-28-

250 22 0
                                    

Pov. Harry

De jongens zijn al ongeveer een kwartier weg netzoals de dokter. Tranen lopen weer over mijn wangen terwijl ik kijk naar Louis. Voorzichtig was ik naast Louis gaan liggen. Mijn hoofd ligt bij zijn hoofdje en ik voel zijn haren tegen mij aan. Ik lig op mijn zij en ik wrijf over zijn buikje.

"Hazza." Ik kijk achter me en ik zie Niall staan. "Ik heb een broodje met ham en ei voor je." Ik knik. "Leg maar daar neer." zeg ik zacht. "Je moet eten." zijn vingers gaan door mijn haren. "Straks." zeg ik en ik kijk weer naar Louis. Niall pakt mijn hand en ik kijk hem weer aan. Hij veegt een paar tranen weg van mijn gezicht. Ik ga uit het bed en ik omhels hem, ik heb zijn armen om mij heen nodig. Ik stop mijn gezicht in zijn nekholte terwijl zijn hand over mijn rug wrijft. Het is stil, beide weten we niet wat we moeten zeggen. Een zucht verlaat mijn lippen en Niall houdt me steviger vast. Ik hoor Zayn en Liam de kamer binnen komen, maar we laten elkaar beide niet los.

Na een paar minuten laten we toch los. Zijn duimen wrijven te tranen weg die opnieuw over mijn wangen rolde. "Alles komt goed" "Hoe weet je dat zo zeker?" "We moeten positief denken." "Niall zijn rugje, wat als hij nooit mee kan lopen?" zeg ik terwijl ik me omdraai naar Louis en daarna weer naar Niall. Bij Niall staat er nu tranen in zijn ogen. "Positief blijven." zegt hij en ik doe mijn armen om hem heen. Ik voel mijn schouders nat worden en die van hem worden ook nat door mijn tranen.

Ik voel een andere hand op mijn rug en ik kijk opzij en ik zie Liam staan. Hij wrijft over mijn rug en daarna wrijft hij door mijn krullen. Ik laat Niall los en ik leg mijn hoofd op Liam's schouder. "Alles komt goed." zegt Liam en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik kijk op als ik een arm in mijn ooghoek zie bewegen. Ik laat Liam los en ik ga bij Louis zitten. Zijn vingers bewegen en zijn ooglid trilt een beetje. "Open je oogjes Lou." zeg ik zacht. De jongens komen ook rond het bed staan. Ik glimlach als zijn ogen open gaan. "Hey Louis." zeg ik en mijn vinger glijdt over zijn wang. Louis kijkt om zich heen en daarna kijkt hij mij weer aan. Niall legt zijn hand op mijn rug en ik glimlach naar hem. "Papa." zegt Louis zacht. "Ik ben hier netzoals papa Ni, Zaynie en Lili." zeg ik en Louis kijkt iedereen aan. Niall drukt op de knop en daarna wrijft hij door Louis zijn haren. Een arts komt binnen en Zayn en Liam maken meteen plek voor haar. "Hallo Louis." glimlacht de arts. Louis kijkt haar aan. "Goed om jou weer wakker te zien." glimlacht ze en Louis kijkt weer naar mij. Ik pak voorzichtig zijn handje vast. "Heb je pijn Louis?" Louis schud zijn hoofd. "En je rugje? Voel je daar iets raars?" Louis schud weer zijn hoofd. "Denk je dat wij samen jou rechtop kunnen zetten?" "Papa." zegt Louis zacht. "Papa blijft hier." zegt de arts. "Niet weg, ook papa Nini, Zaynie en Lili niet." "Iedereen blijft in deze kamer." Louis knikt en hij kijkt naar zijn been. "Been." zegt Louis zacht en hij kijkt mij aan. "Er zit gips omheen zodat jou botjes weer goed gaan staan." legt de arts uit. "Rood." zegt Louis en hij glimlacht een beetje. "Is dat jou favoriete kleur?" vraagt Selena (de arts). Louis knikt. "Dat is de mine ook." "Papa ook rood." Selena glimlacht. "Zullen we jou even rechtop zetten?" Louis knikt. Ik laat Louis hand even los zodat Selena Louis rechtop kan zetten. "Papa." zegt Louis als ik zijn hand heb losgelaten. "Ik blijf hier zitten." zeg ik en Louis blijft mij de hele tijd aan kijken terwijl Selena hem rechtop zet. "Heb je pijn aan je rug?" vraagt ze. "Nee." zegt Louis en hij kijkt haar aan. "Dat is goed." glimlacht ze. Louis knikt. "We willen voor de zekerheid toch een foto maken zodat we zeker weten dat er niks is." Ik knik. "En wanneer zal dat gebeuren?" vraagt Niall. "Over een paar uurtjes. We laten hem eerst even wakker worden. Als hij pijn krijgt druk meteen op de klok." we knikken. "Ik kom over een uurtje weer terug." zegt ze en Louis zwaait langzaam naar haar. Ze glimlacht en ze zwaait terug. "Tot straks Louis." "Doei." zegt Louis zachtjes.

"Moe." zegt Louis zachtjes. "Je kan slapen lief." zeg ik en Louis sluit zijn ogen. Niall wrijft over Louis wang en Louis leunt in Niall's aanraking. Ik ga van het bed af zodat Niall daar kan zitten. "Naast mij liggen?" vraagt Louis aan Niall. "Dat mag nog niet Love." zegt Niall en Louis kijkt Niall verdrietig aan. "Ik zal het even vragen, misschien mag het nu wel." zeg ik en ik loop de kamer uit.

"Selena." roep ik als ik haar zie. Ik ren naar haar toe en ze stopt met lopen. "Wat kan ik voor je doen?" glimlacht ze. "Kan Niall naast hem liggen of mag dat nogsteeds niet?" vraag ik. "Als je voorzichtig bent, vooral met zijn been en rug." Ik glimlach en knik. "Ik moet verder, ik kom straks terug voor Louis." Ik knik en ze loopt weg. Ik loop terug de kamer in. "En?" "Je mag naast hem liggen, maar we keten voorzichtig zijn." Niall knikt. Louis probeert zich te verplaatsen en Liam helpt hem. Niall gaat naast hem liggen en Liam plaats Louis dicht bij Niall. Niall doet zijn arm om Louis heen en Louis sluit zijn ogen. Ik leg mijn hand op Niall's knee. Een paar minuten later ligt Louis te slapen en Niall is ook half in slaap.

Little Guy Deel 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora