16.Přemístění

1.1K 71 11
                                    

*Pohled Steva Rogerse:*

"Všichni víte, co se stalo minulý týden. Nemůže se to dále opakovat. Budeme slečnu Carpenter muset někde schovat, před okolním světem, protože jak víme tak tady není v bezpečí. A navíc, pokud by chtěli říct ty slova znovu, tak by to nemuselo mít takové malé následky jak jak byly minulý týden. Mohou být fatální a může zabít více lidí a možná i někoho z týmu, což se málem stalo." řekl Fury a věnoval svůj pohled na chvíli Natashe a po té i všem v místnosti. "Agentka Romanoffová pojede se slečnou Carpenter. Ale musí jet ještě někdo z vás, protože potřebujeme menší pojistku, kdyby se něco zvrtlo." řekl Fury všem v místnosti a všichni ho jen sledovali. "To, že v sobě má slečna Carpenter extremis smýchaný s dalším sérem je velice nebezpečné. Sice nevíme, co všechno má v sobě, protože zničila všechno v laboratoři. Ale je velice pravděpodobné, že její schopnosti jsou regenerace, super rychlost a super síla. Ale mám takovou doměnku, že nemá dostatek dávek sér na to, aby její schopnosti plně ovládala, nebo aby to zvládal její organismus, protože, kdyby ano tak by už asi po třetí nebyla v nemocnici v umělém spánku. Její tělo to buď neumí zvládat, nebo jí ještě museli dát několik sér. Sice to první je velmi pravděpodobné, ale byla vystavena plno testům, které ukazovali na to, že by to zvládnout měla. To sám potvrdil Thomas Cromwell před třemi týdny." řekl Fury. "Takže kdo z vás pojede?" zeptal se vážně a znovu pohlédl svým jedním okem na všechny v místnosti. Bylo více než pravděpodobné, že Tony nepjede, Petera by nepustili, protože má za ani ne týden školu, Clint by nešel, protože ihned za pár dní jede za svojí rodinou, Bruce by nepustili, protože by nadělal více škody než užitku, Visiona by také nepustili a Wanda ta by nejspíše nejela, Sam ten má svých misí až po krk a vlastně, co já?

"Omlouvám se, ale máme také svůj osobní život.. A navíc Pepper má pro mě překvapení takže, nemůžu." řekl Tony ihned po Furyho slovech. "Všichni mají něco.." řekl Tony.

"Já nic nemám. Můžu jet." řekl jsem a všichni mi věnovali pohled.

"Myslíte to vážně Steve?" zeptala se Hillová.

"Ano." odpověděl jsem vážně.

"Tak dobrá. Na misi pojede Rogers, agentka Romanoffová a celý objekt ve kterém budou, budou střežit agenti. Ale až si budeme jistí, že všechno bude znovu v pořádku tak slečna Carpenter pojede za svými rodiči. Její rodiče jsou z toho všeho vyděšení, ale nemůžeme jim říct pravdu. Alespoň ne teď." řekl znovu Fury.

"Co jste jim tedy řekli?" zeptala se Wanda.

"Řekli jsme, že ještě není úplně zdravá." řekl.

"Nemohlo je napadnout, že se může uzdravit v nejbližší nemocnici?" zeptal jsem se.

"Ano, to také napadlo, ale řekl jsem, že by pro ni byl převoz velmi náročný. Tak pro to zůstává tady." řekl Fury a postavil se. "Pojedete za dva dny." objasnil Fury a odešel, ihned po jeho odchodu odešla Hillová a po té i zbytek týmu a já se vydal na můj pokoj.

"Steve, ty opravdu chceš jet?" zeptala se mě Nat, která mě zastavila na chodbě, před mým pokojem.

Opřel jsem se o rám mých dveří a řekl: "Ano, bude to lepší. Myslím si, že když tam budu i já bude to o hodně bezpečnější. Neříkám, že ty by si to všechno nezvládla, ale kdyby se náhodou něco stalo tak by bylo lepší, když nás tam bude více." Nat chápavě kývla. Otočila se a pokračovala chůzí do svého pokoje. Já se po té taky otočil a šel si sbailt věci na misi...

*O dva dny později*

*Pohled Samanthy Carpenter:*



"Kde to pojedu?!" vykřikla jsem a nakrčila obočí. Byla jsem z toho zmatená, včera jsem se znovu vzbudila v nemocniční místnosti a dneska mě mají někde přesunout? Jak úžasné!

Zachránci [Avengers]Kde žijí příběhy. Začni objevovat