66/100

1.5K 127 23
                                    

"Marinette, tanrı aşkına nasıl 1000+ şarkı toplamayı başardın?"-H

Uyarı: Bundan sonraki bölümlerde argo kullanıacaktır.




...


       "Alya. Siktir. Git." Marinette uyanık kalma savaşını kaybetmiş, Kimya dersinin bitmesiyle kafasını sıraya yaslamıştı. Ancak yaklaşık 1 dakikadır Alya onu kaldırmaya çalışıyordu. Kafasını koluna daha da gömdü, birkaç mırıltı çıkararak uykuya geri döndü.




       Öğle molası için sevgilisini görmeye gelen Luka sadece kıkırdamıştı, genç kızın gece uyuyup uyumadığını merak ediyordu. "Alya, sen boşver ben kaldırırım onu." Alya yüzünde fangirl sırıtışıyla elini telefonuna attı. 




       Luka Marinette'in  kafasına bir öpücük kondurarak genç kızın huylanmasına neden oldu. En sonunda Marinette pes etmiş bir şekilde kafasını hızlıca kaldırınca Luka'nın çnesine çarpmış, ikisi de acıyla geriye çekilmişti. Genç kız çenesini tutan Luka'yı görünce kahkaha atmadan edemedi.




       "Ne yapıyorsun ya ben de Alya sandım kızmaya hazırlanıyorum" KAhkahalar eşliğinde bileğindeki saate baktı. Öğle molasının gelmiş olduğunu fark edince yerinden kalktı. Luka da bu sırada üzerindeki hırkayı düzeltmiş, çenesini tutmayı bırakmıştı.




        "Yeni moda mı bu?" Genç kızın yanağındaki yara bandını ve dizindeki sargıyı göstererek gülümsedi, Marinette de önce anlamayarak gözlerini kırpıştırdı. Sonrasında olayı çözmüş bir şekilde dudağını büzdü. "Ne modası ya, düştüm ben."


...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now