton tasje. We lopen naar buiten en stappen in de auto van Yassine. Hij zet muziek op en rijdt naar het winkelcentrum. Als we er zijn parkeert hij de auto en stappen samen af. Hij pakt mijn hand vast en stappen de lift in. 'Wollah Yassine pak me vast, perfecte plaats om foto te trekken' zeg ik en pak mijn telefoon. Hij begint te lachen en ik neem een spiegelfoto.

Als we uit de lift komen pakt hij weer mijn hand vast en wandelen wat door. Het is bijna 13.00 uur en het is hier mega druk. We lopen een paar winkels binnen en Yassine loopt de Louboutin winkel in. Ik loop hem achterna en hij houdt meteen al een paar schoenen vast.

'Vind je het mooi?' Vraag ik. 'Ik ga ze nu halen' zegt hij. Hij vraagt zijn maat en trekt hem aan. 'En?' Vraagt hij aan mij. 'Mooi' zeg ik en ga zitten op een bank. 'Safe, ik haal hem meteen' zegt hij en de meneer helpt hem er verder mee. Ik zucht hard en na 5 minuten zie ik Yassine buiten met zijn zak.

Hij pakt mijn hand vast en loopt verder met mij. 'Moet mijn prinses niks hebben?' Vraagt hij en trekt me dichter. 'Nee' zeg ik en kijk hem verliefd aan. We lopen naar de parking toe en stappen de auto in om naar huis toe te gaan. Als we thuis zijn gaan we meteen onze koffer al klaar maken want deze avond vertrekken we op huwelijksreis naar, I don't know where.

Als we met alles klaar zijn loop ik de keuken in om voor ons zelf avond eten te maken. Als ik alles erbij hem genomen maak ik alles klaar en voel 2 warme armen rond me heen. Ik draai me om en zie het mooie gezicht van Yassine.

Ik geef hem een kusje maar al snel begint hij me vurig te zoenen. Hij tilt mij op en legt me op de tafel. Ik knuffel hem en rust mijn hoofd op zijn schouder. 'Ik weet wat je wil' zeg ik. 'Wat dan?' Vraagt hij grijnzend. 'Je weet het zelf goed genoeg' zeg ik en loop de keuken weer in. Hij volgt me en geeft me een klap op mijn billen. 'Auw' roep ik en doe verder met het eten.

Als we gegeten hebben gaan we in de zetel zitten en kijken een beetje tv. Yassine geeft me kusjes op mijn wangen waarna ik op zijn schoot ga zitten en hem kusjes geef. Hij trekt me dichter bij en onze tongen belanden in die van elkaar. 'Je lippen voelen zo lekker aan' fluistert Yassine en doet verder. Ik giechel en trek zijn T-shirt uit. Ik bewonder voor even zijn lichaam en doe verder.

Hij tilt me op en brengt ons naar onze slaapkamer. Hij legt me er zachtjes op en trekt al mijn kledingstukken uit, hetzelfde doe ik bij hem en doen wat elke man en vrouw doen.

-

We komen aan op een kleine luchthaven en ik kijk Yassine niet begrijpend aan. 'Denk je dat ik nu met andere mensen in een vliegtuig ga zitten?' Vraagt hij en pakt mijn koffer en zijn koffer mee. 'Dus we vliegen alleen?' Vraag ik waarna hij knikt. Als we in het vliegtuig zitten kijk ik hem zuchtend aan. 'Wat is er lieverd?' Vraagt hij. 'Niks' zeg ik geïrriteerd. 'Er is wel iets' zegt hij. 'Niks' zeg ik boos en kijk naar buiten.

Als we zijn opgestegen begint Yassine naar me te staren. Ik begin me eraan te irriteren dus sta op om naar het toilet te gaan maar Yassine houdt me tegen. Hij maakt een gebaar dat ik terug moet gaan zitten. Ik zucht hard, rol met mijn ogen en ga tegen mijn goesting zitten.

'Wat is er?' Vraagt hij deze kweer kwader. 'N i k s, niks' zeg ik. 'Boushra maak me niet parra' zegt hij en komt zitten aan het randje van zijn stoel. 'Wil je het weten? Je zegt niks tegen mij dat we met een privé vliegtuig gaan, het is altijd jou keuze, altijd. Zeg me nu niet dat we in een privé hotel gaan slapen' zeg ik boos. 'Ga maar naar het toilet' zegt hij en leunt terug naar achteren. Ik rol met mijn ogen en loop naar de wc toe met heel veel woede.

Als ik de toilet uitloop na 15 minuten zie ik Yassine liggen slapen. Hij is zo schattig als hij slaapt. Ik ga zitten en staar voor lang naar hem. Ik sta op en geef hem een kus op zijn wang. 'Ik hou van je' fluister ik in zijn oor. Hij houdt zijn ogen dicht maar glimlacht, hij trekt me op zijn schoot en speelt met mijn haren.

Hij doet mijn haren aan de kant en ik voel zijn adem in mijn nek wat me kippenvel geeft. 'Ik ook van jou prinses' fluistert hij in mijn oor.

———

'Voordat je iets moois breekt, niets zal hetzelfde zijn als ervoor'

In loveWhere stories live. Discover now