35- Seçilim III

1.8K 225 7
                                    

"Bu velet nasıl bu kadar güçlü olabilir?" dedi duvarın üstünden Karias'ı izleyen figür.

"İlginç, bu velet fazlasıyla ilginç. Üstün olduğu taraf sadece hızı değil, hareketleri! Her türlü ayak hareketini ve savuruşunu rüzgarın bir parçasıymış gibi yapıyor. Sanki havayla bir olmuş gibi saldırıları sezilemiyor." dedi 2.figür.

"Bu veledi bir test edelim." dedi 1.figür sonra da elini kaldırıp bileğine doğru konuşmaya başladı. "Victor, zaman geldi."

-----------------------------------------------

"Süvari Dalgası!" diye bağıran sarı saçlı, 90 potansiyele sahip genç bana doğru gülümseyerek bakıyordu.

"Merhaba genç dahi, bana saldırmanız ne şeref." dedim sarı saçlı gence bakarak. Ancak genç sadece gülümsemekle yetindi.

Bana doğru birkaç saniye bakınca rahatsız oldum, ben de tekniğimi denemek istedim.

"Gözlem!"

Woah! Gerçekten de Samiel'in dedikleri doğruymuş. Sadece canavarları değil diğer Tırmanıcıları bile durduruyor! Bu teknik namını fazlasıyla hak ediyor.

"Değerlendir!"

İsim= Victor

Köken= Kule

Irk= Kule Halkı

Seviye= 18 (%43)

Potansiyel= 90

Sınıf= Kılıç Büyücüsü

Takım= Yok

Klan= Yok

Lonca= Kılıç Büyücüleri

Hasar= +80
Zırh= +90
Güç= 63
Zeka= 81

Sağlık= 630/630        Mana= 405/405
Kalkan= 400/400

Unvan= Dahi Kılıç Büyücüsü

Yetenekler= [Süvari Dalgası Seviye 21]  [Kılıç Dalgası Seviye 24]   [Küçük Pırıltı Seviye 30] [Enerji Ejderi Seviye 22]  [Yılan Ordusu Seviye 16]  [İntihar Timi Seviye 1]

Ustalıklar= [Büyü Ustalığı İleri Düzey Seviye 7]  [Kılıç Ustalığı Orta Düzey Seviye 9]

[Süvari Dalgası Seviye 21] = Kılıçtan bir enerji çıkar ve süvari şeklini alır. Bu süvari büyük bir hızla rakibe fırlar. Rakibe ulaştığı anda patlar ve büyük bir hasar verir. Kullanılan mana 80. Bekleme süresi 4 dakika.

[Kılıç Dalgası Seviye 24] = Kılıçtan büyük bir enerji dalgası açığa çıkar ve rakibe fırlatılır. Kılıç Dalgası yoluna çıkan her şeye hasar verir. Kullanılan mana 60. Bekleme süresi 1,5 dakika.

[Küçük Pırıltı Seviye 30] = Enerjiden oluşan yumruk büyüklüğünde bir top oluşturur ve fırlatır. Fırlatılan enerji topu oldukça hızlı hareket etse de verdiği hasar çok yüksek değildir. Kullanılan mana 10.

[Enerji Ejderi Seviye 22] = Enerjiden bir ejder oluşturabilmeni sağlar. Bu ejderi kılıcınla birlikte kullanıp bir kırbaç gibi savurabilir, kılıçtan ayırıp senin için savaşmanı sağlayabilir, ya da ona intihar saldırısı yaptırabilirsin. Bu ejder yok olana ya da kullanan kişi ejderi serbest bırakana kadar canlı kalır. Eğer kullanıcı serbest bırakırsa kullanılan mananın yarısı kullanıcıya iade edilir. Kullanılan mana 200. Bekleme süresi 10 dakika.

Hila'nın KulesiWhere stories live. Discover now