F I V E

272 8 0
                                    


'Finn.' is het eerst wat er uit mijn mond komt. 'Het spijt me Finn ik ben zo gemeen en-en.' Finn pakt mijn schouders. 'Rustig Bel, ik snap zo goed wat je bedoelt. Dat het zo snel gaat en bang voor de reactie van mijn fans, het is gewoon logisch.' zegt Finn. Noah loopt weg om ons even alleen te laten, denk ik, maar dan komt Gaten binnen. 'Finn, we hebben een paar scènes samen, kom je?' vraagt hij. Finn kijkt mij aan. Ik knik. 'Ik ga wel mee.' zeg ik zacht. Gaten is al doorgelopen. 'Wat doen we nu eigenlijk? Laten we het nog even of?' Finn haalt zijn schouders op. 'Begrijp me niet verkeert, ik zou echt graag samen met je willen zijn, maar misschien is het beter om nog even te wachten.' leg ik uit. Finn knikt, maar hij kijkt niet echt blij. 'Gaat het?' vraag ik. Hij knikt. 'Ik snap je heel goed, en het is ook beter denk ik. Maar ik had het natuurlijk anders gezien.' Ik knik. 'Ik natuurlijk ook, maar zoals je zegt, het is misschien wel beter.' zeg ik en geef Finn een troostende knuffel. 'Kom, we gaan. Je hebt scènes met Gaten weet je nog?' Finn lacht en we lopen samen de trailer uit.

Als Finn klaar is met zijn scènes lach ik even en klap ik zacht voor hem. Finn moet lachen als hij aan komt lopen. 'Zo goed was het niet hoor. Het moest 5 keer over omdat Gaten me weer moest laten lachen.' lacht Finn. Ik knik en kijk hem aan. 'Wat?' vraagt Finn. Ik haal mijn hand door zijn haar. 'Ik mis je krullen wel hoor, Wolfhard.' zeg ik dan. Finn moet lachen. 'Hey, kom is mee. Ik heb geen scènes meer voor de komende paar uur, dus we kunnen gewoon chillen.' zegt Finn als hij me zacht aan mijn pols meetrekt. Even later lopen we door een deur en we komen een soort chillkamer binnen, met banken en tv's enzo. Finn gaat op de bank zitten en klopt naast zich. Ik ga naast hem zitten en Finn slaat zijn arm om me heen. 'Hey, weet je wat ik dacht?' Ik schud mijn hoofd als antwoord. 'We kunnen het natuurlijk ook nog even geheim houden voor mijn fans, maar dan moeten we buiten even oppassen natuurlijk voor paparazzi.' legt Finn uit. Ik kijk hem vragend aan. 'Gewoon voor onszelf kiezen bedoel ik. Ik wil zo graag met je samen zijn, en ik weet het het is snel, maar..' Finn stopt met praten als hij mij ziet knikken. 'Mike? Denk je dat Eleven het goed vind als ik je een kus geef?' vraag ik lachend. Finn word knalrood en schud dan zijn hoofd. Finn trekt me zachtjes dichter naar hem toe en kijkt me eerst diep in mijn ogen voor hij ze sluit en ik zijn zachte lippen op de mijne voel. Langzaam trekt hij zich terug en trekt me nog dichter tegen zich aan en kust me nu eens, maar een seconde of 2 later vliegt de deur open en we schrikken zo erg. En Finn vooral want die bijt van schrik per ongeluk op mijn lip. 'Auw, Finn!' roep ik als ik aan mijn lip voel. 'Sorry.' zegt Finn snel als ik naar de deur kijkt, waar Millie staat. Ze kijkt extreem blij en komt wat dichterbij. 'Ik wist het wel.' zegt ze. We moeten beide om haar lachen. 'Maar ik zal jullie wel weer alleen laten hoor.' grinnikt ze. We knikken en ze loopt ze deur uit. 'Gaat het?' vraagt hij als hij met zijn duim over mijn onderlip gaat. Ik knik zacht en sla mijn armen losjes om zijn hals. 'Ik hou echt van je, Bella. Echt waar.' zegt Finn met glimmende ogen. Ik knik. 'Ik ook van jou.' zeg ik toch wat twijfelend. Ik leg mijn lippen op de zijne en hij kust me terug.

[Finn]

Bella is tegen me aan in slaap gevallen en ik zit wat op mijn mobiel. Sadie komt binnen. 'He.' zegt ze. 'He.' antwoord ik. Ze komt naast me zitten. 'We hebben zo wat scenes met nog wat anderen, dat weet je he?' vertelt ze. Ik knik en wijs dan naar Bella. 'Ik wil haar niet wakker maken.' zeg ik. Sadie knikt. Maar zegt dat toch: 'Ik denk dat het toch zal moeten.' Ze zucht en laat ons dan weer alleen. 'Bel.' zeg ik als ik mijn duim heen en weer over haar wang beweeg. Ze beweegt haar hooft en maakt een zacht geluid. 'Laat me doen.' mompelt ze. 'Babe, ik heb wat scènes nu.' antwoord ik. 'Jammer dan.' Ze grijnst en opent dan haar ogen. Ik glimlach naar haar. 'Mag ik kijken?' vraagt ze lief. Ik knik. 'Tuurlijk.' Ze gaat rechtop zitten en trekt me vervolgens van de bank af. 'Waar moeten we heen?' vraagt ze als ze de deur open doet en me aan mijn hand meetrekt. 'Volg me maar.' glimlach ik.

[Bella]

'Eleven?' Finn zet een paar glimmende ogen op. 'Mike?' Millie haalt diep adem voor haar tranen gaan lopen en ze in Finn zijn armen valt. Ze huilen beide. Wat later in de scène krijgt Mike ruzie met Chief Hopper en daarna zie je Eleven knuffelen met Lucas en Dustin. Als de scène klaar is komt Finn naar me toe en maakt een overdreven diepe buiging. 'Applaus mag best hoor.' zegt hij als hij zijn lach niet kan inhouden. Ik glimlach. 'Je hebt het wel is beter gedaan, hoor.' grijns ik. Finn moet harder lachen en kust daarna zacht mijn lippen. 'Finn? Volgende scène.' zegt iemand tegen Finn die hem op zijn schouder klopt. Hij knikt en loopt terug de set op als hij me nog snel een kus heeft gegeven. 'Wat nu?' Sadie komt naar me toe. 'Volgens mij kennen wij elkaar nog niet. Behalve dat ik je heb zien slapen. Ik ban Sadie.' zegt ze als ze me een knuffel geeft. 'Ik ben Bella.' zeg ik. Sadie knikt. 'Ik weet het.' zegt ze. 'Heb je honger?' vraagt ze. Ik heb inderdaad best honger. Ik knik. Sadie pakt mijn pols en trekt me mee. 'Wat gaan we doen?' vraag ik, wat eigenlijk best een domme vraag is bedenk ik me nu. 'We gaan eten, mallerd.' lacht Sadie. Ik glimlach en volg Sadie.

Weirdo/(F.W/S.T Fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu