Deel 86

2.1K 96 5
                                    

'Zie ik je straks dan?' Vraag ik. 'Ja, ja' zegt Yassine. 'Goed zo' zeg ik en geef hem een kusje op zijn wang. Ik stap af en loop naar de afgesproken plaats waar ik met Aicha ga lunchen. Ik loop naar binnen en zie Aicha in de verte zitten, als ze me opmerkt staat ze op en geeft me een stevige knuffel.

We gaan zitten en ik bestudeer haar outje. 'You slaying' zeg ik en doe mijn zonnenbril af. 'Look at you my girl' zegt ze en scant me ook helemaal. We beginnen te lachen en al snel nemen we een bestelling. 'Hoe is het met onze wondertje' zeg ik en wijs naar haar buik. 'Perfect!' Zegt ze blij en al meteen verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

Als onze eten er is beginnen we met eten. 'Raad eens wie er gisteren voor mijn deur stond' zeg ik. 'Laat me raden, Ameena' zegt ze. 'Hoe weet jij dat?' Vraag ik verbaasd. 'Ze stond ook voor mijn deur' zegt ze. Ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen op. 'Je weet zelf al voor wat ze kwam?' zeg ik. 'Ja' zegt ze en we eten verder van ons eten.

-

Als we hebben gegeten lopen we naar buiten en besluiten om nog door de stad te gaan wandelen. Als ik de Dougloss zie lopen we naar binnen en ik haal een nieuwe highlighter. Na een kleine uurtje besluiten we om naar huis toe te gaan. 'Tot snel' zeg ik. 'Doei doei' zegt ze en loopt verder. Ik ga zitten en bel Yassine op zodat hij me komt ophalen.

Als Yassine er is stap ik in en groet hem. 'Weer spulletjes gehaald?' Zucht hij. 'Heb maar een highlighter gehaald hater' zeg ik geïrriteerd. 'Stoere meisje' zegt hij lachend en geeft me een kusje op mijn hand. 'Rijd maar nou naar huis toe' zeg ik en doe mijn gordel om.

Als we thuis zijn aangekomen doe ik mijn zwarte jasje uit en trek ook gelijk mijn schoenen uit. Ik leg alle spullen op het tafel en loop naar de keuken. 'Wil je wat eten?' Vraag ik aan Yassine. 'Ja, jou' roept Yassine van boven. 'Oke, je mag je bek al houden' roep ik terug en schud met mijn hoofd. Ik hoor Yassine van boven lachen waardoor ik mee begin te lachen.

Als ik naar boven loop leg ik mijn zak weg en besluit om een dutje te doen want ben kapot moe. Ik ga liggen en doe mijn telefoon in de lader, straks ga ik naar mijn ouderlijke huis om mijn ouders te bezoeken.

-

Het is 4 uur later, 18.04 geeft mijn digitale klok aan op mijn nachtkastje. Ik doe mijn haar terug goed straks in een staartje en spuit een geurtje op. Ik loop naar beneden en zie Yassine luieren met 3 redbulls en een zak snoep. Ik loop naar hem toe en pak zijn redbull en drink er wat van. 'Luizak' zeg ik en pak een beetje snoep. 'Ik ga naar mijn ouders, kom je mee?' Vraag ik terwijl ik van mijn snoep eet. 'Is goed a zine' zegt hij met een knipoog en loopt naar boven om zich klaar te maken.

Ik ruim het vuil op en drink nog wat van zijn redbull en snoep. De rest ruim ik ook op en plof neer op de bank. Als Yassine naar beneden loopt ruik ik zijn parfum al gelijk, hij ziet er zo lekker uit. 'Ben je klaar?' Vraagt hij. 'Ja' zeg ik en sta op. We trekken onze schoenen en jas aan waarna we naar buiten lopen.

Als we bij mijn ouders zijn aangekomen loop ik naar de poort en bel aan. Mijn moeder laat de poort open gaan waarna wij naar binnen lopen. 'Sinds wanneer staat deze poort hier?' Vraagt Yassine. 'Wollah me ik weet' zeg ik en bel aan. Mijn moeder doet open en groet ons. 'Alles goed yemma?' Vraag ik en geef haar een dikke kus. 'Goed goed, met jullie?' Vraagt ze, Yassine geeft mijn moeder een kus op haar voorhoofd. 'Goed, perfect!' Zeg ik met een glimlach.

We lopen naar binnen en troffen mijn vader aan. 'Ah papa!' zeg ik en geef hem een knuffel. 'Ewa benti' zegt hij en knuffelt me terug. 'Alles goed Yassine?' Vraagt mijn vader en laat hem zitten. 'Alhamdoulillah, met u?' Vraagt Yassine. 'Alhamdoulillah' zegt mijn vader. 'Hoe is het met Boushra, is alles perfect?' Vraagt hij. 'Goed, goed, kan niet beter' zegt hij met een big smile en kijkt me met een glimlach aan.

Mijn moeder loopt naar binnen met etay en koekjes. We kletsen wat bij tot dat mijn moeder me naar de keuken roept.

'Ja yemma?' Vraag ik en ga zitten. 'Hoe is het met je?' Vraagt ze. 'Goed, kan niet beter' zeg ik. 'Oh, gelukkig' zegt ze met een glimlach. 'Hoe is het tussen jou en Yassine?' Vraagt ze. 'Perfect mama, perfect!' zeg ik blij. 'Dat is dan ook goed' zegt ze opgelucht en glimlacht.

-

Na een gezellige avond besluiten we naar huis te gaan. We nemen afscheid en lopen naar de auto toe, Yassine start de auto en rijdt naar huis toe. Onderweg zet ik wat muziek op en zing rustig mee. 'Yassine' zeg ik. 'Ja' zegt hij en kijkt me aan. 'Je bent zo knap' zeg ik en kijk naar buiten. 'Weet ik, weet ik' zegt hij. 'Normale mensen bedanken, maar jij voelt je weer te highclass' zeg ik geïrriteerd. Ik hoor hem lachen maar al snel pakt hij m'n hand vast. 'Niemand overtreft jou schoonheid' zegt hij en met deze woorden smelt ik. 'Nu beter?' Vraagt hij lachend. 'Uhum' zeg ik.

Als we thuis zijn aangekomen loop ik gelijk naar boven en trek mijn slaapkleedje aan die net onder mijn kont komt. Ik poets nog snel mijn tanden en loop mijn slaapkamer in, ik doe mijn haar los en net op dat moment loopt Yassine naar binnen. 'Sexy girl' zegt hij en kijkt vol met verlangen naar me. Hij trekt zijn broek uit en doet een shortje aan. Zijn boven lichaam laat hij bloot waardoor ik zijn mooie getinte huid en spieren kan zien.

'Aantrekkelijk?' Vraagt hij en kijkt er naar. 'Nee' zeg ik en ga onder de lakens liggen. 'Ewa dan zoek ik wel iemand die dit wel antrekkelijk vindt' zeg hij en komt naast me liggen. Ik draai me om en kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Dan doe je dat' zeg ik en draai me gelijk om. 'Safe is goed' zegt hij en doet het licht uit. Ik doe het licht weer aan en ga in zijn armen liggen. 'Nee, dat doe je niet' zeg ik zehma kwaad. 'Als ik een prachtige vrouw heb met wahed gekke body, waarom moet ik nog opzoek gaan?' Zegt hij. Ik kleur rood en glimlach breed.

'Yassine wat kan je toch lief zijn' zeg ik, ik pak zijn hand vast en klem het in de zijne. Hij rust zijn andere hand op mijn kont en knijpt erin. 'Auw!' Kreun ik. 'Ik deed het zacht' zegt hij lachend. 'Dat denk jij, mijn kont is geen knuffel hoor' zeg ik en sta op. 'Jawel' zegt hij en doet zijn armen onder zijn hoofd en kijkt me aan. 'Wat zit je te staren a tamza?' Vraag ik en trek mijn slaapkleedje een beetje omlaag.

Hij doet hem een beetje omhoog en wrijft over mijn been heen. 'Dit kietelt dus stop' zeg ik om hem te irriteren want ik weet wat hij wilt. Hij speelt met mijn haren maar al snel sla ik zijn hand weg. 'Straks wordt mijn haar verpest' zeg ik, ik moet mijn lach proberen inhouden want je ziet aan zijn gezicht dat dit zich irriteert. 'Hou je bek even en laat me even' zegt hij en trekt me op hem waardoor ik verschiet. Hij wilt me net gaan zoenen, 'je moest me niet zo laten verschieten' zeg ik en ga naar achteren. Hij zucht hard en zet zijn handen voor zijn gezicht. Ik begin rustig te lachen maar wanneer hij me aankijkt kijk ik hem weer serieus aan.

'Je werkt echt goed met mijn hoofd' zegt hij en tikt met zijn wijsvinger op zijn hoofd. Ik kijk hem speels aan bijt op mijn onderlip. 'Oh ja?' Fluister ik en kom dichter wat hem gek maakt. 'Je weet dat ik er niet tegen kan als je zo fluistert' zegt hij en legt zijn handen op mijn dijen. 'Stil nou maar' fluister ik weer in zijn oor en geef hem kusjes in zijn nek.

Ik kijk hem aan in zijn ogen en ga op hem zitten. 'Wil je of niet?' Zeg ik verleidelijk. 'Ja schoonheid, met jou alles' zegt hij hees en we doen verder met waar we bezig waren. 'Hou van je' fluister ik nog in zijn oor. 'Ik ook van jou schoonheidje' zegt hij en neemt me strak vast.

———

'En elke keer dat ik mezelf open stel voor iemand, bewijst diegene maar weer waarom ik dat nooit doe'

Goodnight lovies ♥️

In loveWhere stories live. Discover now