🌼3🌼

47 20 5
                                    

ZEYNEP'DEN

Defne'nin yanına gittiğimizde dokunsak ağlayacak gibiydi çünkü tanımadığımız biri kapıdan çıkmıştı ve bunu Defne hem şaşkınlıkla hemde pişmanlıkla bakıyordu. Kız gittikten sonra direk Defne'nin yanına telaşla girdik. "Ne oldu Defne bu kim iyi misin bak yüzün bembeyaz olmuş içeri geç."dedim içeri geçtik. Defne hıçkırarak 3 saat boyunca ağladı bizde onun yanına oturup onu izledik aynı soruyu sordum "Ne oldu Defne bu kim" Defne derin nefes alarak cevap verdi "O Elif'ti" biz şaşkınlıkla ona baktık ama o hala ağlamaya devam etti.

Ayça gel biz gidelim rahat bırakalım  onu biraz hem sakinleşmiş olur." Ayça'da beni onayladıktan sonra dışarı çıktık. Aklımda sorular vardı bende bunları Ayça'ya sormaya karar verdim." Ayça Elif Defne'yle konuşmuyorsa niye buraya geldiki?" Ayça'da " Tamam geldin bari bi şey söyleseydi  sadece bakıştılar. Kız tam mutlu oluyor derken sanki mutlu olmasın diye inat inadına geldi."
Bende ona cevap olarak "Tamam Ayça öyle demiyelim de belki bi şey oldu ön yargılı davranmayalım. Sonra pişman oluruz."
Ayça "Tamam doğru söylüyorsun belki kızın başına bir şey geldi ondan geldi."
Bende" Tamam zaten yakında suyu çıkar." Dedikten sonra yollarımızı ayırıp evlerimize dağıldık.

Ayça'yla vedalaşıp eve vardıktan sonra direk üstümü çıkardım sonra mutfağa inip kendime kahve yaptım çünkü odama çıkıp müzik dinlerken hem kahvemi içecek bi andanda düşünücektim. Sonra Odama çıktım dediğimide yaptım.

Şarkım ise Elif Kaya'nın DELİYE DÖN GEL Bu şarkıyı Defne'ye armağan ediyorum çünkü her zaman bu şarkıyı dinlediğimde o geliyo aklıma.
Sonra kahvemi yudumlayıp şarkıyı söyleme başladım Allahtan kimse evde yoktu da rahat rahat söylüyordum sesim kötü değildir aslında ama olsun ben kimsenin yanında şarkı söylemem kızlar hariç şarkıyı başlatıp söylemeye başladım.

Yüreğin yanıyorsa
Uzak dur, bana sorma
Hesap ver, yanacaksa yansın
Bilirim, insan zaten soğuyor,
Yandığıyla kalıyor,
Daha ne söyleyeyim?
Kırılmadık bir yer varsa
Sor kalbine yaşıyor mu hala?
Soramam, sana hala nasılım bilemezsin unuttum
Sende kaldı bildiğim
Arıyor kalbim hala yerini bulamaz sevgilim
Anladım ki sendeyim

Deliye dön gel
Deliye dön gel
Bırak onları
Geriye dön gel
Deliye dön gel
Deliye dön gel
Bırak onları
Geriye dön gel

Valla maşallah bana şarkıyı çok dinlemekten meğersem şarkıyı ezberlemişim. Şarkı bittikten sonra aklıma çok güzel bi fikir geldi. Fikiri kendi kendime anlatmaya başladım.
....... ..... ........... ...... ........... .... ....... ........ ..... aynen böyle yapmalıyım hatta ........ ...... ....... .... .......... tamam kesin kararım bu yarın planımı Ayça'ya anlatıcam.
Aklıma birden Muratla Ayça geldi. Ay allahım inşallah çok mutlu olurlar çünkü çok yakışıyorlar kim bilir bunu bugün kaç kere söylemişimdir.

Sonra ise saatin sekiz olduğunu gördüm hemen ödevleri yaptım ve çantamı hazırlayıp yatmaya koyuldum ama hala aklımda planım vardı. Sonra ise planımı düşünürken uyumuşum.
Sabah olmuştu bunu alarımdan anladım aayy bugün okul var dimi offf yataktan kalkıp banyoya gittim elimi yüzümü yıkadıktan sonra formamı giydim en sonda yeni aldığım şalı taktım

 Sabah olmuştu bunu alarımdan anladım aayy bugün okul var dimi offf yataktan kalkıp banyoya gittim elimi yüzümü yıkadıktan sonra formamı giydim en sonda yeni aldığım şalı taktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Şalım aslında sadeydi ama dantelli olduğu için süslü gözüküyordu. Şalımı yaptım ve artık hazırdım. Aşağı indim annemler yatıyordu tabi dün akşam eve geç geldikleri için kahvaltı yapmadan okula gittim. Okulun kapısında kızları gördüm. "Selam kızlar napıyosunuz bakalım"
" Sanada selam öyle oturuyoz hadi sınıfa geçelim."dedi Defne ama yüzünde hala üzüntü vardı ve gözleri ağlamaktan kızarmıştı. Sınıfa giderken yanımıza Murat geldi. " Selam kızlar." Dedi bizde ona selam diye karşılık verdi. Murat Defne'nin halini fark edip noldu sana diye sordu bizde boşver uzun hikaye deyip geçiştirdik. Tamam o zaman bi gün bana uzun uzun anlatirsın dedi Murat bizde zamanı gelince deyip sınıfa çıktık.

Hocanın girmesiyle ilk ders başladı. Ders çok sıkıcı ve uzun geçmişti. Zil çaldığında Ayça 'nın yanına gidip "Kanka hadi gel kantine gidelim." Başıyla onaylayıp tamam dedi kantine gittik ve bi masaya oturduk.
Şimdi tam sırasıydı yalnızdık artık ona planımı anlatıcaktım.
"Kanka Defne'nin bu halde olmasında ikimiz de çok üzülüyoruz."
Ayça"Evet hemde çok peki napabiliriz ki elimizden bir şey gelmiyor."
Bende "kanka aslında benim bir planım var ama senin için uygun mu bilmiyorum."
Ayça "anlat kanka ben dinliyorum."

Canlarım sizce Zeynep'in planı ne tahminlerinizi yorumlarda bekliyorum.

Sizi seviyorum

Vote atmayı ve yorum yapmayı unutmayın. Bunu bana ćok görmeyin lütfen😊☺

Geçmişim(DURDURULDU)Where stories live. Discover now