4

130 6 0
                                    

Tvoje steny se rozléhaly po celém domě a moje uši jim neodolávaly. Najednou si se udělal na moje bříško. Viděl jsem, že už nemůžeš, ale já ještě nebyl. Začal jsi mě líbat... Polibky jsem ti oplácel. Úplně si se potil. Odtáhl jsem se a dal ti pryč z očí tvou ofinu. Chtěl jsem vidět tvé krásné oči. Položil jsem tě pod sebe a opět začal zběsile přirážet. Tvoje steny mě dováděli k šílenství. Cítil jsem, že už budu. Obmotal si svoje ruce okolo mého krku a vzdychnul do ucha mé jméno. Najela mi husí kůže. Udělal jsem se do tebe. Zaskučel si slastí. Chvilku jsme jen tak leželi a já tě líbal na krku. V dolním patře práskly dveře. Oba jsme se lekli. Vyšel jsem z tebe a pomohl ti vstát. Začal si se oblékat a já tě pozoroval. Byl si tak krásný, tak neviný. Byl jsem rád, že mé poprvé bylo s tebou. Objal jsem tě ze zadu a ty si se zarazil.

„Charlie... Tohle se nikdy mezi námi nestalo." Řekl si z ničeho nic a mě to bodlo u srdce.

„Proč?" Opět jsem cítil slzy na krajíčku.

„Já nejsem gay... Jsem na holky a..." Neměl, si co říct.

„Nemiluješ mě..." Vydechl jsem.

„Tak je to." Odpověděl si stroze. Ty slova bodala jako nůž. Nemiloval si mě, nenáviděl si mě.

„Tak proč si chtěl spolupracovat, vždyt... Vždyt si mohl odejít." Hleděli jsme si vzájemně do očí.

„Protože se mi to líbilo." Zašeptal si, ale viděl jsem, že si byl sám sebou znechucen.

„Být gay není špatná věc Leo... Páry stejného pohlaví jsou stejné, jako páry jiného pohlaví." Přistoupil jsem blíže k tobě. Couvl si.

„Mě se to hnusí a hnusím se i sobě." Oblíkl sis kalhoty a odpajdal z mého pokoje. Rychle jsem si oblékl boxerky a roztrhané kalhoty. Seběhl jsem do dolního patra, kde byla už mamka a moje malá sestřička Brooke.

„Kde je Leo?! Vyhrkl jsem na mámu.

„Řekl, že musí jít domů. Prý za ním nemáš chodit." Věděl jsem to. Ztratil jsem tě a to jsem nikdy nechtěl. Odešel jsem do svého pokoje a tam spatřil tvoji mikinu. Neodolal jsem a nasál tvou vůni z mikiny. Miloval jsem si. Ale srdce mě začalo bolet. Byla to bolest, která byla těžká popsat slovy. Bolest, kterou by z vás nikdo nechtěl zažít.

Miluj mě /FF- Chardre +15Where stories live. Discover now