S E V E N

233 5 1
                                    


'Ik weet al genoeg.' Noah glimlacht. 'Ik ken jullie nog maar 1 dag en jullie zijn heel aardig. Maar ik ken jullie voor een groot gedeelte als dé Stranger Things cast.' zeg ik. 'Het spijt me echt.' vervolg ik. 'Dat is echt niet nodig.' Ik kijk op naar Noah. 'Wel. Ik neem met Finn zonder dat ik hem of jou leer kennen.' Noah schud nee. 'Kom, we gaan.' zegt hij. 'De wafels wachten.' Ik lach. Noah staat op en doet de deur open. Daar staan Sadie, Gaten en Caleb. Je ziet dat ze ons hebben afgeluisterd. 'Is Finn hier?' vraagt Noah. Ik bloos zacht. Dat hij na dit alles daar aan denkt. Iedereen schud hun hoofd. 'Houden jullie je mond hierover?' vraagt Noah als ik erbij komt staan. Iedereen knikt weer. 'Pinky promise?' vraag ik. Iedereen steekt zijn pink naar voren en we haken hem in elkaar. 'Pinky promise.' zeggen we in koor en dan laten we elkaar los. Ik geef Noah een kus op zijn wang voor ik me naar Sadie toe draai. 'Die mag ook in de Pinky promise. Kom je Sadie, de wafels wachten.' zeg ik als ik Sadie mee sleur. Ik kijk achterom en zie Noah blozen maar hij begint ons dan ook te volgen.

[Noah]

Ik volg de meiden en mijn wangen branden nog steeds. We lopen de eerste deur door. Daar staat Finn. Bella kijkt achterom naar mij met een moeilijk gezicht en ik knik maar gewoon. Ze draait naar voren en geeft Finn een snelle kus op zijn lippen en Finn loopt dan door richting mij. 'Hey bro, waarom ben je zo rood?' Ik denk na. 'En waarom heb je roze lippenstift op je wang?' Ik denk weer na. 'Komt door Sadie.' zeg ik snel. 'Maar Sadie draagt nooit roze lippenstift.' merkt Finn op. 'Ze was de hare vergeten dus leende ze hem van Bella. Doei Finn.' zeg ik en loop de laatste deur door en zie de meiden elkaar bekogelen met snoep. Ik duw de deur dicht en zak langs de deur op de grond. 'Ik heb een probleem.' komt er uit mijn mond. De meiden laten vallen wat ze in hun handen hebben en komen naar me toe.

[Bella]

'Wat bedoel je?' vraag ik. Noah wijst naar zijn wang. 'Finn zag me blozen en toen zag hij je lippenstift. Ik zei toen dat het van Sadie kwam.' Hij kijkt naar de grond. 'Maar ik draag nooit lippenstift.' merkt Sadie op. 'Ik zei dat je hem van Bella had geleend. Oh my... wat heb ik gedaan. Dadelijk denk Finn dat ik en Sadie samen zijn.' Noah staat met tranen in zijn ogen. 'Maakt niet uit Noah, Finn mag alleen nu niet weten over het gesprek van Bella en Jou, want dan vermoord hij jou en haar.' zegt Sadie als ze Noah in een knuffel trekt. Als ze zich terug trekken knikt ik en trek Noah ook in een knuffel. 'Thanks cutie.' zeg ik als ik hem nog een kus op zijn wang en trek me dan terug. Noah heeft een rood hoofd en een glimlach op zijn gezicht waarvan je denkt dat hij nooit meer weg gaat. Ik pak dan snel een make-up doekje en veeg de lippenstift van allebei zijn wangen af. 'Het spijt me.' zeg ik weer als ik het doekje wegleg. 'Begin je nou alweer?' vraagt Noah met een glimlach, maar die verdwijnt snel. 'Ik voel me gewoon schuldig.' vervolg ik. Noah schud zijn hoofd. 'Niet doen. Jij bent gelukkig met Finn nu en dan ben ik alleen maar blij voor je.' Ik sta op. 'Gaan we die waffels nog opeten.' zeg ik snel. Sadie en Noah kijken me vreemd aan maar volgen me dan en we gaan aan tafel zitten. We eten en kletsen. We maken foto's en vergeten dit. Of nou ja, dat lijkt zo. Want ik weet voor mezelf dat ik een crush heb op dé Finn Wolfhard, maar dat ik verlieft ben op Noah. Ik zucht diep en duw mijn gedachtes aan de kant als Noah een foto van me maakt. Ik lach lief naar hem als hij mijn mobiel terug geeft.

Bellybelxo

Bellybelxo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1.472 likes

Soms moet je even door je andere gevoelens heen lachen, ook al zitten ze allemaal in de knoop💔😢
Photo by: @noahschnapp
Tagged: @noahschnapp and @sadiesink

@Noahschnapp: Pretty pretty💕
@finnwolfhardofficial: @noahschnapp wat heb ik je gezegd?
@bellybelxo: @finnwolfhardofficial @noahschnapp kappen Finn

@finnwolfhardofficial: Mine❤️❤️❤️

@sadiesink: Baby💗

@milliebobbybrown: how cute is she omg😍😍💗💗

@therealcalebmclauchlin: 💕

@gatenm123: 💚💚

3.674 reactions

Ik zucht diep. Dan gaat de deur met een klap open. 'Jij ben zo dood Schnapp!' roept Finn. Noah schrikt en doet zijn armen gekruist voor zijn gezicht als Finn naar hem toe stormt en hem wil slaan. 'Nee Finn niet doen!' Ik sta op en probeer hem tegen te houden. 'Wel, hij doet jou pijn.' Ik schud snel mijn hoofd. 'Ik doe alleen mezelf pijn.' Finn raakt afgeleid en went zijn blik af van Noah en ik kan weer adem halen. 'Wat?' Ik schud mijn hoofd. 'Dat was een leugen, maar als je Noah pijn doet doe je mij ook pijn.' Finn zucht diep en overdreven. 'Noah is gewoon een goede vriend, laat hem met rust, please.' zeg ik op mijn liefst. Finn knikt maar draait zich dan toch weer naar Noah. Noah, Sadie en ik schrikken ontzettend van wat hij doet. 'Finn, hoe kun je!' krijs ik. 'Zoals ik al zei, hij deed je pijnt.' zegt hij kalm. 'Rot op!' krijs ik. 'Maar..' probeert Finn als hij mij een zoen wil geven. 'Rot op!' Dan geeft hij het op en gaat de kamer uit. Ik snik hardop en kijk richting Noah. 'Het spijt me zo erg.' huil ik.

Hey guys!! We hebben gewoon al bijna 50 lezers! Ty all so much<3. Als je wil mag je natuurlijk stemmen en tips zijn ook welkom!
Bye bye<3

Weirdo/(F.W/S.T Fanfiction)Where stories live. Discover now