S I X

261 6 3
                                    


Ondertussen zijn we aangekomen in een ruimte met ontzettend veel eten. Sadie, Noah en ik zijn lekker aan het eten. Noah zat hier al toen we aankwamen. 'Mag ik de gummie beertjes?' vraagt Noah aan mij en ik knik. Ik geef de schaal met gummie beetjes aan Noah. Sadie en Noah leek het een goed idee om Eggo's te versieren. We lachen vooral en er ligt meer eten op de grond dan op de waffels. Sadie pakt mijn mobiel en maakt een foto van me.

Bellybelxo

Bellybelxo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1.346 likes

Eating with bæs❤️
Photo by: @Sadiesink
Tagged: @sadiesink and @noahschnapp

@sadiesink: Lysm💕

@noahschnapp: Baby💗✨
@finnwolfhardofficial: @noahschnapp kijk uit jij!
@noahschnapp: @finnwolfhardofficail whoops

@milliebobbybrown: 😍😍😍

@finnwolfhardofficail: Mine❤️

378 reactions

@sadiesink is je begonnen te volgen

(Het is volgensmij een ander meisje dan de vorige foto en ze draagt andere kleding maar let daar effe niet op🤗 en ze eet al helemaal geen wafels😂)

Ik leg mijn mobiel weg en gooi wat zure beertjes op de gesmolten slagroom die op mijn waffel ligt. 'Wil je een foto van mij maken voor mijn instagram?' vraagt Sadie. Ik knik. 'Tuurlijk.' Ik pak haar mobiel en swipe opzij voor de camera. Sadie pakt haar haar beker sap en ik maak een foto van haar. 'Thank you.' zegt ze en pakt haar mobiel weer. Noah rijkt mij zijn mobiel aan. 'Please?' Ik lach zacht. 'Tuurlijk, Noah.' Hij lacht. Hij gaat staan en maakt een gebaar dat ik moet volgen. Hij gaat voor een muur staan en trekt zijn kraag wat omhoog. Ik maak wat foto's en geef Noah zijn mobiel terug. 'Thanks.' We gaan terug aan tafel zitten waar Sadie druk op haar mobiel bezig is. Ik pak ook mijn mobiel.

@sadiesink heeft u getagd in een beticht
@sadiesink heeft u getagd in een foto

Ik ontgrendel mijn mobiel.

Sadiesink

Sadiesink

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

47.379 likes

That taste good🍊🥤
Photo by: @bellybelxo
Tagged: @bellybelxo and @noahschanapp

@bellybelxo: Babe💕

@noahschnapp: Jummy jummy

@finnwolfhardofficial: Best photographer❤️
@bellybelxo: @finnwolfhardofficial is ook het enige wat je zegt😒
@sadiesink: @finnwolfhard @bellybelxo ja echt hoor

@milliebobbybrown: Sadieeeee😍❤️

@therealcebmclauglin: Lekker lekker! En dan heb ik het niet alleen over het drankje😏
@sadiesink: @therealcebmclaulin in your dreams😘

@gatenm123: 💕💕💕

31.567 reactions

@therealcalebmclauglin en @gatenm123 zijn begonnen je te volgen

Noahschnapp

Noahschnapp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

51.432 likes

When your best friend got your crush💔
Photo by: @bellybelxo
Tagged: @bellybelxo and @sadiesink

@bellybelxo: Oh boy😍

@sadiesink: Lysm💕

@gaten123: Everything okay?☹️💕

@therealcalebmclaugnin: Come to us bro☹️

@finnwolfhardofficial: Srs bro?😒

@milliebobbybrown: How cute is my best friend?😍

37.457 reactions

Ik kijk op. Noah is weg. Sadie zit nog steeds op haar mobiel. Ik schrok best. Dit ging toch niet over mij? Ik zucht. 'Sadie?' Sadie kijkt op. 'Ik weet het. Maar ik dacht ik reageer er maar niet over. Je weet wel, op insta.' Ik knik. 'Dat dacht ik dus ook.' Sadie knikt. 'Gaan we hem zoeken?' vraag ik. Sadie knikt en we staan op. 'Ik voel me schuldig.' zeg ik. 'Je bent nu toch niet verlieft op Finn én op Noah?' vraagt Sadie. Ik haal mijn schouders op. Ik kijk sip. Sadie slaat haar arm om me heen. 'Als je wil praten moet je het maar zeggen.' Ik knikt. 'Thanks.' zeg ik. Sadie laat haar arm van me afglijden en loopt als eerst door de deur. 'Hey Redhead.' hoor ik Finn zeggen. Ik loop dan door de deur. 'Hey Hot stuff. Wat doen jullie?' Ik zucht en loop door. Ik duw Sadie zacht in haar rug als teken dat ze door moet lopen. 'We zoeken Noah.' zeg ik. 'Baby, wacht even.' Ik draai om. 'Gaat dit over die post van Noah?' Ik knik. 'Hij overdrijft vast.' lacht Finn. 'Waarom zou hij dat zomaar ongemerkt weglopen?' Finn kijkt me raar aan. 'Omdat het een grap is zeker?' Ik kuch en loop door samen met Sadie. 'Baby!' roept Finn nog maar ik negeer hem. 'Ik weet dat Finn mijn vriendje is, maar wat een zak dat hij zo reageert.' mompel ik. Sadie knikt. 'Vind ik ook. Ik kan me voorstellen dat je het niet leuk vind dat je beste vriend aan het crushen is op jouw vriendin, maar dan hoeft hij niet zo te doen.' Ik knik. We doen de deur van de make-up ruimte open. Niks. We lopen verder. 'Misschien hier.' De kamer met alle banken. We doe de deur open en daar zitten Noah, Gaten en Caleb. Gaten en Caleb zitten naast Noah en Noah kijkt geschokt naar mij. 'Het spijt me, Noah.' begin ik. 'Jij kan er niks aan doen.' zegt hij. 'Ik heb een crush op je en dat deed ik niet expres.' Mijn mondhoeken zakken nog verder omlaag als ik dat hoor. 'Willen jullie ons even alleen laten?' vraag ik. De jongens en Sadie knikken en lopen de deur uit. Ik ga naast Noah zitten. 'Het is gewoon raar gelopen.' zeg ik. Noah kijkt me aan. 'Ik ken Finn, jou en de cast nog maar 1 dag en dan gebeurt dit.' Ik zucht kort. 'En Finn vind me leuk en ik had een crush op hem, van hoe ik hem kende. Als dé Finn Wolfhard.' Noah knikt. 'Dat is het vaak. Ik ben dé Noah Schnapp. En het is nooit normaal Noah of.' Hij stopt. 'Het spijt me echt, zo bedoel ik het niet.' Noah knikt. 'Ik weet het. Maar ik heb een vraag.' Ik knik. 'Vind je dé Finn Wolfhard leuk, of Finn?' Ik zucht en denk na.

Weirdo/(F.W/S.T Fanfiction)Where stories live. Discover now