🌼1🌼

100 27 20
                                    

Sabah sabah çalar saatin  sesiyle uyandım.
"Bıktım şu çalar saattan kim icad etti bunu?"
Annem hemen ordan söze girdi.
" Levi Hutchins kızım kaç kere söyliycem. Oyalanmadan aşağı gel kahvaltı yapalım yoksa geç kalcaz. "
Her şeyi de biliyor yaa "Tamam anne geliyorum."
Banyoya girip elimi yüzümü yıkadıktan sonra telefonuma mesaj geldi.

Gönderen : Mavişim
Kanka bugün okula erken gidicem sende gelsene.

Gönderilen: Mavişim
Maviş sen gel bizim eve hem hep birlikte kahvaltı yaparız. Hemde Ayça'yı da çağırırız.

Gönderen: Mavişim
Tamam kanka ben Ayça'yı alıp gelirim.

Bugün nasıl geçecek bakalım. Aşağı indim. Annemin yanağına bir öpücük kondurdum.
"Günaydın annişş"oda  "Sanada güzelim."
"Anne kahvaltıya Zeynep ve Ayça da geliyor sorun olur mu?"
"Tamam güzelim ben zaten çıkıyordum kahvaltınızı yapar okulunuza gidersiniz. Çok oyalanmayın ama."
"Tamam annem."

Annemin öğretmen olmasına rağmen aynı okulda değiliz. Neymiş haksızlık olur diye başka okulda öğretmenlik yapıyor. Ama arada sırada işime geliyor. Çünkü okulda istediğim her şeyi yapabiliyorum.
Zilin çalmasıyla ayağa kalkıp kapıyı açtım.
"Günaydın canlarım."
"Sanada meleğim."birbirimizi çok sevdiğimiz için birbirimize güzel İltifatlar ediyorduk. Masaya oturup yemeye başladık.
"Eee napalım bugün kızlar annemin işi var beraber vakit geçirelim ama tabiki okuldan sonra."
Zeynep ile Ayça'nın onayını aldım. Kahvaltımızı yaptıktan sonra okula gitmek için yola çıktık.
Kolkola girerek okulun kapısına girdik. Giderken bizim okulda konuştukları şeyi konuştuk yani bizi ama allahtan insanlar bizim hakkımızda iyi şeyler düşünüyormuş.
Zeynep "Canlarım biz okulun en iyi üçlüsüymüşüz ve en güzel kızlarıymışız."
Ayça "Evet en iyi olduğumuz kesin ama güzellik için ise düşüncem yok."
'Aynen'
Okula gülüşerek girdik ama her zaman olduğu gibi kapıda duran Demir'in Tayfası diye anılan çocukla karşılaştık.
'Kızlar ben artık dayanamıycam bunlar bize niye bakıyor?'Kızlar beni kolundan tutuyordu çünkü her an üzerine  saldırabilirdim.
Zeynep " kanka boşver yaa ego yığınları deyil mi?"
Sanki olmaya çalıştım ve sınıfa çıktık.
'Bi gün dövcem ama hangi gün? Şöyle erkeklerden nefret ediyorum.'
Zeynep " Tamam kanka boşver." Hocanın girmesiyle ilk ders başladı. Hocayı görünce mutlu oldum çünkü en sevdiğim dersti yani matematik. Derse başladık ama bitmemesi için dua ediyordum çünkü sınıfça hem eğleniyor hem öğreniyorduk. Zil  çaldı canım çikolata çektiği için kızlara 'kızlar hadi gelin kantine inelim çikolata krizim tuttu.' Kızlarla birlikte gülüştük.
Ayça " Tamam kanka geliyoruz."
Kantinin kalabalık olduğunu gördüğümde sinirlendim ama sabır çekerek kantin sırasına girdim. Sonra ise Demir denilen çocuk geldi ve önüme geçti. Bende sinirle' Napıyosun sen yaa diye bağırdım.'
Demir "İyiyim sen Napıyosun"dedi. Yanımızdan hoca geçince cevap vermeyip sustum. Onu kulak ardına attım sıramın gelmesini bekledim. Ve sonunda geldi. Kantinciye 'üçer tane Karam, laviva ve dido' ellerimde taşıyamadığım için yere düştü çikolatalarım. Kızlara seslenip yardım istedim. Beni duymadılar bu sefer yanıma Demir  gelip yardım etmek istedi bende gerek yok diye onu tersledim. Gene ellerimde taşımayı denedim ama aynı şey oldu bu sefer demir yardım etti. Bir eliyle çikolatalarımı tutuyor. Diğer elinide bana uzattı. Kendim kalktım. Elindekileri alıp kazağıma koydum. Teşekkür edip ordan ayrıldım. Kızlar gelince onlara sinirle bağırdım.' Nerdesiniz siz bağırdım size insan yardım eder.'
Zeynep"  Özür dileriz kanka duymamışız."
Peki öyle olsun diyip geçiştirdim. Çikolataları yemeye başladım ilk baş hepsinden birer tane yedim. Hiç birini kızlara vermedim. Diğerlerinde öğle arasında yemek için kenara ayırdım. Zil çaldı ve kızlar hadi gidelim dedim ve sınıfa çıktık sınıfa girerken Ayça ile Murat'ın bakıştığını gördüm. Ayça'yı dürtükleyip noluyo dedim. O ise " Hiiiiç" deyip geçiştirdi. Teneffüste görüşçez deyip sınıfa girdik. Hoca da gelince derse başladık. Zil çaldığını duyunca direk arkama dönüp Ayça'yı soru yağmuruna tuttum.' Siz niye bakışıyodunuz? Aranızda bizim bilmediğimiz şeyler mi var? Aşık mı oldun? Ne zaman oldu bu ilişki?'
Ayça derin nefes alıp cevap verdi."Defne bi nefes al . Öyle bir şey yok sadece dün bana instagramdan mesaj atmış tanışalım mı diye bende bilmiyorum dedim. Zaten seni her gün görüyorum aynı okuldayız dedi. 12/C deymiş bende bi bakayım dedim işte öyle sende yanlış anladın." Kızmadım ona çünkü yakışıyorlardı.' Desene eniştemiz olcak diye.' Omzuma vurdu bizde Zeynep'le  gülüştük.' Bence tanış çünkü yakışıyonuz hem iyi birine benziyor.' Birden oolamaya başladık. Sonrada gülüştük. Kapıda Murat'ın durduğunu gördük. Ayça seni bekleyen birileri var diyerek ona sinsi bir sırıtış yaptım. Yanına gidip kantine doğru gittiler. Bende mavişimle birlikte kaldım. Aklıma dünkü gördüğüm kabus geldi. Yüzümün düştüğünü anlayan Zeynep yanıma gelip bana sarıldı. "Noldu kuzucum" dedi. Ben de 'dün gece kabus gördüm.' Kabusu ona anlatmadan önce Zeynep,Elif ile alakalı mı diye sordu bende evet dedim.

Sevgili canlarım size bir kaç sorum var sizce bu Elif denen kızın Defne'yle alakası ne?

Cevaplarınızı ve sorularınızı yorumlarda bekliyorum.

Vote atmayı ve yorum yapmayı unutmayı.😊

Geçmişim(DURDURULDU)Where stories live. Discover now