20. rész

1.5K 48 1
                                    

Niki szemszöge

-Szia. -nyitottam ki az ajtót Marcinak aki csak úgy hirtelen beállított hozzám. -Hogy-hogy itt vagy?

-Bejöhetek? -kérdezte.

-Ja persze. -nagyobbra nyitottam az ajtót, hogy be tudjon jönni.

-Itthon vannak a szüleid?

-Nem. -közelebb jött hozzám majd megcsókolt. -Hé mit csinálsz?

-Kellesz nekem.

-Mi?

-Beléd szerettem ebben az egy hétben.

-Ez lehetetlen.

-Csak had mutassam meg mennyire szeretlek. -közelebb húzott magához majd újra megcsókolt, de most már én is visszacsókoltam. Elkezdet hátrálni majd mikor elérte a kanapét rádöntött, majd felém kerekedett. Két csók közben levette a pólóm majd a nadrágom. -Akarod? -távolodott el egy kicsit tőlem, majd mikor bólintottam egyet folytatta amit elkezdet és megtörtént. Lefeküdtem Marcival. Én tényleg úgy gondolom, hogy ez komoly, de nem tudom.

Este a karjaiban aludtam el, de reggel mikor felkeltem már nem volt ott. Felkeltem a kanapéról és körbenéztem a házba de sehol nem volt. Megkerestem a telefonomat és felhívtam. Megbeszéltük, hogy 10 perc múlva találkozunk a parkban. Gyors elkészültem és már rohanta is oda. De amikor oda értem egy rettenetes látvány fogadott.

Marci ott állt egy másik lánnyal és csókolózott. Dühös voltam, fájdalmat éreztem és egyben haragot. Oda mentem hozzá és kérdőn néztem rá.

-Mi a francot csinálsz? -kiabáltam rá.

-Nem tudod mi ez? -mutatott a lányra és magára.

-Nem erre értettem.

-Kopj le ribanc. -lökött meg a csaj.

-Te most szépen befogod, mert én vele beszélek. Hogy teheted ezt? Tegnap este lefeküdtem veled. Te csak kihasználtál? -gyűltek könnyek a szemembe.

-Végre felfogtad.

-Te akkora egy bunkó seggfej vagy. -kevertem le neki egy pofont. -Azt hittem tényleg kedves vagy, de te is ugyan olyan vagy mint az összes többi fiú. -lekevertem még egy pofont neki majd ott hagytam. Haza futottam majd bezárkóztam a házba.

Egyedül akartam lenni. Senkit nem akartam látni. Én megint egy olyan fiú miatt sírok aki soha nem is érzed irántam semmit. Hogy hihettem azt, hogy tényleg szeret hisz én vagyok én egy kész roncstömeg.

Kihalásztam a zsebemből a telefonom és írtam egy üzenetet Patriknak, hogy szüksége van rá. Megint rá támaszkodok. Ha történik velem valami mindig az ő vállán sírok. Egyszer úgy is elege lesz ebből és ő is eltaszít.

Zozó szemszöge

A kórházból való távozás után nagyon boldog voltam. Zoé nem terhes és nekem nem kell idő előtt apukának lennem. Nem mintha nem szeretnék egyszer gyereket de ehhez per pillanat túl fiatal vagyok. Amikor haza értünk már este volt, így lefeküdtünk aludni. Másnap reggel nagy boldogan mentem át Patrikhoz

-Mit szólnál ahhoz ha megünnepelnénk a tegnapot? -fordultam Patrik felé aki a telefonját bújta.

-Bocsi de most nem megy.

-Mért?

-Nikinek szüksége van rám. -felelte egyszerűen.

-Mi van vele? -megint feljött az az érzés amit már nagyon régóta nem éreztem. Aggódtam Niki miatt de nagyon.

-Nem tudom, de most sietek.

-Oké szia.

-Szia. -ezzel kirohant az ajtón és átfutott Nikihez. Én csak ott álltam és néztem a csukot ajtót. Valamivel le kellett kötnöm a figyelmem így ráírtam Imire, Szabira és Sípos Patrikra, hogy jöjjenek ki a skateparkba. Patrikon kívül mindenki beleegyezett így összeszedtem a cuccomat és indultam is a parkba, de amikor oda értem nem csak Imi és Szabi volt ott hanem Bence is.

-Hello. -pacsiztam le mindenkivel, majd oda fordultam Bencéhez. -Hogy-hogy itt?

-Gondoltam egyet, felültem a vonatra és itt vagyok. -nevetett fel. -Plusz sokan voltak otthon a parkban és bicózni akartam.

-Valahogy sejtettem, hogy ez van a dologban. Mit szólnátok ha videóznánk? Muszáj valamivel kikapcsolnom az agyam.

-Játszunk egy game of ANDO-t. -mondta Imi.

-Benne vagyok. -egyezett bele mindenki.

-Szuper. -elővettem a kamerám és nekiálltam videózni amit csináltunk. A játék elég sokáig tartott. A végére már csak Bence és én maradtunk bent. Az utolsó trükknél Bence nyomot egy footjam vázpörit ami sikerült is neki. Azt gondoltam magamban hogy ez simán menni volt, de nem sikerült. Se elsőre, se másodikra, se harmadikra, így Bence nyert.

-Nem hiszem el, hogy nem sikerült ezt beadnom.

-Én nyertem. -dobot egy szaltót Bence. -Végre legyőztelek.

-Szép volt. -pacsizottam le újra vele

Egyszer barátok voltunk (befejezett)Where stories live. Discover now