50/100

1.7K 174 28
                                    

"Özre gerek yok, yakamam ki ben hiçbir şeyi vhjkl" -F

...


     "Anne? Baba? Elektrik mi gitti acaba?" Marinette elindeki hediyeleri el yordamıyla sehpaya bıraktı ve mutfağa yöneldi. Arkasında Luka, onu izliyordu. Aniden ışıkların açılmasıyla Marinette elini gözüne siper etti. "İyi ki doğdun Marinette!"



       Alya elinde kamerayla her şeyi kayda alırken ailesi ve diğer arkadaşları da alkışlıyorlardı. Marinette etrafa şaşkınca baktı ve birden ağlamaya başladı. "Ya... haksızlık bu... ben de elektrikler gitti sandım... karanlıktan korkarım zaten..."




      "Hadi mumlara üfle!" Nino'nun bağırışıyla kendine geldi ve gözlerini sildi. Sonrasında Luka'yı bileğinden tuttu ve yemek masasının başına geçtiler. "Birlikte üfleyelim. Önce bir dilek tut."



      Luka şaşkınlıkla reddetmeye çalışsa da Marinette kararlı bir biçimde bileğini tutuyordu. En sonunda pes etti. Ve bir dilek tutmak üzere gözlerini kapattı.


"Umarım bundan sonra hiç ayrılmayız." 


      İki genç de birbirlerinden habersiz aynı dileği tuttular ve birlikte mumlara üflediler. Sonrasında Luka sehpaya bırakılan hediyeleri getirdi. "Bunlar bugün gezdiğimiz yerlerin sahiplerinden. Hepsi tanıdığım kişilerdir ve senin doğum gününü kutlayacağımı söylediğimde birer hediye almışlar."



       Marinette şaşkınlıkla kutuları aldı. Demek bu yüzden Luka da kutuları gördüğünde şaşırmıştı. Bu sırada içeriye küçük bir kurt köpeği yavrusunun dalmasıyla Marinette şaşkınlıkla ona baktı. Luka da köpeği kucağına alarak Marinette'e uzattı.



      "Bu da benim hediyem. İyi ki doğdun, Prenses."


...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin