XII.

863 56 0
                                    

JE POSLEDNÍ PRÁZDNINOVÝ den v Long Beach a ona byla jako opilá láskou. Vážně si tak připadala. Zbytek týdne strávila s Dylanem a když zrovna nebyla s ním, myslela na něj. Užívali si poslední dny spolu a nemysleli na to, že budou od sebe. Nemysleli na Damona. Mysleli jen na to, jak moc chtějí být spolu. Jenže dvacátého osmého srpna jim to oběma došlo. Budou od sebe přibližně 45 hodin autem a 5 hodin letadlem. Čekal je vztah na dálku a oni se s tím snažili smířit.
„Víš, že vztahy na dálku nefungují?" ptala se ho, když ji a Tanyu doprovázel na letitě.
Dylan přikývl. „Něco jsem o tom slyšel."
„Zvládneme to?" strachovala se.
„To nevím," připustil a chytil ji do náruče. „Ale slibuji ti, že pokud oba dva spolu budeme chtít být, tak to půjde."
Nora mu rukou pročísla jeho neposlušné vlasy. „Co druhý víkend?"
Přikývl. „Co druhý víkend."
„Měj kondomy." pošeptala mu do ucha a Dylan se zasmál.
„A ty neměj kluka."
Nora se na něj zamračila a on našpulil pusu. Vzpomněla si na ten den na kolotočích. Byl to skvělý den. „A žádná Tara."
„Rozkaz," zasalutoval a Nora mu dala pusu na jeho dolíček.
„Rozkaz," zašeptala a dlouze ho políbila. Dylan ji olízl rty a zkousnul ten spodní. „Au," šeptla.
Dylan se zazubil. „To jen, aby si na tebe nikdo nedělal nárok." Nora se na něj zašklebila a začala ho líbat na krku. „Všichni na nás koukaj. Tvoje mamka za chvíli přijde." protestoval, ale Nora mu i tak udělala jasně viditelný cucflek.
Dylan na ni mrknul a ještě naposledy se políbili. Pak se od něj odtáhla, protože na ni zavolala Tanya, ta se rozloučila s Dylanem taky, a když se Nora vydala ke kontrole, Dylan ji plácl přes zadek. Vyjekla a začala se smát.

...

Seděla opřená o sedačku letadla. Její mamka usnula opřená o okénko a Nora si prohlížela fotky z léta. A z rozlučáku. Narazila na jednu s Damonem. Bylo dost pravděpodobné, že se už neuvidí a ji to mrzelo. Mrzelo ji, že přišla o nejlepšího kamaráda. Byla z toho smutná, ale věděla, že mu neměla lhát a nevadilo ji, že se to stalo kvůli Dylanovi. Kdyby si ještě před létem měla vybrat mezi klukem a nejlepším kamarádem, byl by to určitě kamarád, ale léto v Long Beach ji změnilo. Byla zamilovaná, doopravdy zamilovaná, a pokud to nemohl její nejlepší přítel přijmout, tak asi nebyl ten nejlepší. Přála Damonovi, aby si našel jinou holku, kterou by uctíval tak,!jako on ji a doufala, že jednou mu to dojde a bude ji přát to stejné, ať už by byla s Dylanem nebo s někým jiným.
Belmont Veterans Memorial Pier - jen díky tomu molu to začalo.
Když Nora usnula stejně jako její matka, nezdálo se ji o Dylanovi, Damonovi nebo o její nejlepší kamarádce Arianě. Zdálo se ji o raccích, kteří ji kradou mamčiné žabky, co měla právě na sobě.

𝗖𝗔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن