2. Et alt for stort skab og en ny ven

3.8K 71 7
                                    

Nå man træder ind af døren, er det første man ser, et kæmpe ovalt bord der står i midten af et stort rundt rum. Rummet har tre buegange der fører ind til tre nye rum, en til højre, en til ventre, og en ligefremme. Det her hus må koste flere millioner. Jeg vidste slet ikke at min far havde sådan en god økonomi. En kvinde kommer til syne i buegangen til højre. Jeg tænker at den må føre ud til køkkenet. " Hej, du må være Emma" siger hun "Jeg hedder Maddy West" gad vide hvem hun er? "Emma, det her er min kæreste Maddy West" det har hun jo lige sagt... Hov vent kæreste! "Øh... Hej, rart at møde dig" siger jeg, imens jeg giver hende hånden. Jeg vidste ikke noget om, at min far havde en kæreste! "Hvor lang tid har i været sammen?" "To år" TO ÅR, WTF hvorfor for jeg aldrig sådan noget af vide! "Nå Emma, skal jeg ikke vise dig dit værelse?" Spørger min far "jo, det ville være rart"

Vi går ud af den midterste buegang, der fører ud i et firkantet rum, med en trappe placeret i en halvcirkel der fører opad, lidt ligesom i Kris Jenner's hus. Vi går ovenpå, drejer til højre, og ender i et okay stort rum. "Det her bliver så dit nye værelse" siger min far begejstret. "Nu skal jeg nok lade dig pakke ud" siger han og går. Jeg står midt i det store rum, og kigger lidt rundt. Der er et kæmpe, gulv til loft, vindue til ventre for mig, på den anden side står der et stort tøj-skab, hvoraf to af, de mange dører er et spejl. Jeg står lidt og kigger på mig selv. Jeg har den der blanding af brunt og blond hår, som jeg egentlig aldrig har kunne lide, eftersom folk altid tror, at blondiner er dumme. Jeg har hasselfarvet øjne med et strejf at grønt, og en ellers okay krop. Jeg er ikke en af de der piger, som aldrig spiser andet end en halv portion salat om dagen, nej, jeg er den type som spiser en bruger med masser af ost, hvis jeg har løst til en burger med masser af ost. Jeg er heller ikke typen der går i totalt overdrevet tøj, bare for at få drengene til at beglo min røv som sindsyge. Nej, jeg er mere den der holder mig til jeans og en sweater.

To timer senere, er jeg ikke engang halvt færdig med at pakke ud. Jeg har fået min seng ind på mit værelse, som nu står op af væggen. Jeg har fået mit "elskede" skrivebord ind, som nu står under mit vindue, og så har jeg fået hængt alt mit tøj ind i skabet. (Det skal lige siges, at det ikke engang fylder halvdelen af mit gigantiske skab)
Jeg vælger at tage en pause, og gå ned for at få noget at spise. Da jeg kommer ud i køkkenet, sidder Maddy ved en køkken-ø, på en barstol. "Hej" siger jeg da jeg kommer ind. Hun kigger op fra sin bog, og lyser op i et smil. "Hej, er du sulten" hun virker meget glad "ja, lidt" indrømmer jeg. Hun begynder straks, at lave noget mad, men da jeg prøver at hjælpe hende, vifter hun mig bare væk. 5 minutter senere står der en af de lækreste sandwich'er jeg nogen sinde har set, foran mig. "Nå, hvorfor valgte du så at flytte til London?" spørger hun nysgerrigt. Jeg bliver en smule anspændt da hun spørger, og overvejer om jeg skal fortælle hende det. "Jeg blev faktisk tvunget" siger jeg lavt. "Hvorfor dog det." Jeg vælger, at fortælle hende sandheden, eftersom jeg ikke bryder mig om at lyve. "Da jeg boede i Danmark, havde jeg en kæreste." Fortæller jeg. "Han var virkelig sød, og jeg elskede ham af hele mit hjerte, men en dag fandt jeg ham og skolen bitch, Abigale Hemington, i et værelse til en fest. De var i fuld gang, og jeg blev bare så rasende, at jeg slet ikke tænkte mig om." Jeg prøver, at synke den klump, der sidder i min hals. "Jeg tog hjem, og lave en WANTED plakat, men i stedet for det, man normalt ville skrive, skrev jeg:

Jake Heywood
16 år, brune øjne, blondt hår, og har nosser på størrelse med vindruer.
Sidst set: knaldede skolen bicht, mens kæresten var i rummet ved siden af.
Findeløn: fripas til at tæve ham.

Og så hængte jeg den op på alle skolens opslagstavler." Fortæller jeg. "Min mor blev pisse sur, og sagde: du kunne godt bruge, at lære lidt om det voksne liv, og så sendte hun mig til London" afslutter jeg. Jeg har siddet og kigget ned i mit skød imens jeg fortalte, og lige så stille løfter jeg hoved, i forventning om at møde et dømmende blik, men i stedet ser jeg ind i nogle forstående øjne. "Før jeg kom sammen med din far, var jeg i et meget dårligt forhold" siger Maddy "jeg var sammen med en der var mig utro hele tiden, og sårede mig konstant, men jeg kunne bare ikke forlade ham. Vi havde været sammen altid, så jeg tænkte at det nok bare var en fase, men det stod på i flere år. Og så mødte jeg din far, og han fik hivet mig ud at alt det der, og nu 2 år senere bor jeg her sammen med din far, og er lykkelig" fortæller hun "så jeg dømmer ikke at du reagerede som du gjorde, ærligtalt syntes jeg det var ret badass" jeg griner stille. Jeg er glad for endelig at have en der forstår mig, både min mor og venner, sagde at jeg overreagerede, men nu har jeg fundet en der har prøvet noget af det samme som mig, og som jeg kan tale med. "Tak, der fik du lige mit humør op" "skulle det være en anden gang" svarer hun med et smil.

Jeg går op på mit værelse, lukker døren, og ligger mig på sengen. Måske bliver det her ikke så slemt alligevel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Hej,
Jeg håber i kan lide bogen. Ved godt at der ikke er sket så meget endnu, men det kommer. Promise
Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål :-)
Knus

AlwaysWhere stories live. Discover now