5; İntihara teşebbüs...

152 110 9
                                    

Murat bir süre kapının önünde durdu. Kapıdaki iki adam yanında biri olmadan içeri giremiyeceğini açıklamıştı ama o bu saatte birini nasıl bulacağını değil kapıdaki iki adamı aşıp nasıl içeri gireceğini düşünüyordu. Motorunun yanına gidip kaskını öne taktı ve oturup cebindeki telefonu çıkartıp kapıdaki iki adamın onu izlemelerini aldırış etmeden telefonuyla ilgileniyor gibi yaptı. Başını yavaşça kaldırıp kapıdaki adamlar baktı fakat kapıdaki adamlardan birinin ona bakmaya devam ettiğini görünce başını eğdi. Mantıklı bir çözüm bulmalıydı. Kumsalı üst üste aramasına rağmen telefonuna ulaşılmıyordu .

"Seni burada bırakıp gitmek vardı ama sen annene dua et." dedi ve sinirini yutmaya çalıştı. Öfke her zaman insanı kötü yollara sürüklerdi ama bu sefer öyle bir şey olmiycaktı. Bir daha asla!

Cebindeki telefonu çıkarıp mesaj bölümüne girdi.

Gönderilen;Doruk

"Çok pis sıkıştım . Neredesin?"

Bir süre mesajlaşma bölümünde durdu. Doruktan cevap gelmesini bekledi. Onu bu durumdan kurtarsa kurtarsa Doruk kurtarırdı. Başını kaldırıp etrafına bakındı. İnsanlar bir o tarafa bir bu taraf gidip geliyorlardı. Kapıdan bir kız ve bir adam çıktı. Kızın kafası gitmişti. Ayakta bile zor duruyordu. Yanındaki adam ona bir şeyler anlatıyordu oda güleyim derken ayakkabısını topuğu kırılmasıyla yere düştü. Murat bir süre onları seyrederken kendi kendine "Bu kız gerçekten salak. Güleyim derken kıçını yırtıyordu." deyip alayla güldü. Telefonunun titremesiyle başını eğdi . Bir anlık yanan ekran yine karanlığa gömülmüştü. Telefonun yan tuşuna basıp açtı . Mesaj Doruktandı.

Gönderen;Doruk

"Tuvalete gitmek için benim nerede olduğumumu soruyorsun? Kalk git tuvalete sal gitsin."

Murat sinirden yumruğunu sıktı. " Bu çocuk gerçekten salak. "Mesaj bölümüne geri döndü.

Gönderilen;Doruk

" Doruk !!! Saçmalamayı kes. Neredes..."

Mesajı sildi. Daha ağır bir şeyler yazmalıydı.

Gönderilen ; Doruk

"Doruk !!! Delirtme lan beni. Her neredeysen sana göndereceğim adrese gel. ACİL."

Adresi gönderdikten sonra telefonu cebine attı. Ellerini cebine atıp havalı havalı yürümeye başladı. O etrafta gezinirken barın önünde duran biri hafif kilolu sakalsız diğeri beyaz sakallı iki adam kendi aralarında konuşmaya başladı.

"Şunun havasına bak."

"Dikkat etsinde söndürmesinler havasını."

Kendi aralarında gülüşüyorlardı ki barın önüne siyah bir araba yaklaştı. Ani bir frenle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Murat arabaya doğru sinirle ilerlerken arabadan Doruk indi. Ellerini havaya kaldırıp "Sakin ol dostum."dedi fakat Murat onu umursamadan yüzüne doğru kükredi " Sakın bir daha acil mesajlarıma saçma sapan cevaplar verme hatta hiç bir mesajıma saçma sapan cevaplar verme." Doruk kaşlarını havaya kaldırdı. Muratın her halinden sinirli olduğu belliydi. Ellerini indirdi ;

"Tamam dostum yapmam bir daha."

Murat tıpkı sinirlendiğinde yaptığı gibi yine sakallarıyla oynamaya başladı. Doruk dirseğini arabaya dayayıp kaşlarıyla Murata barın önündeki adamları gösterip "Bunlar niye sana bakıyorlar?" dedi . Murat omzunun üstünden arkasına baktı . Adamlar hala ona bakıyorlardı. Tekrar Doruka baktı "Kumsal içerde . Beni aradı sesi kötü geliyordu . Saçmaladı biraz sonra gel beni al falan dedi. " Doruk dirseğini arabadan çekip manalı manalı "Oooo..." dedi ve alayla güldü.

Gece Gözlüm Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin