Ευχαριστίες+Νέα ιστορία

954 35 4
                                    

Λοιπόν... Όπως είδατε και στο προηγούμενο κεφάλαιο η ιστορία της Άννας και του Μαξ τελείωσε. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με υποστηρίξατε και με την ψήφο σας και με τα σχόλια σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά κάποια άτομα. Τα οποία είναι:

eleftheria_gr

eleana1514

queendim

Sarah_Nelly

Αν δεν είχα τις ψήφους τους για να μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω την ιστορία.

Αλλά ευχαριστώ και τους άλλους που την διάβαζαν! Επειδή δεν ψήφιζαν και δεν έγραφαν σχόλια δεν μπορώ να δω ποιοι είναι για να τους αναφέρω... Αλλά και πάλι σας ευχαριστώ!!

~~~~~~~~~~~~~~

Όπως είδατε ανέβασα νέα ιστορία... Αν θέλετε πηγαίνετε στο προφίλ μου να την βρείτε. 

Λέγετε:' Όταν Δύο Κόσμοι Ενώνονται'

Λέγετε:' Όταν Δύο Κόσμοι Ενώνονται'

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ:

Εβίτα: Ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Οι βιολογικοί της γονείς πέθαναν και έτσι πήγε σε ορφανοτροφείο. Όταν ήταν πέντε ετών την υιοθέτησε ένα νεαρό ζευγάρι, ο Νικόλας και η Κατερίνα. Η ζωή της κυλούσε ήρεμα. Μπορεί να μην είχε την κατάλληλη προσοχή που ήθελε από τους θετούς της γονείς αλλά ήταν ευγνώμων που δεν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο. Όταν ήταν 15, η Κατερίνα (η θετή της μητέρα) έμεινε έγκυος με αποτέλεσμα να την παρατήσουν διότι θα τους ήταν βάρος. Δεν την άφησαν σε ορφανοτροφείο όπως θα ήταν λογικό, απλώς μία νύχτα έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας ένα σημείωμα που της έλεγαν να μην τους ψάξει ποτέ. Η Εβίτα βρήκε δουλειά,για να μπορέσει να ζήσει, και συνέχισε το σχολείο. Στα 16 πήρε υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας. Φυσικά την δέχτηκε. Στο καινούργιο της σχολείο όλοι την κορόιδευαν για την κοινωνική της τάξη. Όλοι εκτός την Άρια και μια παρέα αγοριών. Η Άρια θα γίνει η κολλητή της. Μπορεί να ανήκει στην κοινωνική τάξη με τα άλλα παιδιά αλλά της έχει λείψει το πραγματικό. Ένας πραγματικός άνθρωπος που δεν θα βασίζεται σε χρήματα της οικογένειας του. Και αυτό θα το βρει στην Εβίτα. Θα την υπερασπιστεί και θα την βοηθήσει να γίνει πιό σκληρή.

Στέφανος: Ο 'αρχηγός' της παρέας που δεν ασχολείται με την Εβίτα. Είναι γιός της πιό πλούσιας οικογένειας που ζει στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρήματα της οικογένειας του είναι απόλυτος νόμιμα. Και οφείλονται σε ένα παρελθόν γεμάτο πόνο. Οι γονείς του ασχολήθηκαν με την δουλειά τους και με εκείνον για να ξεχάσουν το παρελθόν. Εκείνος.... Εκείνος ακόμα να το ξεχάσει... Προσπαθεί αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Οι παρέα του και η οικογένεια του είναι η μόνη που ξέρουν για το παρελθόν. Το κρύβει από όλους διότι δεν θέλει να τον λυπούνται.

Όταν η Εβίτα και ο Στέφανος αρχίσουν να κάνουν παρέα θα είναι σαν να ενώνονται δύο κόσμοι... Ο κόσμος της Εβίτας... Μια φτωχή αλλά αληθινή κοπέλα. Και ο κόσμος του Στέφανου... Ένα πλούσιο αλλά ψεύτικο αγόρι.





Ελπίζω να σας δω και σε αυτήν τη ιστορία... Αν πάλι όχι, ελπίζω στη ζωή σας να έχετε αυτά που θέλετε και όχι αυτά που σας προσφέρονται!

ΑΝΤΊΟ!!!!

🎉 You've finished reading Η μικρή μου [ Υπό Διόρθωση] 🎉
Η μικρή μου [ Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα