-8-

323 14 0
                                    

Louis zijn handen op zijn knieën.... Het is kapot schattig.

Het is zo warm en het schrijven lukt niet. Sorry als het lang duurt voor een nieuwe update!

Pov. Harry

"Papa!" de deur gaat open en Louis rent naar me toe. Ik glimlach en sluit hem op in mijn armen. Ik hou hem stevig vast, over een paar dagen zal ik dat een hele tijd niet meer kunnen doen. "Ik hou van je, Boobear." zeg ik als ik hem aankijk. Mijn duim wrijft over zijn wang. "Waarom huil je papa? Ik hou ook van jou. Niet denken dat ik niet van je hou." zegt hij en hij veegt mijn tranen weg. De paniek staan in zijn ogen. Ik had niet eens door dat ik huilde. "Papa is vandaag heel emotioneel." zeg ik, ik kan het hem nu nog niet zeggen. "Wat betekent dat?"  "Dat ik vandaag heel gevoelig ben. Om de kleinste dingetjes begin ik te huilen." "Maar waarom huil je nu? Ben je niet blij?" "Ik huil omdat ik zo'n ontzettend lieve kind heb. Ik wordt meteen geknuffeld." zeg ik en ik til hem op. "Het zijn blije tranen." lieg ik. Louis omhelst me weer. Ik begin te lopen, ik weet dat Louis schrikt en bang is als ik huil. Als ik door de kamer loop wordt hij rustig. Ik maak oogcontact met Niall. Hij glimlacht zwak. Ik zucht zacht en ik sluit mijn ogen. Zacht begin ik te neuriën.

"Papa, mag ik mijn Peter Pan pakje aan?" ik knik. "Ik heb hem klaar gelegd op je bedje. Moet ik je helpen?" Louis schud zijn hoofd. "Wil je je kleertjes in de wasmand doen voor mij?" Louis knikt en rent naar boven.
"Gaat het?" vraagt Niall als Louis naar boven is. "Het is zo moeilijk, Niall. Hij denkt gewoon dat we met zijn allen weg gaan terwijl wij weten dat dat niet gebeurt." "Je huilde niet van geluk, he?" ik schud mijn hoofd. "Ik dacht eraan dat ik hem over een tijdje niet meer kan omhelzen." Niall omhelst me. "Als we goed met Luke praten kunnen we hem zien wanneer een een kleine vakantie hebben. We zouden elke dag met hem Skype en als Louis vakantie heeft dat ze met ons meegaan." Ik knik en hij maakt zich los uit de knuffel. "Geen tranen meer." zegt hij zacht.

"Peter Pan is hier!"

"Peter Pan is hier!"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Ik glimlach. "Mijn kleine held." zeg ik en hij giechelt. "Papa, mijn zwaardje is weg." "Ligt die niet in je verkleed kistje?" "Ik heb gekeken. Hij ligt er niet." "En als ik nu ga kijken ligt hij er ook niet?" vraagt Niall met een glimlach. Louis kijkt nooit goed if het er wel lag of niet. Louis schud zijn hoofd. Niall gaat naar boven en Louis rent naar mij toe. Hij steekt zijn armen omhoog en ik til hem omhoog. "Gaan we Peter Pan kijken?" "Als onze pizza er is dan kunnen we gaan kijken." Louis glimlacht en knikt. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder. "Ik hou van je lange haren, papa." zegt hij en zijn vingers gaan door mijn haren.

De bel gaat. Ik pak het geld als ik Louis op de grond zet. "Mag ik geven?" ik glimlach en geef Louis het geld. We lopen naar de deur en Louis zwaait meteen naar de man. De man grinnikt en zwaait terug. "Hier is uw bestelling." "Dankuwel." zeg ik en ik pak de twee dozen aan. Louis geeft het geld. "Dankjewel Peter Pan." Louis giechelt en gaat tegen mijn aan staan. De man glimlacht. "Eet smakelijk." Ik bedankt hem en sluit de deur. "Hij noemde me Peter Pan, papa!" Ik grinnik en ik loop achter een rende Louis aan.

"Louis! Kijk is wat ik heb." Niall loopt de kamer binnen met het zwaardje in zijn hand. "Papa! Waar lag die?" Louis rent naar hem toe en hij pakt het zwaardje. "In je verkleedmand." "Maar daar zag ik hem niet." "Heb je gekeken?" Louis knikt. "Hij lag in het mandje." "Dankjewel voor het vinden." Louis omhelst Niall. Niall tilt Louis op. "Ik wil een dikke knuffel." Louis giechelt en omhelst Niall stevig. Ik pak 3 borden vanuit de keuken en daarna pak ik de Peter Pan film. "Komen jullie eten?" "Papa, los!" giechelt Louis. Ik glimlach naar hun. Niall houdt Louis stevig vast. "Maar ik wil knuffelen!" "Eten!"roept Louis. "Knuffelen!" "Eerst eten en daarna knuffelen?" glimlacht Louis. "Wel na het eten knuffelen." "Beloofd." giechelt Louis. Ondertussen heb ik vier stukjes pizza op Louis zijn bord gelegd. "Louis we gaan hier eten voor de film, maar je gaat aan tafel eten." zeg ik. Louis knikt en Niall zet Louis op de grond. Louis gaat op de kussen zitten. Ik ga naast Niall zitten en de film begint met het afspelen. Ik leg mijn hoofd op Niall's schouder en hij wrijft over mijn arm. "Voel je je al iets beter?" vraagt hij fluisterend in mijn oor. "Denk het." Niall pakt mijn hand en hij drukt er een kus op. "Zullen we anders vanavond in bad, een beetje ontspannen?" ik knik. "Dankjewel." Niall drukt een kus op de zijkant van mijn hoofd.

"Ik wil niet slapen, papa." "Het is bed tijd. Morgen wordt het weer een drukke dag. We gaan even naar de studio en daarna gaan we bij Stan eten. Je gaat dan weer heel veel spelen, dan moet je wel uitgerust zijn." "Wil je bij me blijven tot ik slaap?" ik knik en til hem op. "Welke pyjama wil je aan?" vraag ik als we zijn kamer inlopen. "Deze!" Louis wijst er één aan en ik pak die.

"Zal ik je helpen met omkleden?" Louis knikt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


"Zal ik je helpen met omkleden?" Louis knikt. "Armpjes omhoog." Louis doet ze meteen omhoog en daarna giechelt hij. Ik doe zijn shirt uit. Ik leg het shirt op zijn bed. Ik glimlach en kietelt hem. Louis giechelt en rolt weg. "Ga je nou weg? " Louis giechelt en ik pak hem op. "Sinds wanneer rollen wij weg?" ik kietelt hem even en hij giechelt. "Kietelt papa." Ik grinnik en druk een kus op zijn voorhoofd. "Ik hou heel van je kleine." "Ik hou van jou, Papa." Louis doet zijn armen om mijn nek heen. Ik sluit mijn ogen met een glimlach.

Little Guy Deel 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu