27- Samiel, neyden bahsediyorsun sen?

1.9K 246 22
                                    

Ayıcığı evcilleştirmem 2 haftamı aldı. Sonrasında hızla 6.kata çıktım. Her taraf domuz yuvası gibiydi. Durmadan üstümüze doğru domuzlar koşuyordu.

Domuzlardan biri koştu ve Kralcığa kafa attı. Kralcık hasar yese de domuz Kralcığın içinde kalıp zehirlenmeye devam etti. Garibim can çekerek öldü.

2 hafta da 6.katta gelişmeleri için saldım. Bu kattaki boss hoşuma gitmemişti. Dev bir domuza binmek çok çirkin gözükürdü sonuçta.

1 hafta geçtikten sonra boss'u sadece evcillerin yok etmesini istedim. Biraz zorlansalar da Kralcığın yardımıyla yendiler. Zaten 1 hafta sonra bir daha savaşıp nispeten kolay bir şekilde yenmişlerdi.

Bu 2 hafta süresince ben de onlarla aynı katta durup exp alıyordum. Manam doldukça Rael'e ve Pot18'e ateş topu yediriyordum.

Hepsi tek tek avlanıyordu. Bu yüzden fareleri ve kurtları balçıkla beslemek için hepsini sırayla gezmem gerekiyordu. Ben de bunu yapıyordum. 2 saatte bir bütün ormanı turlayıp besleme işlemini gerçekleştiriyordum. Buna da Rael'le başlıyordum. Bu sırada manam da doluyordu. Bunu da Pot18'e ateş topu üfürerek boşaltıyordum. Ancak Ayıcığa, Koca Kafa'ya ve Kralcığa ne yapacağımdan emin değildim. Koca kafaya ne ateş iyi olurdu ne de zehir. Bu yüzden ona şimdilik bir şey yapmayacaktım. Ayıcığa zehir aktarabilirdim. Ama bu hoşuma gitmemişti. Evet o bir suikastçıydı. Zehirleyebilirdi. Yine de bunu yapmayacaktım. Onu daha farklı bir şeye dönüştürmek istiyordum. Biraz bekleyebilirdi.

Bu 2 hafta içinde Pot3'ün birini aldım ve hem balçık, hem ateş topu yedirmeyi denedim. Ama sonuç hüsrandı. Ateş topu yedirince ateş elementine yatkınlık kazanıyordu, lakin balçık yedirdiğimde o yatkınlık yok olmaya başlıyordu. Bu da beklediğimin aksine berbat bir sonuçtu. Sanırım sadece bir şeye yatkınlık kazandırabiliyorduk. En azından ateş ve zehir için bu işler böyleydi.

Kralcığa ateş topu yedirmeye çalıştım, ancak hiçbir şey olmadı. Sadece ateş topu patladı ve yandı. Sonra farklı bir şey denedim. Kafamı kralcığın vücuduna soktum ve ateş topu üfürdüm. Gene hiçbir şey olmamıştı. Çok şükür ki kule kendi kendime hasar vermeme izin vermiyordu, yoksa ölüp gitmiştim mazallah. Kralcığa balçık atmayı da denedim. Ancak hiçbir şey olmadı. Sadece emdi.

Saçma sapan şeyler denesem de hiçbir şey beklediğim gibi olmuyordu. Şimdilik Rael'e ve Pot18'e ateş topu yediriyor, 24 kurda ve 13 fareciğe balçık yediriyordum. Neyse ki Tubalcain'in yemek yemem ve uyumam için verdiği sürelerde balçık şişelemiştim. O zamanlar bu benim için çok zorlu olsa da şimdi bunlarla evcillerimi 'farklı'laştırıyordum. Diğerlerinden bir farkları olmalıydı. Kuleye tırmanmak için sivrilmeleri gerekliydi.

Buna 7.kata çıktıktan sonra da devam ettim. Ve 8 ve 9'a çıktıktan sonra da. 9.katta da 2 hafta geçirdikten sonra sonunda yukarı çıkabilecektim. Ahmet abilerle, Aris'le buluşmanım vakti gelmişti.

Evcillerim büyük bir seviye artışı yaşamamıştı, lakin tek başına avlandıklarından ve 6-7-8-9. kat boss'larını 2'şer kez öldürtükten sonra tecrübeleri artmıştı. Daha iyi savaşıyorlardı. Hareketleri üstündeki kontrolleri de büyük miktarda artmıştı.

Durmadan balçık yedirdiğimden fareler ve kurtlar üstün evrim kazanmışlardı.

Irk= Fare(Evrim geçirebilir)
[Üstün Evrim = Zehir]

Seviye= 13 (%89)

Strengh(Güç)= 28
İntellegent(Zeka)= 9

Sağlık= 280/280

Mana= 45/45

Yetenekler= Yok

Ustalıklar= [Tırmanma max] [Takım Çalışması Seviye 11]  [Zehir Kabiliyeti Temel Düzey Ustalık Seviye 2]

Kazandıkları zehir ustalığı sadece saldırılarına zehir ekliyordu. Zehir oluşturtmayı denedim. Ancak başaramadılar. Belki tekniğin seviyesi düşük diye, belki de fareler ve kurtlar yeteri kadar zeki değildi. Yine de zehrin gücü gayet yüksekti. Ve bunlar her yarada artacaktı. Yani her türlü iş yapar.

Tabii bu süreç bana da yaramıştı.

İsim= Karias

Seviye= 9 (%43)

Sınıf= Tükürük Üstadı Kılıç Kullanan Gerzek Büyücü

Takım= Yok

Klan= Yok

Sağlık= 130/130     
Mana= 165/165
Kalkan= 20/20

Zırh= +4
Güç= 13
Zeka= 33

Unvan= Dayakçı

Yetenekler= [Balçık Seviye 19] [Üfürülen Ateş Topu Seviye 13] [Evcilleştirme Seviye 1]

Ustalıklar= [Kılıç Ustalığı İleri düzey Seviye 8] [Tükürük Ustalığı Başlangıç düzey Seviye 4]

Üstad Samiel'in rehberliğinde.

Savaşırken hep tükürmüş, tükürük ustalığının artmasını sağlamıştım. Kılıç ustalığımın ise seviyesi biraz fazlaydı sanırım. Çünkü verdiğim hasar çok fazlaydı. Normal savuruşlarım 30 hasar vuruyordu. Ne kadar kullansam da yükselmiyordu. Sanırım gereklilikleri büyük miktarda artmıştı.

Balçık hala Seviye 17'ydi. Zaten hiç kullanmamıştım. Depomda büyük miktarda vardı. Manamın hepsini 'Üfürülen Ateş Topu'na harcıyordum. Bu da Seviye 13'e ulaşmasını sağlamıştı. Hem bir şeyi fark etmiştim. 5-15-25 gibi katlarda tekniği kullanırken gereken mana artıyordu. 10-20 ve katlarında tekniğin gücü büyük bir sıçrayış yaşıyordu. En azından benim düşüncem buydu. Samiel de çoğu konuda hiçbir şey söylemiyordu. Bazı şeyleri kendim fark etmeliymişim. Bu bana fayda sağlarmış. Yine de en kısa sürede tekniklerimin evrim geçirmesini diliyordum.

"Bu merdivenlerin ardında insanlar var. Sonunda başka bir insanı görebileceğim. Sonunda!"

"Karias. Bu merdivenleri çıktığında, ben olmayacağım. Bundan sonrasını kendin halletmen gerek. Eğlenceli bir yolculuktu. Bu 8 sene... benim için... bütün hayatımda yaşamadığım kadar eğlenceliydi. ohoho, İyi yolculuklar."

"Samiel, sen neyden bahsediyorsun?"

(Lenoria Notu= Üzgünüm gençler. Bu karar benim için bir hayli zordu. Ama yapmam gerekliydi. Üzgünüm...)

Hila'nın KulesiWhere stories live. Discover now