🌼2🌼

72 20 4
                                    

'Zeynep ben dayanamıyorum. Her gün,her dakka,her saniye onu düşünüyor ve vicdan azabı çekiyorum.' Bunları mavişime anlatırken bana üzülmesinden korkuyordum. Ama üzülüyodu.
Zeynep " Defne takma kafaya her şey geçecek. Hem söyle bakayım sen bana bugün yazı yazacak mısın?" Zeynep'e kararlı bir şekilde evet dedim. İkimizde kapıya doğru baktık Muratlı ikisi elele tutuşuyorlardı. Zeynep ile ağzımız açık kaldı.. Ayça yanımıza gelip oturdu.

"Ağzınızı kapatın sinek kaçmasın." Ben ona dönerek cevap verdim. 'Bu kadar erken mi? Ama senin mutlu olduğunu gördüm hem mutlu oldum hem de şaşırdım. Tebrik ederim kankaların güzeli." Zeynep'te "Aynen bende tebrik ederim inşallah hep sonsuza kadar mutlu olursunuz."

AYÇA'DAN

  Murat'ı kapıda görünce çok şaşırdım. Kankalarımda boş durur mu direk onu gösterdiler. Murat'ın yanına gittim.
Murat " Hadi gel kantine inelim."dedi bende utangaç bir şekilde onu onayladım.
Kantinde bir masaya oturduk. Murat'ta benim kadar olmasada oda utanıyordu.
Murat" Eee dün dediğimi düşündün mü?"
"Evet düşündüm tamam tanışalım."
Onu sevmiyordum ama kalbim hızlı hızlı çarptığı için hoşlanıyordum sanki.
Sonra ise tanışmaya başladık. Özelliklerimizden bahsettik. Kankalarımızdan bahsettik. Öğle molası olduğu için uzun uzun konuştuk sonra işte bana sevdiğini söyledi bende biraz düşünmeye ihtiyacım var demek istedim ama kalbim sağolsun beni ele verip evet dedi hem ben şaşkındım hem de o. Sonra ise zaten sınıfa gittik kızlarda bize şaşkın şaşkın bakıyorlardı normal bir şey çünkü elini elime kenetledi. Teneffüs çaldığından onu uğurlayıp kızların yanına gittim ama ağızları bi karış açıktı...

MURAT'DAN

Sınıfa mutlu mutlu gittim. Çünkü sevdiğim kıza kavuşmuştum. Hemen sınıfa girer girmez Demir'e sarıldım.
Demir beni itip "Noluyo lan!" Demir'e sırıttığımda daha çok sinirlendi.
"Demir tamam sakin ol sadece çok mutlu olduğumdan dayanamadım. Demir hani sevipte söyleyemediğim kız var yaa onunla bugün uzun uzun konuştuk ve şuan sevgiliyiz. Demir'de
Ayça'nın arkadaşları gibi çok şaşırdı.
Demir " Neee! Ben yanlış anladım dimi ben sen ve Ayça sevgili oldunuz?"
Demir'e sırıtarak " Evet doğru anladın." Ordanda bizi dinleyen Koray da nee diye şaşırdı bunlar niye bu kadar şaşırdılarsa. Sonra birbirimize sarılıp tebrik ettik.

Zilin çalmasıyla sınıfa hoca girdi ölüm başladı. Ama ben gene mutluydum. Mutluluğumu anlayan hoca " Murat bugün çok mutlusun noldu?" Sınıftaki herkes meraklı gözlerle bana bakıyordu. Bende " Yooo hocam her zamanki halim size öyle gelmiştir."
Hocada peki öyle olsun diyip derse devam etti.

DEFNE'DEN

Çıkışta kızlarla takılcağımız için okuldan ayrılıp herkes evine dağıldı sonra ise bizim eve geleceklerini sözleştiğimiz için bizim eve geleceklerdi.Zilin çalmasıyla kapıyı açmak için aşağı indim. Kızların geleceğini tahmin ettiğim için direk kapıyı açtım. Birde ne göreyim ELİF kapıda dona kaldım 2 dakka bakıştıktan sonra ona sarılıp beni affetmesini yalvaracaktım ama hiç konuşmadan gitti sonra ise arkasından kızlar geldi.
Kızlar onun bizim kapıdan çıktığını görünce "Ne oldu Defne bu kim iyi misin bak yüzün bembeyaz olmuş içeri geç."
İçeri geçtikten sonra 3 saat boyunca hüngür hüngür ağlıyordum. Kızları merak içinde bırakıyordum.Zeynep Defne bu kim diyince derin nefes alıp Elif dedim. İkiside çok şaşırmıştı. Zeynep Ayça'ya " Ayça gel biz gidelim rahat bırakalım  onu biraz hem sakinleşmiş olur." Ayça da onu kafasıyla onayladıktan sonra vedalaşıp gittiler. Ben ise hala ağlamaya devam ediyodum. Odama çıkıp her gün yazdığım defterime bugünkinide yazdım.

2 YIL ÖNCE

O akşam babam eve sarhoş geldi. Annemle panikle yanına gittik ona
"Neden böylesin noldu?"diye  sordu babam o soruya "İş yerim iflas etti daha ne olsun"diye çatıştı. Annem sinirle "Eğer paranı çarçur etmeyip,insanlarla iyi geçinip,  paranı karı kıza vereceğine çocuğuna ve bana babalık ve Kocalık yapsaydın bunlar olmazdı." diye cevap verdi. Babam annemin dediklerine sinirlendi ve suratına tokatı yapıştırdı. Sinirini daha bitirmediği için anneme bi tane daha tokat atmak için elini kaldırdığında önüne geçtim. Bana da bir tokat atıp beni savurdu. Sonra ise sinirle evden çıktı. Annemle sabahlara kadar ağladık. Hafta sonu olduğum için rahattık çünkü okul yoktu. Annemle beraber uyuduk o gece.
2 gün sonra ise okula gitmeye karar verdim malum elifte telefonlarına cevap vermediğim için beni merak etmişti. Okula gitmek için elimi yüzümü yıkadıktan sonra en sonda üstümü giyindim ve okula gitmek için yola çıktım. Okulun kapısında Elif'in beni beklediğini gördüm ona hiç bakmayıp sınıfa doğru gittim. Siniriliydim bu yüzden de kimseyle konuşmak istemiyordum. Çünkü eğer onunla konuşursam onun kalbini kıracaktım arkamdan Elif'in geldiğini gördüm ama takmadım sınıfa geçtim o da benim yanıma oturdu. Zil çaldı ve o kötü zamana dakikalar kalmıştı. Elif hala benle konuşmaya çalışıyordu en sonda dayanamayıp ona
"Elif yeter! Beni rahat bırak senden bıktım sen çok kötü bir kızsın keşke senle arkadaşlık kurmasaydım. Çünkü sen ...... Sun anladın mı sen çünkü......Sun" hoca şaşkınlıkla bize bakıyordu. Elif ağlayarak sınıftan dışarı çıktı.Haberim yoktu onu bu son kez görüşüm olacağını meğersem o gün okuldan kaydını aldırmıs ve benle ömür boyu görüşmemek üzere gitmiş.

Elif sesimi duy Özür dilerim o gün sinirliydim lütfen beni affet bugün seni gördüm içimden sana sarılıp yalvarmak geliyordu yapacaktım zaten ama sen gitmeseydin. Elif Özür dilerim. 😭😢😔

Canlarım bölüm sonu bölümü Beğendiniz mi?

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın..

Seviyorum sizi iyi ki varsınız.😊☺

Geçmişim(DURDURULDU)Where stories live. Discover now