4.rész

2.8K 128 2
                                    

      A lány lebecsült, látszott rajta. Ez nagy hiba volt. Lehetsz bármilyen erős , soha de soha ne becsülj le senkit. Lassan , komótosan sétált felém mint aki nem hiszi, hogy tudnék neki ártani.
- Fejezzük ezt be gyorsan -  Mondta unottan a csaj. Elindult félem, nagyon közel jött, majd egy egyszerű ütéssel akarta befejezni a küzdelmet, amit a halántékomra mért volna ha hagyom.
Reflexből hárítottam ,majd kicsavartam a lány kezét. Ahelyett hogy földre löktem volna, közel rántottam magamhoz és kétszer gyomorszájon térdeltem, egyszert pedig orrba. Majd csak azután löktem a földre.
       Az orrához kapott, szépen vérzett. Valószínű , hogy el is törtem. A lány arcáról lerítt, nem tudja,hogy az ütés fáj.
- Az alfákhoz tartozol és mégis kisseb erőfeszítés nélkül eltörtem az orrod. - a hangom gúnyos volt és szánalommal  teli.
-Majd meglassuk- tápászkodott fel.

             A mozgása megváltozott. Gyorsabb lett és erősebb, pontosabban ütött mint eddig tette. Egy óvatlan pillanatban bordáim közé hatolt az ökle. Teljes erejéből ütött. A levegő belém szorult, megszédültem.
Le kellet guggolnom, hogy összeszedjem magam.
- Csalódást okoztál- bigyeztette le az ajkát a lány. Lerántotta a kapucnit a fejemről és belemarkolt a hajamba. - Elég nagyra vagy magaddal ahoz képest hogy nem tudsz semmit. Te akarsz az Alfákhoz csatlakozni mikor semmit nem érsz? - nevetett gúnyosan  majd rángatni kezdte a fejem.
- Bazd meg - szedtem össze magam és t teli talpal elölről térden rúgtam. A csontjai ropogtak, a térde sérülést szenvedett .A lány sikolya élesen hasított a levegőbe.

Született HarcosWo Geschichten leben. Entdecke jetzt