Nemocnica

674 20 1
                                    

Slovo peklo ma priamo v názve. Je to skôr blázinec ako nemocnica. Na chádza sa v južnom Anglickom Sussexe a bola funkčná už od roku 1903. No slúžila dobrých 90 rokov. Tak isto ako u všetkých iných psychiatrických liečební zmena politiky na liečbu z množstvom pacientov znamenalo uzatvorenie väčšinu liečební v rokoch 1993 až 1994. Ale fotky nasvedčujú, že ľudia z nej utiekli už pred sto rokmi.

Nemocnica utrpela viac ako 10 rokov zanedbávania. Podpaľačstvo zničilo niekoľko budov predovšetkým správu bloku. Taktiež okná a dvere boli porozbijané.

Vnútri HELLINGLY sú obrovské bludiská chodieb prerušené zrúcanými podlahami a hromadami sutin. Je naozaj veľmi ťažké nájsť neporušené sklenené okná alebo dvere.

V tomto blázinci doživotne držali tých najväčších bláznov a mentálne narušených ľudí. Robili na nich hrôzostrašné bolestivé pokusy ako labotómiu či elektroliečbu. Miestní často počúvali krik žien.Podľa povestí to tu riadil sám diabol. Hovorí sa, že ľudia v blázinci boli posadnutí diablom. Miestní obyvatelia tvrdia,že áno. V miestnotiach sa dokonca prevádzali rôzne rituály.

Dôkazy o jeho existencii nájdete na každom kúsku tejto už teraz veľkej ruiny. Šialenci tu zanechávali hrozivé odkazy, ktoré sú na stenách liečebňe dodnes. Tento už opustený blázinec však navštevuje veľa zvedavcov aj napriek jej povesti. Ani známy režiséri thrillerov a horrorov sa sem neboja. Práve naopak inšpirujú sa touto psychiatrickou liečebňou.

Niekoľko sestier záhadne zomrelo, nemocničný personál musel niekoľkokrát pretierať miestnosti pacientov na ktoré maľovali pentagramy či diablové čísla.

Niekoľko sestier záhadne zomrelo, nemocničný personál musel niekoľkokrát pretierať miestnosti pacientov na ktoré maľovali pentagramy či diablové čísla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Strašidelné príbehyWhere stories live. Discover now