-42-

235 12 6
                                    

Pov. Niall

Ik kijk op als er op de deur wordt geklopt van mijn kamer. "Kom maar!" de deur gaat open en Liam komt naar binnen. Sinds gisteren heb ik niemand gesproken. Ik heb iedereen genegeerd en vannacht heb ik me er wel schuldig over gevoeld dat ik Liam en Zayn niet geantwoord heb.

"Liam?" "Hey." glimlacht hij en ik sta op en ik omhels hem. "Sorry dat ik niet antwoorden" zeg ik zacht. Liam houdt me steviger vast. "We begrijpen het. Harry heeft alles verteld." bij Harry's naam krijg ik al de tranen in mijn ogen. "Hij is waarschijnlijk met Luke nu?" vraag ik zacht. Liam duwt me een stukje van hem af en hij laat mij naar hem kijken. "Alles behalve. Hij is er kapot van. Hij mist je en wilde nooit dat dit gebeurde." "Het doet zoveel pijn Liam." Liam drukt mij weer tegen hem aan.

Na een tijd huilen, mijn hart luchten en tot rust komen liggen we op bed. We kijken samen naar een film. "Heb je al een vlucht geboekt?" ik schud mijn hoofd. "Maar goed dat ik twee tickets heb voor vannacht." Ik grinnikt en ik kijk hem aan. "Wat moeten we ook zonder jou." glimlach ik en hij lacht. "Dan waren jullie alleen maar in de problemen." Ik grinnik en knik. Waarschijnlijk heeft hij gelijk ook. "Wil je hier blijven slapen?" vraag ik. "Wil je dat?" ik knik zacht en hij glimlacht en knikt. Ik glimlach ook en ik leg mijn hoofd terug op zijn borst en we kijken verder naar de film.

Pov. Harry

"We zijn nu al overal op het nieuws." zeg ik tegen Zayn. Mijn twitter zit vol met fans die verdrietig zijn dat we uit elkaar zijn. "Het was te verwachten. De twee uit de meest wereld beroemde band is uit elkaar. Drama." zegt Zayn en ik knik. We lopen naar benden en ik zie Louis op krukken lopen. "Lou? Sinds wanneer weet jij hoe je op krukken moet lopen?" vraag ik aan hem en daarna kijk ik naar mijn moeder. Ik heb het hem niet geleerd. "Mam?" ze schud haar hoofd. "Papa! Papa pakte zijn krukken en ging samen met mij oefenen. Kijk!" Hij loopt met zijn krukken rond en ik krijg tranen in mijn ogen. Niall heeft hem geleerd met krukken te lopen... Ik vertelde hem dat hij niks deed hier, maar hij heeft Louis dat geleerd wat hij alles behalve wilde. "Haz?" Zayn komt voor mij staan en ik knipper met mijn ogen. "Lieverd gaat het?" mam legt haar hand op mijn schouder. "Niall heeft hem dat geleerd. Ik vertelde Niall dat hij niks deed voor mij of voor Louis, maar hij heeft hem dat geleerd." zeg ik. "Papa?" ik veeg snel mijn tranen weg. "Ja?" ik loop naar hem toe. "Moe." zegt hij zacht. Ik zet hem op de bank en ik haal zijn krukken weg. Ik til hem weer op en ik ga zitten en ik zet hem op mijn schoot. "Ik kan nog niet zo lang lopen." zegt hij en hij legt zijn hoofd op mijn schouder. "Dat komt omdat je nog niet al jou kracht terug heb lieverd." "Ik wil mijn kracht terug." zegt Louis zacht. Zayn loopt naar ons toe. "Weet je waarom dat lang kan duren?" Louis schud zijn hoofd. "Omdat jij zoveel kracht heb en dat duurt zo lang, omdat al die kracht terug moet komen. Onze sterke peter pan." zegt Zayn. Louis giechelt. "Echt?" Zayn knikt. Louis kijkt naar mij. "Papa ben ik nog steeds sterke peter pan?" "Jij mijn kleine baby is voor altijd mijn sterke peter pan." zeg ik en ik druk een kus op zijn neus. Na alles wat hij heeft mee gemaakt mag hij die naam dragen van mij. Mijn sterke Peter Pan.

"Zeg maar doei tegen oma." zeg ik en Louis maakt grijp handjes naar mama. Mam pakt Louis op en ze drukt allemaal kusjes op Louis gezicht. Louis giechelt. "Ik ga je missen lieverd. Maar oma komt snel langs." zegt mam en Louis knikt en omhelst haar. Mam geeft na een paar minuten Louis aan Zayn. Mam omhelst mij en ik glimlach en ik omhels haar ook. "Ik hou van je." zeg ik en mam gaat door mijn haren heen. "Ik hou ook zoveel van jou. We komen binnenkort langs." Ik glimlach en knik en ik druk een kus op haar wang. We laten elkaar los en mam omhelst Zayn voordat we naar de deur lopen. "Zwaai maar naar oma." Louis zwaait naar mam als ze weg rijdt. We zwaaien alle drie voordat we naar binnen gaan.

"Kom Lou we gaan naar bed toe. We moeten vroeg naar bed, want morgen gaan we weer op tour!" zeg ik enthousiast. Louis giechelt en juicht en klapt in zijn handen. Zayn en ik lachen en doen met hem mee, waardoor hij alleen maar meer enthousiaster wordt. Ik lach en ik til hem op. We lopen naar boven. "Papa bij jou en Zaynie slapen." zegt Louis. "Gaan we een slaap feestje houden?" zegt Zayn en Louis gezicht licht op. "Jaa! Papa mag dat alsjeblieft!" ik grinnik en ik kijk naar Zayn. "Hoe kan ik nee zeggen tegen zo lieverd als jij." zeg ik als ik naar Louis kijk. Louis giechelt. "In Peter Pan pakje slapen?" "Nee, maar ik heb wel iets anders waar jij heel graag in wilt slapen." zeg ik en ik zet Louis op het bed. "Wat?!" "Als jij blijft zitten dan blijft Zaynie bij je en dan pak ik het." Louis knikt hevig. Ik grinnik en ik loop naar Louis zijn kamer. Ik trek zijn kast open en ik pak één van zijn favoriete pyjama's.

Little Guy Deel 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu