🌼4🌼

39 20 15
                                    

AYÇA'DAN

Defnelerin kapının önünde Elif'i görmüştüm başta onun olduğunu biliyordum ama bilmemezlikten geldim.

AYNI FASFALAR İŞTE DEFNE AĞLIYOR SONRA GİDİYOLAR FALAN FİLAN

Eve gidince direk Elif'e mesaj attım.

Elif'i nerden mi tanıyordum. Bunu merak ettiniz mi bilmem ama ben anlatıcam.

Elif Defnelerin okulundan sonra bize okula geldi sonra biz onla arkadaş olduk ama aslında arkadaştan öteydik sonra bana Defne'yi anlattı. Elif'te Defne'yi böyle yapma sebebini bilmiyordu. Benden o okula gidip onunla arkadaşlık kurmamı istedi bende beni çok ısrar ettiği için de kabul etmek zorunda kaldım sonra ise kaydımı o okula aldırdım. Şans eseri onun sınıfına denk gelmiştik.

Sonra aylar sonra çok iyi bir kanka olduk. Zeynep'le önceden dost oldukları için Zeynep'e "Kanka sence Elif'i Ayća'ya anlatmalımıyım." Direk ordan ben söze girdim"Elif kim kanka" tamam anlatıyorum dedi. Dostluklarından tutun en son bağırdığına kadar hepsini bir günde anlattı. Defne'ye üzülmüştüm. Bunu bilerek yapmamıştı sonuçta sonra ise bunların hepsini teker teker Elif'e anlattım Elif de bunu duyunca hem şok oldu hemde pişman oldu onu dinlemeden etmeden böyle bir şey yapmıştı. Öyle yani Elif'i burdan tanıyorum açıkçası.

Elif'e mesaj attım.

Gönderilen: Elif

Elif bugün niye geldin kız perişan oldu.

Yarım saat bi saat sonra mesaj attı sonunda diyip telefonu elime alıp mesajı okudum.

Gönderen: Elif

Ayça onu çok özlemiştim zaten gerçekleri biliyorum niye hala biz bir birimize küsüz. Ayça ben onla barışmak istiyorum. Onunla gülüşmeyi,dedikodu yapmayı,çikolata yarışı yapmayı onunla bir şeyler yapmayı özledim anlıyorsun dimi beni?

Mesajını üzülerek okudum. Defnede onla barışmak istiyordu ama bi türlü konuşamıyorlardı.

Gönderilen:Elif

Tamam bi yolunu bulup birleştircez sizi.

Gönderen:Elif

Tamam her şey için teşekkürler iyi varsın.

Mesajı okuduktan sonra telefonu masaya koydum. Akşam yemeğini yedikten sonra direk yatağıma koşup yattım. Bugün çok yorulmuştum zaten beni uyku kendine çekti bende uyudum.

Sabah olmuştu banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Üstümü giyinip okula gitmek için yola çıktım. Okula geldiğimde yalnız başına oturan Defne'yi gördüm selam dedim oda durgun bir şekilde selam dedi. Birlikte Zeynep'i bekledik sonra oda geldikten sonra sınıfa çıktık. İğrenç hocanın sınıfa girmesiyle ders başladı. Uzun ve sıkıcı dersin sonunda sonunda zil çalabilmiştim. Zeynep yanıma gelip " kanka kantin gidelim mi" dedi. Bende onayladım ve kantine indik.
Zeynep konuşmaya başladı.
"Kanka Defne'nin bu halde olmasında ikimiz de çok üzülüyoruz."
Bende "Evet hemde çok peki napabiliriz ki elimizden bir şey gelmiyor."
"kanka aslında benim bir planım var ama senin için uygun mu bilmiyorum."
Bende"anlat kanka ben dinliyorum."diye cevap verdim ama sonradan vazgeçtim
"Yada dur kanka benim sana anlatmam gereken bir şey var?"
"Tamam o zaman kanka ilk sen anlat sonra ben sana söylerim."
Bende onu onayladıktan sonra başladım ona Elif le bütün yaşanmışlıklarımızı Zeynep beni ağzı açık dinliyordu. Ona benim buraya gelme sebebimden ve daha neler neler. Sözümü bitirip Zeynep'in vereceği tepkiye baktım ama tepki vermedi sonra durdu durdu ve sonra "vaay bee ne insanlar bu dünyada, demekki Elif Defne'yi çok seviyor o zaman ne duruyoruz Ayça hadi bunları karşılaştırmalıyız plan bulalım demiycem çünkü zaten benim bi planım var" dedi. Bende o zaman uygulayalım onu anlat bakalım diye cevap verdim.

"Bak şimdi...

Gene planı söylemedim ama inan yeni bölümde atıcam

Okuyan bütün herkesin kitabı okumak için aşağı indirdiklerinde kullandıkları o elleri öpüyorum.

Sizi çok seviyorum iyiki varsınız. 😊☺😀

Geçmişim(DURDURULDU)Where stories live. Discover now