73/100

1.3K 116 20
                                    

         "Marinette, sen en son yarı Çinli değil miydin? Neden böyle şeyler ilgini çekmiyor ki?" Luka elinde ejderha şeklindeki topuz çubuğu- doğru adını kendisi de bilmiyordu- ile Marinette'in peşinde dolanıyordu. Yanlış anlaşılmasın, hâlâ okuldalardı. Ve bu saçma kovalamaca oyunu etraftakilerin sorgulayan bakışlarını üstlerine topluyordu.







         "Yarı Çinli olmam ejderha figürlü bir çubğu saçıma sokacağım anlamına gelmiyor! Hem neden sen bu kadar inat ettin ki!?" Marinette aniden durunca Luka da durdu ve gözlerini kırptı. "Şey, hani tiyatro kulübü var ya,"


"Eee?"





        "İşte oyunda bir tane Çinli prens ve prenses çifti var. Kulübün başkanı benim kankam olduğu için prens olmamı istedi, ben de kabul etmek zorunda kaldım çünkü ona bir iyilik borcum vardı. Prenses rolü de boşta ve ben saçma sapan biriyle oynamak istemiyorum."






       Marinette Luka'nın bileğini hızlıca kavrayarak tiyatro kulübünün toplandığı konferans salonuna doğru ilerlemeye başladı. "Başka bir kızla oynayacağına ejderha sopasını kafama takarım. Kıskandığımdan falan değil de yani."

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Onde histórias criam vida. Descubra agora