✿,

105 14 15
                                    

✿|| 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✿|| 

xion: 15 yaşında
namine: 16 yaşında

***

Namine aynadaki yansımasını süzdü,iyi görünüyordu. Yapacağı yepyeni başlangıç,açacağı bembeyaz sayfa için hazırdı. Babasının yanına taşındığı günden beri hayatı düzeliyordu adım adım. Şimdi yeni bir şehirde,yeni bir lise hayatına başlayacaktı. Eskisinden çok daha iyi günler geçireceğine inanıyordu. Taşındıkları küçük kasaba eskiden yaşadığı büyük şehre göre çok daha güzeldi. Samimi bir ortam vardı burada. Daha güvenli bir yerdi,etrafta ağaçlık alan boldu. Harika bir yerdi. Babası ve yeni annesi ile yaşamak hayatında başına gelen en güzel şeylerden biriydi. Ancak öz annesini bırakmak zorunda olduğu için kendini üzgün hissediyordu. Belki biraz dengesiz bir kadındı ancak seviyordu Namine'yi. Onu gerçekten çok seviyordu,bu yüzden babasıyla birlikte bu kasabaya yerleşmesine izin vermişti ya zaten. Kocasının biricik kızına çok daha iyi bakacağını biliyordu,en başında Namine'yi ona bırakması gerekirdi ancak o zaman kabullenememişti bu düşünceye. Namine'yi kaybedeceği düşüncesi çok korkunç gelmişti. Ancak günden güne onu çok daha fazla incittiğini fark ediyordu. En sonunda doğru olan kararı verip Namine'ye hak ettiği hayatı yaşama fırsatı verdi.

Gelelim Namine'nin yeni annesine. Bu sevimli kasabada doğup büyümüştü. Namine neden böyle güzel bir yerde yaşarken bir anda o berbat şehre geldiğini anlayamamıştı en başta. Daha sonrasında kadının kocasıyla yaşadığı birkaç sıkıntı yüzünden yeni bir başlangıç amacıyla oğlunu da alıp şehre taşınma kararı aldığını öğrenmişti. Kocasıyla arasında yaşanan sıkıntıyı bilmiyordu,ancak burnunu sokmaması gerektiği düşüncesi içerisindeydi. Şehre taşınmasının üzerinden birkaç ay geçtiğinde Namine'nin babası ile tanışmıştı kadın. İlk görüşte aşk olduğunu söylemişti babası bunun. Namine babasının en sonunda kaderindeki kişiyi bulduğunu öğrendiği zaman mutlu olmuştu,annesi de bir gün bulacaktı. Emindi buna.

Elaise,Namine'nin üvey annesi, ve  Alfred,Namine'nin babası, (isim bulamıyorum) ilişkilerini daha fazla 'sevgili' düzeyinde tutmaya gerek duymamış ve evlenme kararı almışlardı birinci yıllarını doldurduklarında.  Onlar birinci yıllarını doldurup evlenme kararı aldığında Namine tamamen babasının sorumluluğuna verilmişti. Ancak annesi ile ilişkisini kesmedi hiç,kesemezdi zaten. Yaptığı korkunç şeyler bile olsa onun üstünde çok fazla emeği vardı. Birkaç tane bile olsa geçirdikleri birçok güzel anı vardı.

Elaise ile Alfred evlendiği zaman Namine sadece yeni bir anne değil, bir adet de erkek kardeş kazanmıştı. Çok iyi anlaştıkları söylenemiyordu gerçi. Namine ona sürekli yanaşmaya çalışıyordu ancak o kendisini geri çekip duruyordu. Bu durum sarışın kızın pes etmesine sebep olmuştu. Gerektiği zaman konuşuyorlardı sadece,gerekmediğinde birbirlerinin yüzlerine bile bakmıyorlardı. Evliliklerinin birinci yılını doldurdukları zaman Elaise şehir hayatından bunaldığını söylemişti. Sadece iki yıl kalmış olmasına rağmen gerçekten eskiden yaşadığı ortamı özlemişti. Bu durum Namine'yi çok sevindirdi. Her zaman sessiz sakin bir ortamda yaşamanın hayalini kurardı,bu kabus gibi yerden kurtulmak isterdi. Bu isteği gerçekleşmişti en sonunda.

Ve bugün yeni  lisesindeki ilk günü olacaktı. Okulların açılacağı günden bir-iki gün önce yeni evlerine yerleşmişlerdi. Evin ihtiyaçlarını gidermekle uğraşmaktan arkadaş edinecek,çevreyi tanıyacak vakti çok olmamıştı Namine'nin. Bu yüzden okuldaki ilk gününü çok iyi değerlendirecekti.







Xion'un gözleri yansımasında gördüğü göğüs bölgesine sabitlenmişti. Ellerini göğüslerinin üzerine koyarak ofladı. Biraz olsun büyümemişlerdi. Ütü masası gibi görünüyordu.

"Neden biraz olsun büyümediniz ki?"

Axel kesinlikle onunla büyümeyen göğüsleri yüzünden dalga geçecekti.

&Çiçekler ve ruh eşleri.Where stories live. Discover now