18 - Kan inte säga nej

960 23 3
                                    

"För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig."

26/9 - 17, torsdag
19:47
Noels perspektiv.
________________________________

"Men du kan inte bara lägga falafeln på stekpannan utan smör!" Utbrast Lovisa till Ludwig som uppenbarligen skötte stekpannan och glömt smöret. Hon skar upp en bit margarin och la den på pannan.

"Ta de lugnt. Jag fixar detta." Sa Ludwig, "masterchef, du vet."

"Håller inte med." Sa Valter, som fixade med ris eller något liknande. "Ibland kan din mat vara..." Ludwig gav honom en blick som lätt kunde mörda.

"Det är bara att vänta och se." Sa jag och log för mig själv. Lovisa kollade bak på mig och började med försiktiga steg gå till mig. Hon satte sig i mitt knä och lutade sig mot mitt bröst. Min blick fastnade på hennes hand som hon lagt på min mage. Medans hon kollade djupt in i mina ögon och strök handen sakta mot min hals flyttade jag lite på henne så hon satt gränsle. Hon satte sig närmare mig och la handen hon flyttat upp till min hals vid min nacke. Hon drog väldigt lätt i mitt hår som hängde i nacken för att få hela min uppmärksamhet till henne. Jag log mot henne, min blick var fast i hennes ögon.

I bakgrunden hördes Ludwig och Valters tjatter om allting men jag var hela tiden koncentrerad på tjejen som hade ansiktet några centimeter ifrån mitt. Hennes ena hand strök mig i nacken och den andra placerad under min tröja där hon lagt sin hand på min mage.
Mina händer däremot la jag stadigt vid hennes svank då jag drog henne närmare mig. Så lätt som hon var så var det inte så svårt. Jag som samtidigt trevande försökte få tag i hennes blick som flackade mellan min mun och mina ögon. Hennes hand vid min mage drog hon upp till mitt bröst, då kunde jag inte hjälpa mig att stöna lågt. Hon log och drog bort handen för att placera två fingrar som sakta löpte längs mitt käkben. Jag rös av beröringen av hennes fingrar och ett stön lämnade min mun igen. Jag lutade huvudet lite bakåt och lät henne lämna små, nätta kyssar på mitt käkben.
Än hördes deras tjatter, att de ändå inte märkte?

Lovisa händer låg som låsta runt min nacke då hon rörde sig sakta ner för min hals. Stannade några sekunder och gav mig ett ganska tydligt sugmärke mitt på halsen. Jag försökte stoppa ett stön från att lämna mina läppar igen men det gick bara inte. Valter och Ludwigs tjatter var mycket lägre än innan. Men Lovisa märkte inte det och började bita i min läpp och lekte lätt med den. Hon släppte taget och då tog jag tag i hennes mun och började hektiskt hångla med henne. Valter och Ludwig tystnade helt och jag hörde nästan hur de vände huvudet för den tystnaden som uppstått. Lovisa hade märkt det, det kändes på hur hon kysstes. För hon gjorde det inte helhjärtat längre utan började sakta tona ner det.

"Ni två tar det då jävlar inte lugnt." Sa Valter och gjorde någon konstig gest när jag kollade på han.

Lovisa däremot som nästan hade ställt sig upp satt ner igen, gränsle, i mitt knä och log stort mot mig. Jag strök hennes kind och såg hur hon njöt.

"Noel tycker nog om det, hörde du inte hans stön?" Sa Ludwig högt. Valter skrattade med Ludwig medans Lovisa fortsatte ha blicken på mig.

"'Åååh Lovisa är så fiiiin. Jävlar vad bra i sängen hon äääär. Charlie deeet är min tjeej låt oss vaaa.'" Ludwigs försök till att imitera mig var ju sådär, skulle kanske inte uttryckt mig på det sättet han gjorde just. Lovisa höjde på ena ögonbrynet och gav mig en trevande blick. Jag blinkade åt henne och hon fattade vinken, återuppta kyssen.

// Snälla bli min \\ Noel Flike // ✓ (1)Where stories live. Discover now