büyük bir yanlışa düşmüştü,

90 12 0
                                    

✿|| bulmuştum sonunda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✿|| bulmuştum sonunda...

xion: 12 yaşında
namine: 13 yaşında

***

Xion onu gördüğünde kalp atışlarında bir düzensizlik hissetmişti. Onun kolundaki ufak sıyrığı görünce daha  da çok heyecanlanmıştı. Sağ kolunda,sıyrığın tam olduğu yerde açmış olan birkaç küçük çiçeğe sahipti çünkü. Kan yanaklarına hücum ederken ona doğru birkaç minik adım attı. Bulmuştu! Onu bulmuştu! Sanki biraz...kolay olmuştu bu. Bulmasının çok daha uzun süreceğini düşünmüştü.

Okulun kütüphanesinde karşılaşmıştı onunla. Gözlerinde kırmızı bir gözlük vardı ve kafasını masaya yaslamıştı. Siyah saçları hafiften dağınıktı,bu ona bir sevimlilik katmıştı. Hoş bir görünüşü vardı,yakışıklıydı. En azından Xion onun için bu kelimeyi uygun görmüştü. Derin bir nefes alıp yutkundu ve siyah saçlı oğlanın yanına doğru ilerlemeye başladı. Oğlan kafasını hafifçe kaldırdığı zaman adımlarını geriye doğru çevirdi. Söyleyemezdi henüz! Fazla erken olurdu,üstelik korkutucu görünebilirdi! Daha adını bile bilmiyordu oğlanın. Önce...önce onunla dost olmalıydı! Durumu sonra açıklayabilirdi. Evet,bu çok mantıklı bir seçenek olurdu!

Eğer o oğlan gerçekten de onun ruh eşi olsaydı mantıklı bir seçenek olurdu.



***

umuyorum ki uzun bölümler yakında gelecek

&Çiçekler ve ruh eşleri.Where stories live. Discover now