81- Gerçek Canavar Benim!

2.3K 188 98
                                    

Bugün çok uzun sürdü, hala da devam ediyordu. Uzaktan 3 kişi göründü. 2 kişi birbirine oldukça benziyordu. Bunlar Tiran Klanı ile tanışmadan önce üstüme salınan Qeah ikizleriydi. Kızdırdığım Maverick Klanı'nın üyelerindendiler. 3. ise Maastia Klanı'nın elitlerinden biri olan 90 potansiyelli Seviye 430'a ulaşmış biriydi. Sanırsam direkt olarak Maastia Klanı'nın liderinden emirlerini alıyordu. Qeah ikizleri de 80 potansiyel Seviye 360 olarak Maverick Klanı'nda prestij kazanmış suikastçılardı. Ve bu üçlü, benim için gelmişti.

Soğukça güldüm. Hemen gidip uyumak istiyordum artık. Bugün için yeterliydi her şey. Ama anlayabiliyordum. Maastia ve Maverick Klanları da Fetih İttifakı'na katılmıştı. Benim burada olacağım biliniyordu. Şimdi yapacakları şey beni yakalamaktı. Ve benim yapabileceğim hiçbir şey yoktu, hiçbir şey!

En azından delilerim kurtuldu, şu 4'ü dışında. Sonuçta ölüm demek bir süre uyumak demekti. Kule kendini öldürmene bile izin vermiyordu. Delilerimle birlikte toplu bir intihar yapmamız gerekliydi.

"Demek Maastia ve Maverick birleşti ha? Üstüne üstlük Fetih İttifakı'na da katılmışsınız. Yoksa burada olduğumu sizin gibi güçsüz klanların ezik elitleri nasıl bilecekti?"

Herhangi bir şey söylemediler. Nasılsa hedefleri belliydi. Ne kaçabilirdim, ne de savaşabilirdim; intihar etmeme bile izin yoktu. 

"Nasıl yapıyoruz? Kelepçe falan getirdiniz mi?" dedim gülümseyerek.

"Senin yüzünden neler çektik biliyor musun?" dedi Maastia Klanı'nın elit savaşçısı. 

"Sizin çektikleriniz o kadar umurumda değil ki."

"Ama olmalı." diye araya girdi ikizlerden soldaki. 

"Senin aptal ergenliklerin yüzünden 2 klan arasında delicesine bir savaş çıktı. Ortalık ancak birkaç ay önce durulabildi." diye devam etti sağdaki ikiz. "Fetih İttifakı olmasa hala savaşıyor olurduk."

"Fetih İttifakı'nın yapabildikleri gerçekten takdire şayan." diye araya girdi soldaki.

"Ne yapmışlar?" diye sordum. Hedefleri karşısında olunca oldukça rahatlamışlardı. Zaten ben de salmıştım. Yapabileceğim bir şey yoktu sonuçta.

"1500'ün üstüne çıkınca teklif edilen antlaşmadan haberin vardır. Bunu daha da geliştirip tüm 8 klanı içine alan bir antlaşma yaptılar. Zaten 4 klan olan ittifak 6.sıradaki Hurricane Klanı'nı da aralarına katarak üstünlüğü sağladı ve kabul ettirdi. Antlaşma şartlarına göre 8 Büyük Klan'dan hiçbiri kendi klanı dışındaki bir olaya karışmayacak. Karışan direkt olarak 1000.katın üstünde yer alan 4 klandan 3'ünün bulunduğu ittifak tarafından yok edilecek."

"Diğer 3 klan kabul etmemişse nasıl imzalanabilir böyle bir antlaşma?"

"Kabul etmelerine gerek yok. 8'den 5'i kabul etti. Bu 1000.katın üstündeki ittifak için yeterli bir demokrasi."

"Saçmalık!"

"Evet, saçmalık. Ama kabul edildi. Bu antlaşmanın sana yapabileceklerini tahmin edebiliyor musun?"

Hayır, hayır! Böyle olmamalı! Eğer dedikleri doğruysa bütün korumamız kalkmış olur! Fetih İttifakı'na dahil olan binlerce klan var. 5 Büyük Klan bize karışamaz, ama diğer 'küçük' klanlar...

"Tiran Klanı sizi daha fazla koruyamaz. Artık Maastia ve Maverick gibi 'güçsüz' klanları kimse durduramaz. Tam anlamıyla korumasızsınız!"

Maastia Klanı'nın eliti konuşmayı devraldı. "Tüm arkadaşların yakalandı."

Ne! Yakalandı mı? Dalga mı geçiyorlar lan bunlar benimle! "Neyden bahsediyorsunuz lan siz!"

"Tüm evcillerin öldürüldü. Sen de bizimle geleceksin."

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 19, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Hila'nın KulesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin