F O U R

404 13 1
                                    


[Bella]

Ik zit op de bank wat tv te kijken als de bel gaat. Dat zal Finn zijn. Ik zet de tv uit en pak mijn mobiel en stop die in mijn zak. Ik draai de deur van het slot en zie dan inderdaad Finn staan. 'Hi.' zegt hij wat akwerd. 'Hi.' zeg ik maar terug. 'Waarom staar je zo naar me?' vraag ik dan als ik Finn zie kijken. 'Nee, nee niks.' antwoord hij. Hij maakt een gebaar dat ik mee moet komen dus trek ik de deur achter me dicht en volg hem. 'Ik was best wel nerveus.' Geef ik eerlijk toe. 'Waarom?' vraagt Finn als we de auto instappen waar zijn moeder achter het stuur zit. 'Hallo, ik ben Bella.' zeg ik als ik mijn hand naar haar uitsteek. 'Hoi Bella, ik ben Macy.' zegt ze vriendelijk als ze mijn hand schud. (Ik weet niet of de naam van Finns moeder bekend is maar die weet ik niet:,) dus nu het ze Macy:) 'Nou gewoon.' Kom ik terug op het gesprek met Finn als zijn moeder begint te rijden. Finn kijkt me aan. 'Nou omdat ik nu jou zie en de cast straks. En ik wil het gewoon niet verpesten. Want jij bent zo aardig en de cast sowieso ook.' leg ik uit. 'Maak je alsjeblieft geen zorgen.' zegt Finn en trekt me in een knuffel en houd me dan even vast voordat hij zich terugtrekt.

'We zijn er.' zegt Finn zijn moeder. Ik pak mijn rugzak en stap uit, net als Finn die een koffer uit de kofferbak haalt. 'Hoe lang moet je hier zijn?' vraagt ik. 'Voor nu een maand volgens mij.' antwoord Finn. Ik knik en volg hem naar binnen. 'Finnie!' hoor ik een meidenstem roepen en Millie vliegt dan zo wat om Finns nek. 'Hey Mills.' zegt Finn. Ik lach zacht. 'Is dat je vriendin?' vraagt Millie dan. Als ik dat hoor verslik ik me bijna in de kauwgom die ik van Finn kreeg. 'Soort van denk ik. Gewoon een vriendin hoor.' zegt Finn. Als ik uitgehoest ben geef ik Millie een hand. 'Ik ben Bella.' zeg ik. 'Oh my god! Wat een leuke naam! Ik ben Millie.' zegt Millie blij. 'Ik weet het.' lacht ik. Dan komt Noah. 'Waarom blijven er nou mensen komen. En ik ben het deurgat nog niet eens door.' lacht Finn. 'Sorry.' zegt Noah en omhelst Finn dan. 'Hey, is ben Noah.' zegt hij dan tegen mij. Ik knik. 'Ik ben Bella.' antwoord ik. Noah bloost als onze handen elkaar raken. 'Kom nu even doorlopen, Bel. Anders staan we hier nog uren.' zegt Finn. Ik glimlach en voel me warm worden. Millie merkt het. 'Loopt maar alvast door. Wij komen zo.' zegt ze als we me tegenhoud. Finn lacht als hij omkijkt en loopt dan weg samen met Noah. 'En?' vraagt ze dan. 'En?' ik beantwoord haar vraag met een vraag. 'Jij en Finn?' Ik lach. 'Are u serius?' vraag ik. Ze knikt. 'Ik ken hem nog maar een dag.' zeg ik als we het gat van de deur doorlopen. 'Hij ziet jou wel zitten, denk ik.' zegt Millie. 'Huh, hoezo?' vraag ik en blijf abrupt staan. Millie legt haar hand op mijn rug om te zorgen dat ik doorloop. 'Weet je hoeveel moeite hij heeft gedaan om je mee naar hier te krijgen? Normaal kan dat echt niet.' antwoord Millie. Ik moet te hard nadenken om antwoord te geven als we de trailer van Finn en Noah inlopen. Er stond namelijk Finn en Noah op de trailer. Het is niet bepaalt groot. Er staan 2 bedden in die iets minder groot zijn dan tweepersoonsbedden en een tafel met 2 banken ernaast. 'Gooi je spullen maar ergens neer.' zegt Finn. 'Ik ga even naar mijn eigen trailer, want Sadie is daar nog steeds.' zegt Millie en loopt de trailer uit. 'Als je wil mag je ook komen zo.' zegt ze nog voor ze echt wegloopt. Ik leg mijn tas op tafel. 'Ik ga met Millie mee.' zegt Noah. Ik knik wat ongemakkelijk als Noah langsloopt. 'Heb je gezegd dat ze weg moesten ofzo?' vraag ik. Finn schud lachend zijn hoofd. 'Finn, kom je naar de make-up? We hebben zo een scène samen.' hoor ik iemand zeggen. En als ik omkijk zie ik dat het Gaten is. 'Hey, wij kennen elkaar nog niet toch? Ik ben Gaten.' zegt hij. 'Hi, ik ben Bella.' antwoord ik. Hij knikt. 'Ga je ook mee?' vraagt hij. Ik knik en kijk richting Finn die glimlacht en dan achter Gaten aanloopt. Ik volg ze.

We komen een typische make-up ruimte binnen en Gaten en Finn gaan in op de stoelen zitten en hun make-up word gedaan. Ik ga voor Finn op tafel zitten. 'Nee, Bel dat is niet echt de bedoeling, ach laat maar.' zegt hij als hij mijn mobiel pakt en een foto van me maakt. Ik moet lachen als hij mijn telefoon teruggeeft.

Bellybelxo

Bellybelxo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

347 likes

'Nee, Bel dat is niet echt de bedoeling, ach laat maar'-Weirdo
Photo Made by: @finnwolfhardofficial
Tagged: @finnwolfhardofficial

@Finnwolfhardofficial: WoW steel mijn qoutes niet ofzo
@bellybelxo: 💕
@finnwolfhardofficial: Ach laat maar

@milliebobbybrown: Pretty girl😍

@noahschnapp: Niet op tafel zitten Bellaaaaaa
@noahschnapp: Jk💕

267 reactions

Milliebobbybrown en noahschnapp zijn begonnen je te volgen

Ik lach zacht als ik de comments lees. 'Is het grappig?' vraagt Finn. 'Het is toch een mooie foto?' vervolgt hij als hij bijna een poederkwast in zijn mond krijgt. Ik moet nog harder lachen. 'Jullie zijn gewoon grappig.' zeg ik. Gaten kijkt op. 'Wat is er?' Finn lacht en schud zijn hoofd. 'Inside Joke.' zeg ik dan en Gaten knikt. 'Jullie zijn klaar, jongens.' zegt een van de meiden van de make-up. Ze staan op en ik stap van de tafel af. 'Kom, Bella.' zegt Gaten. Ik loop achter de jongens aan, geen idee waar we heen gaan. Onderweg komen we Millie tegen. 'Hoe vind je ze?' vraagt ze. 'Wat bedoel je?' antwoord ik haar vraag met een vraag. 'Met make-up bedoel ik?' Ik lach zacht. 'Best wel raar.' geef ik toe. 'Ik draag zelf amper make-up en dan komen de jongen aan met een full face.' lach ik. Millie lacht met me mee. 'Wat is er zo grappig?' vraagt Finn als ik bijna tegen hem aanbots. Hij was omgedraaid met zijn gezicht naar mij en was gestopt met lopen. 'Uhm.. Uhm, nou uh.' stotter ik. 'Je make-up face.' gilt Millie. Ik moet lachen. 'Ik krijg je later nog wel, Mills.' lacht Finn. 'Ik ga weer terug naar Sadie, ik zou eigenlijk alleen naar de wc gaan.' lacht Millie en loopt weg. Gaten loopt ook weg, geen idee waarom eigenlijk. Ik kijk Finn aan, die erg dichtbij staat valt me nu op. 'Hey weirdo.' glimlach ik. Finn lacht terug. Oh my God. Hij is zo schattig. Maar wie hou ik voor de gek? Millie en mezelf denk ik, tuurlijk vind ik hem leuk. Millie denk dat hij mij ook leuk vind. Mijn gedachtes worden verstoord als ik zie dat Finn met zijn gezicht dichterbij komt. 'Finn, what the fuck doe jij?' Ik duw hem grof weg en probeer de weg terug te vinden naar zijn trailer in de hoop dat Noah er is. 'Bella!?' hoor ik Finn nog roepen. Al snel vind ik de trailer. Ik loop naar binnen. En God zei dank want Noah is er. 'Hey Bella.' Noah kijkt op. 'Ben je aan het huilen?' vraagt hij geschrokken als hij van zijn bed opstaat. In alle frustratie en boosheid naar mezelf heb ik het niet eens gemerkt. Ik kan alleen maar knikken want de brok in mijn keel laat geen geluid door. 'Wat is er gebeurt?' Noah trekt me in een knuffel. Ik knap dan. Mijn tranen gaan sneller lopen en probeer alles zo snel mogelijk te vertellen. Noah weet denk ik niks te zeggen, hij wrijft alleen zacht over mijn rug tot hij zich terugtrekt. 'Ik heb het verpest denk ik. En natuurlijk vind ik hem leuk! Maar wat zullen zijn fans van me denken, en al helemaal als we elkaar 1 dag kennen en gelijk in een relatie gingen. Ik weet het gewoon niet, Noah.' leg ik uit. Hij knikt. 'Ik ben gewoon bang hoe mensen op mij reageren, en-en.' vervolg ik. 'Is dat waar, Bella?' hoor ik achter me.

Weirdo/(F.W/S.T Fanfiction)Where stories live. Discover now