3

172 6 1
                                    


Tvoje rty byly měkké... Líbal bych je pořád, ale ty si mi znepříjemnil situaci. Kopl si mě přímo mezi nohy a já se svezl na zem. Koukl jsem se na tebe. Čekal jsem, že utečeš nebo tak něco, ale ty si zůstal. Měl si ruce před pusou a pozoroval mě. Vstal jsem a opět jsem se k tobě přiblížil. Skrčil si se a dal hlavu do dlaní. Brečel jsi. Nechtěl jsem, abys plakal, ale měl jsem příležitost tě milovat, tak jak si zasloužíš. Věděl jsem, že by si mi utekl, tak jsem tě chytil za ruce a pohodil na postel. Zamknul jsem svůj pokoj a vytáhnul ze skříně svou kravatu. Podíval ses na mě vyděšeně.

„Neboj..." Pohladil jsem tě po tváři, ale z ničeho nic ses zvedl a běžel ke dveřím. Začal si volat o pomoc, ale nikdo tady nebyl. „Já jsem to tak Leo opravdu nechtěl..." Podlamoval se mi hlas.

„Tak mě pust."

„Nemohu..."

„Proč ne? Jsme bráchové." Chytil jsem tě za obě dvě ruce. Uvázal jsem ti svou kravatu okolo rukou a pořádně upevnil. „Charlie..." Už si zase brečel. Políbil jsem tě na čelo a navedl si tě k mé posteli, kde jsem tě přivázal. „Nedělej mi to... Prosím." Zavzlykal jsi, ale já tě utěšil polibkem. Rukou jsem ti zajel pod tričko. Začal si kopat. Jednou si mě kopl do břicha a já si na tebe sedl obkročmo. Začal jsem tě líbat na rtech. Byly tak překrásně měkké, bál jsem se, že se pod mými drsnými, popraskanými rty rozpadnou. Odmítal si spolupracovat. Od tvých rtů jsem se přesunul na tvůj krček. Zachvěl si se. Políbil jsem tě u ouška a začal ti dělat jemné modřinky. Při každém jemném skousnutí ses pode mnou zachvěl. Už si byl v klidu. Nevolal si o pomoc, jen si ležel a čekal, až to všechno skončí.

Vyhrnul jsem ti tričko a začal ti dělat vlhké cestičky jazykem po tvém překrásném těle. Nikde jsem zanechal i polibek. Jednu z tvých bradavek jsem jemně skousnul. Avšak... Žádný sten se neozval. Můj pohled upoutaly tvoje rty. Kousal sis ret. Byl si tak rozkošný... Ale musel jsem to urychlit. Věděl jsem, že doma sami dlouho nebudeme. Sundal jsem ti kalhoty a ty si odvrátil zrak. Chtěl jsem, aby ses díval. Chtěl jsem, aby si vzdychal mé jméno. Chtěl jsem toho po tobě moc, že si mi to nedokázal aspon v tu chvíli dopřát? Sundal jsem ti boxerky a ty si zčervenal. Nebrečel si... To mě nejvíce zaráželo. Tvůj kamarád byl vztičený, takže se ti to líbilo. Vzal jsem tvého kamaráda do ruky a neunikl mi tichý sten, který se ozval z tvých úst. Bohužel... Chtěl jsem si tě vychutnat, ale ten čas mě ubíjel.



Sundal jsem si ručník, co jsem měl okolo pasu. Bál si se... Viděl jsem to na tobě. Jenže já byl natolik posedlý tebou, že jsem vůbec neřešil, co bude potom. Nadzvedl jsem si tvůj zadeček a bez přípravy, bez kondomu jsem začal do tebe pomalinku pronikat. Bolelo tě to. Opět si brečel. Snažil ses rozvázat. Počkal jsem, až se uklidníš. Celou dobu si mlčel a koukal do prázdna. Slzy se ti kutálely po tvých nádherných, narůžovělých tváří. Políbil jsem tě na tvé sladké rty. Stále si nechtěl spolupracovat. Začal jsem se pomaličku v tobě pohybovat. Kravatu si chytil pevně a začal ji drtit. Prohýbal se v zádech, při každém jemném nárazu. Ozval se krásný hlasitý sten. Začal jsem přirážet rychleji a tvrdě. Prohýbal ses jako proutek a vzdychal na celý dům. Na chvíli jsem přestal. Oddychoval si a já tě líbal na bříšku. Avšak si zamručel nespokojeností. Dýchal si strašně rychle a byl úplně rozpálený. Nevím, co mě to popadlo, ale rozvázal jsem ti ruce. Pohlédl jsem ti do očí a ty zase do těch mých. Bál jsem se, co bude dál. Tvoje oči byly bez citů. Chtíč mít tě u sebe, líbat tě na tvých úžasných rtech a milovat tě, mě dovedla k šílenství. Chtěl jsem tě nechat na pokoji, ale tys mě nenechal.

„Tak to dokonči." Promluvil z ničeho nic a já tě nechápal.

„Ublížil jsem ti... Bolí tě to." Vystoupil jsem z tebe a vstal. Snažil si se zvednout z postele, ale zaskučel si bolestí. Chtěl jsem ti pomoct, ale ty si stál už na nohou. Mlčky si ke mně došel a strčil do mě. Já spadl na zadek na postel. Nechápavě jsem se na tebe podíval. Byl si červený. Ale hlavně si mě zaskočil, co si začal dělat. Sedl sis na mě obkročmo a začal mě líbat. Nechápal jsem tvou reakci. Měl si mě nenávidět a ne mě začít líbat. Z ničeho nic jsem se ocitl v tobě. Zaskučel si bolestí do polibků. Odtáhl si se a snažil ses nadzvedával, ale moc ti to nešlo. Chytl jsem tě za zadeček a pomáhal ti. Cítil jsem tvé rozpálené tělo. Cítil jsem tvé doteky. Všechno se zdálo být tak krásné, ale všechno to měla být jenom přetvářka, abych ti dal pokoj. Aby si měl ode mě klid.

Miluj mě /FF- Chardre +15Where stories live. Discover now