Lee Taemin- Kovulan Melek

603 56 11
                                    

Tarih: 18.07.2014
Yer: Cennet/Dünya
Zaman: Gece.

"Bir daha yapmayacağım.. Yemin ederim!"

Genç adam, beyaz saçlı ve beyaz sakallı baş meleğe çaresizce yeminler ediyordu. Taemin ağlamaya başladı. Elbetteki yasaları biliyordu. 

Madde 1- Baş meleğin sözünden çıkılamaz.
Madde 2- Madde 1 değiştirilemez.
Madde 3- İlk 2 maddenin değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Madde 4- Aşık olunamaz.
Madde 5- Aşık olan melekler cennetten kovulur. Aşık olmanın affı yoktur.

Taemin endişeyle dönüp dolanıyordu. Eliyle kafasına vurdu ve dolgun alt dudağını ısırdı.  Hata yapmıştı. Aşık olmak en büyük günahtı! 

"Nasıl yaptın Taemin? Nasıl?"

Cennetten atılmak gerçekten onu korkutuyordu. Cennetten atılan cezalı meleklerin kanatları koparılıyor, ardından şeytanın ele geçirdiği insanlarla dolu olan dünyaya sürgün ediliyorlardı. Melekler arasında bir çok teori vardı. Ki zaten hiçbir melek bu kadar aptalca bir hatayı yapmazdı.

"Korkuyorum, lanet olsun ki çok korkuyorum!"

Kendi kendine mırıldandı. Gerçekten. Gerçekten çok korkuyordu.

-

Büyük mahkeme heyeti toplanmış sessizce kendi aralarında mırıldanıyordu. Oradaki tüm melekler sonucun ne olacağını biliyordu, bu sadece formaliteydi. Acıyan bakışlar Taemin'in üzerinde geziniyor, Taemin'in tedirginliğine tedirginlik katıyordu.

Taemin titreyerek tüm meleklere göz gezdirdi. Beyaz kanatlarını hafifçe hareket ettirdi. Onları kaybetmek istemiyordu. Onları seviyordu. 

Melek denilmesini seviyordu.. 'Kovulmuş melek' lakabı ona çok yabancıydı. O, meleksi yüzüne yakışan gülümsemesiyle gökyüzünde süzülmeyi seviyordu. Kanatlarını seviyordu. 

Titreyen çenesine hakim olmaya çalışarak gözlerini kapattı ve başını önüne eğdi. Dolan gözlerini kapattı. 

"Lütfen.." diye fısıldadı. "Lütfen son bir şans verin. Unutacağım. Adını bile anmayacağım."

Baş meleğin gözlerini Taemin'e çevirmesiyle herkes susmuştu. Gözler ikili üzerine gidip gelirken Taemin korku ve umutla karışık yutkundu. Duymak istemediği o kelime baş meleğin iki dudağı arasıdan sertçe döküldü.

"Kovuldun."

Tek kelimeyle sonlanan cümle, Taemin'in sonsuz ızdırabının başlangıcıydı. Birden bir uğultu olmuş, normal melekler heyecan ve korkuyla birbirleriyle konuşmaya başlamıştı.

Taemin dehşete düşmüştü , gözleri odak noktasını şaşırmıştı. Taemin, koluna giren koruyucu meleklere direnemiyordu. Gözlerinden süzülen yaşlar birer birer yere düşüp inci taneleri oluştururken boğazında düğümlenen hıçırıklar dışarı çıkmamak için inat ediyordu.

-

Ertesi gün herkese ibret olması için Taemin, katılmanın zorunlu olduğu bir kovulma töreninin baş rolüydü. 

Her şeyin bir rüya olmasını, hayır hayır kabus olmasını gerçekten çok isterdi. Ama kanatlarını koparmak için gelen, yüzlerinde hiçbir duygu barındırmayan iki görevli, önce rituel olarak Taemin'in kanatlarından birkaç büyük tüy kopardı. Taemin acıyla çığlık attı ve ağlamaya başladı. 

"L-Lütfen durun.. Hayır.. Kovulmak istemiyorum lütfen! Yalvarırım." 

Ağlarken bilinçsizce söylediği sözler duyanların tüylerini diken diken etti.

"Aşık olmanın cezası budur işte." kalabalık seyircilerin arasında duyulan söz Taemin'in kanını dondurdu.

Taemin'in kanatları kökünden koparılırken attığı çığlıklar nedeniyle sesi kısılmıştı. Görünmez, koruyucu melekler tarafından dünya denen zebani dolu herhangi bir yere yarı baygın olarak bırakıldı. 

İnsanlar üzerinde özensiz, sade 2 parça elbisesiyle yağmur yağmasına rağmen kaldırımda uyuyan çocuğu önemsemeyerek aceleyle ilerliyordu.

Taemin, yüzüne vuran su damlalarıyla ayıldı ve yavaşça yerden doğruldu. Neler olduğunu hatırlamaya çalışırken gözlerini kırpıştırdı.

Sırtında hissettiği keskin ağrıyla ağlamaya başlaması fazla uzun sürmedi. Ellerini yere koyarak hıçkıra hıçkıra ağlarken aşkın ne kadar kötü bir şey olduğunu düşünüyordu. 

Aşk, cennetten kovulmasına sebep olan yasaklı histi.

Ve her hikaye mutlu bir sonu hak eder..

Taemin meleksi görünümünü sürdürüyor. Hala sahnede performans sergilerken zarif dans hareketleriyle bizleri büyülüyor. Arada dozunu kaçırıp pantolonunu yırtabiliyor ama olsun. Üyelerden en az ağlayan kişi olması niteliği ona, melek olmasından geçmiş bir özellik! Çünkü melekler ağladığında gözyaşları inci tanelerine dönüşür. 2013 Mama ödül töreninde ağlayan Lee Taemin adlı kovulmuş melek, gözyaşlarının inciye dönüşmediğini fark edince ağlamamaya karar verdi. Röportaj ve programlarda "Bende insanım. Gökten inmedim. Annemin rahminden geldim." demesine kanmayın.. O sadece gerçek kimliğini gizleyen bir kovulmuş melek.

-SON-

you don't know me ; one shot seriesOnde histórias criam vida. Descubra agora