Meddelande

798 24 10
                                    

Har fått lite frågor och tänker svara på de här:

Kommer det en del 2 på Mesami, och isåfall när?

För tillfället ser det inte ut som om jag kommer skriva någon del två på Mesami, tyvärr. Möjligtvis i framtiden så tappa inte hoppet, men än så länge har jag varken planerat upp något eller börjat skriva.

Är det här slutet på Glowing Eyes?!

Nej, ni kan vara lugna. Än så länge finns det faktiskt ett antal kapitel till på Glowing Eyes. Ni kan vara säkra på att jag aldrig skulle lämna en bok helt utan att säga till er läsare.

Kommer du att skriva klart Glowing Eyes?

Ja, det kommer jag. Jag vet att jag har varit väldigt velig och det har sett osäkert ut men jag tänker skriva klart den här berättelsen om det så är det sista jag gör. Har jobbat på den så länge (typ tre år, hjälp) så jag kan inte ge upp nu och dessutom är ni som hängt kvar så länge värda en ordentligt avslutning.

Övrigt

Det hela kommer däremot gå långsamt, för jag har inte haft mycket skrivlust det senaste. Framförallt tror jag att det är skolan som tar all min ork men det märker vi väl framåt sommarlovet...

Jag är också, som alltid, förevigt tacksam för alla kommentarer och röster. Det är alltid lika kul att läsa igenom era tankar och roliga kommentarer!

Det är också väldigt roligt att se att många av er läser om berättelsen, eftersom det betyder att ni någonstans tyckt om den.

Återkommer kanske snart, men få inte upp era förhoppningar...

Mattis ❤️


Glowing eyesDär berättelser lever. Upptäck nu